Wkino

Hvordan minimere risiko for et kjæledyr i lasterommet på et fly

Hvis du flytter med et kjæledyr, og du vurderer å reise med fly, kan det hende at kjæledyret ikke være liten nok til å reise i kabinen med deg. Lasterommet på en stor jet er et kontrollert miljø. Lasterommet på en liten regional jet eller turboprop fly, kan dette ikke være et kontrollert miljø. Det avhenger av flytypen. Men det finnes forholdsregler du kan ta for å redusere sannsynligheten for skade og stress på kjæledyret ditt.

Trinn

Hvordan minimere risiko for et kjæledyr i lasterommet på et fly. Eksos alle andre alternativer.
Hvordan minimere risiko for et kjæledyr i lasterommet på et fly. Eksos alle andre alternativer.
 1. 1
  Forstår risikoen. Siden pet er på reise i lasterommet, er flyselskapet kommer til å bli behandlet som last. Til tross flyselskapets regler for hva temperaturer kjæledyret kan reise i, er flyplassen lasterommet sannsynlig å ha temperatursvingninger. Bærere er generelt ikke fastspent ned i tilfelle av turbulens. Transportøren kan bli kastet og kastet som en kolli. Forsinkelser kan forårsake temperaturendringer i lasterommet som kan skade eller drepe dyrene. Selv de beste flyselskapene har en statistisk signifikant dødelighet for dyr. Erkjenne at mange flyselskapet ansatte er kjæledyr elskere og vil se etter kjæledyret ditt meget godt. Uhell skjer, skjønt.
  • Noen arter av dyr er mer utsatt for problemer når du flyr enn andre. Short-snouted hunderaser (som mops og bulldogger ) ikke reise godt i lasterom ifølge en Department of Transportation rapporten fordi deres metode for respirasjon hindrer dem fra å kjøle ned tilstrekkelig. Noen flyselskaper selv forby sine reiser i løpet av varmere vær.
 2. 2
  Eksos alle andre alternativer. Har du vurdert...
  • Kjøring med kjæledyret ditt?
  • Betale noen andre til å kjøre ditt kjæledyr til den nye destinasjonen, enten det er en venn, et familiemedlem eller kjæledyr transport service?
  • Finne ditt kjæledyr et nytt hjem?
 3. 3
  Forskning flyselskaper. Ved å bla gjennom fora på nettet, kan du være i stand til å bestemme hvilke flyselskaper som er mest anerkjente i form av transport av kjæledyr. Les om andres erfaringer. Husk at folk oftest legge inn sine dårlige erfaringer, men ikke nødvendigvis deres gode.
 4. 4
  Spør hvert flyselskap om sin dyrevelferd politikk. Hva er deres standarder? Spør dersom flyselskapet vil ditt kjæledyr. Hvis ikke, kan det være lurt å passere.
 5. 5
  Bestill samme fly som kjæledyret ditt, slik at du kan overvåke turen (nærmere beskrevet i senere trinn). Gå for en nonstop flight hvis turen er mindre enn 6 timer. Ellers spør om du vil kunne se ditt kjæledyr i løpet av noen byttet. Det er mer sannsynlig å være mulig på mindre flyplasser enn ved knutepunkter på grunn av sikkerhetsmessige restriksjoner. Mange flyselskapet ansatte er kjæledyr elskere, også!
  • Merk: En "direkte" flight kan ha stopper før den ankommer det endelige reisemålet. Bare en "nonstop" flight er virkelig nonstop i flyselskapet språk.
 6. 6
  Kjøp en sterk transportør. Det må være i samsvar med flyselskapet og myndighetenes reguleringer. Det bør også være sterk og romslig nok til å huse kjæledyret ditt, spesielt hvis det blir dunket rundt i løpet av flyturen. Regelverket krever at kjæledyret ditt må være i stand til å stå opp fullt og snu i kennelen uten å berøre sidene eller toppen. Dette er ikke omsettelig hos flyselskapet.
  • Kjøp transportøren så tidlig som mulig og få kjæledyret vant til det. Gi pet behandler inne i carrier og gjøre det til en komfortabel, kjent sted.
  • De fleste amerikanske flyselskaper krever at du bruker en vannskål som festes til døren. Det er mindre sannsynlig å søle. Enda bedre, fryse vann i fatet så den varer lenger.
  • Tape ditt navn, sete, og kontaktinformasjon på transportøren. Hvis du har en mobiltelefon, holde den på før i siste minutt.
 7. 7
  Spør flyselskapet hvis du kan se ditt kjæledyr blir lastet og losset inn og ut av lasterommet. Hvis du ser transportøren blir skadet eller forlatt i en varm eller støyende område for lenge, forteller en veileder eller en gate agenten umiddelbart.
 8. 8
  Når du går om bord i flyet, varsle kapteinen (gjennom flyturen mannskap, det vil si en flyvertinne) at kjæledyret er på reise i lasterommet. De fleste store jetfly kule, varme og presse lasten områder med samme system som hovedhytta. Hvis det er en forsinkelse, sørg for å minne flygebesetningen at kjæledyret er om bord, slik at varme / kjøling ikke er slått av for å spare drivstoff eller strøm. Spør om de kan sjekke med bakkepersonell å sørge for at kjæledyret er trygt om bord før flyet går.
 9. 9
  Etter å ha sjekket kjæledyret i på billett møte, sørg for å lese kravet sjekk tilbake til agenten for å sikre at kjæledyret er sjekket til riktig endelige destinasjon med deg. Et par sekunder på telleren kan spare timer for både kunde og klappe senere.

Tips

 • Hvis du reiser internasjonalt, få alle papirene i orden før avreise. Du kan trenge en fersk helseattest godkjennes ved konsulatet i mottakerlandet.
 • Mange gode reise kassene har spor som lar deg legge til zip-bånd til ytterligere forsterke kasse og hindre den fra å falle fra hverandre. Utnytte hver metode du kan tenke på å sikre kasse vil ikke komme åpent under transport.
 • Se været! Forhold som er for varmt eller for kaldt kan resultere i et flyselskap dyr flytur begrensning. Hvis du reiser, har alternative planer om å midlertidig sikre kjæledyret ditt (og arrangere transport) på opprinnelsen eller destinasjonen bør de ikke være i stand til å reise med deg.
 • De fleste flyselskaper krever en veterinær for å melde seg på dyrets helse før transport. Se fremover og forventer å inkludere et besøk til veterinæren i dine forberedelser.
 • Noen dyr, som katter og snub-nosed hunder, er mer sannsynlig å oppleve alvorlige pustevanskeligheter i et fly er dårlig ventilert lasterom.

Advarsler

 • Ikke fjern krage eller navneskilt før kjæledyret reiser. I det usannsynlige tilfellet at kjæledyret rømming, kan det være den eneste måten at flyselskapet kan identifisere og returnere ditt kjæledyr. Dyr får tapt i transitt hvert år, så jo mer identifikasjon, jo bedre.
 • Ikke engang tenke på beroligende ditt kjæledyr. Den største risikoen for et kjæledyr som reiser med lasterommet er dehydrering. Beroligende midler øker denne risikoen.

Ting du trenger

 • Egnet transportør
 • Carrier kompatibel vann / matskål (avhengig av lengden på flyturen (e))
 • Helse Certificate (tilgjengelig fra veterinær)