Wkino

Hvordan ta vare på gigantiske afrikanske land snegler


Gigantiske afrikanske Land Snegler er innfødt til Øst-Afrika. De vokser til 25cm / 10 "i lengde. I land hvor de kan bli lovlig holdt, kan de gjøre gode kjæledyr, som de er relativt lite vedlikehold og fascinerende å se på.

Trinn

Hvordan ta vare på gigantiske afrikanske land snegler. Hold sneglen i et godt ventilert glass eller plast tank.
Hvordan ta vare på gigantiske afrikanske land snegler. Hold sneglen i et godt ventilert glass eller plast tank.
 1. 1
  Hold sneglen i et godt ventilert glass eller plast tank. Sørg for at den har en sikker lokk. En snegle trenger en tank ca 40 cm med 25 cm med 25 cm / 16 "x 10" x 10 ".
 2. 2
  Monter en varme matte med en termostat og termometer på baksiden av tanken for å kontrollere temperaturen ble holdt ved ca 25 ° C / 77 ° F.
  • Plasser en termostat sensor over varmekilden.
 3. 3
  Linje gulvet med et tykt lag med substrat. Bruk vanlig matjord fra et hagesenter i stedet for kompost som kan inneholde tilsetninger av gjødsel skadelig for snegler, og unngå kokos eller bark som kan holde mold. Ikke bruk matjord du har samlet deg selv som dette kan være forurenset med sprøytemidler og kunstgjødsel, samt en rekke bakterier og patogener.
 4. 4
  Spray tanken annenhver dag med varm vann for å opprettholde nivået av fuktighet på 60-70%. Dette kan sjekkes med et hygrometer.
 5. 5
  Handle with care.
  • Snegler bør bli plukket opp forsiktig av skallene sine. Det er best å plukke dem opp fra gulvet heller enn når de står fast fast til glass.
  • Snegler har ikke noe imot å bli håndtert, men sørg for at hendene er rene og fuktig, som svette eller kjemikalier er lett absorberes av sneglen din, og kan være skadelig.
 6. 6
  Mate gigantiske sneglen bladgrønnsaker hver dag som salat, kål og spinat. Alle grønnsaker skal vaskes for å fjerne alle spor av kjemikalier. Fjern all mat som ikke har blitt spist i løpet av en dag.
  • Snegler trenger kalsium. Gi en blekksprut bein for en enkel kilde til kalsium for sneglen.
  • De vil trenge en grunn skål med friskt vann, men kan drukne hvis det er dypere enn noen få millimeter.
 7. 7
  Rengjør tanken av snegl løyper og endre underlaget hver uke. Vask tanken bare med varmt vann som vaskemidler kan være skadelig.
 8. 8
  Hold sneglen sunt. Din sneglen bør ha noen helseproblemer hvis de oppbevares i de rette forholdene. Det er viktig at det ikke er utsatt for noen kjemikalier i hjemmet. Hvis miljøet er for varmt, kaldt eller tørt, vil sneglen skjule og blir inaktive, og en membran kan danne over åpningen av skallet. En sunn sneglen har en ren, ubrutt skall, og ingen uvanlige klumper eller flekker på kroppen sin.

Tips

 • De fleste sneglene liker å grave før du legger eggene sine, så det er nødvendig å grundig sjekke sin tank for egg minst hver 3. dag. Hvis du ikke vil at eggene å klekkes, så de må kastes forsvarlig, bare kaste dem bort er ulovlig. Det anbefales at du fryse alle eggene i 48 timer før du kaster dem.
 • Snegler kan fortsette å legge egg i opptil flere år etter en enkelt parring.
 • GALS er hermafroditter, noe som betyr at de har både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer, og er i stand til å befrukte hverandre - noe som kan resultere i opptil 300 egg som blir lagt i en tid med hver snegle.
 • Hvis du savner noen egg, og de senere klekkes, må en ung så nøye flyttet til et sikkert tank bort fra de voksne sneglene, som lett kan knuse dem. Unge sneglene er for liten til å håndtere, og i stedet de skal stå til å krabbe på en salat blad som deretter kan beveges inn i en passende tank. Vannskåler bør ikke gis for unge snegler, som de lett kan drukne.

Advarsler

 • Ikke mat sneglen isbergsalat som det ikke vil inneholde nok næringsstoffer og næring.
 • Når du plukker opp sneglen av skallet sitt, sørg for at du ikke skader den. Hvis den ikke la gå, la sneglen hvor det er.
 • Ikke la mugne mat i tanken.
 • Hold tanken vekk fra direkte sollys, radiatorer, utkast og kjemikalier som fly spray.
 • Slipp aldri noen form for eksotisk dyr inn i den lokale vill bestand. Be om hjelp fra din lokale dyr helligdom.
 • Pass alltid på at dersom du ønsker å drepe dem, gjør det i søvne. Det er mindre smertefullt.

CFIA. Se USDA dokument på gigantiske afrikanske snegler.

 • Sjekk lokale bestemmelser før du skaffer denne sneglen som kjæledyr. Gigantiske afrikanske Land Snegler er ulovlig i Europa og Canada. Kontakt din lokale landbruk tjenestemenn eller USDA hvis du har en, eller se dem lagt ut for salg i Europa. I Canada, ta kontakt med