Wkino

Hvordan du kan nyte rengjøring hjemme

Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å komme i best humør til å gjøre rengjøringen hjemme virkelig hyggelig snarere enn en rutine som du følger fordi det må gjøres. Det er en metode som krever ingen belastning eller smerte, men mye å vinne! Denne metoden vil også få deg i bedre fysisk form og hjelpe med holdning problemer.

Trinn

Hvordan du kan nyte rengjøring hjemme. Glem at du må fullføre en viss andel av husarbeidet i noen tid.
Hvordan du kan nyte rengjøring hjemme. Glem at du må fullføre en viss andel av husarbeidet i noen tid.
 1. 1
  Glem at du må fullføre en viss andel av husarbeidet i noen tid. Fjern alle klokker fra arbeidet ditt område!
 2. 2
  Ikke fokuser på å få en oppgave gjort. Fokuser på pusten din og la tankene dine til å "drive". Hold på ingen tanker og la eventuelle problematiske eller bekymringsfulle tanker til å passere selv om tankene dine - men ikke gi dem noe energi.
 3. 3
  Fortsett å puste på en avslappet måte og bøy som om det er første gang du har bøyd, slik at musklene å strekke og være fullt klar over den fysiske følelsen av å strekke kroppen din i stedet for å bevege seg i vanskelige posisjoner for å få jobben gjort raskere.
 4. 4
  Begynne å fokusere mer på arbeidet du faktisk gjør. I stedet for å grue de oppgavene som ligger foran oss husker hyggelige minner fra kjære i rommet du er renhold. Dette vil gjøre jobben din så mye morsommere når du rydder opp i rot gjort av andre som bor sammen med deg.
 5. 5
  Plassere alle elementer i ulike containere for ulike destinasjoner, slik som barna soverom. bad, kjøkken, osv. Virkelig se på de elementene du finner og prøver å huske hvor det kom fra. Hvis det var en gave si takk i tankene dine til den personen som ga den!
 6. 6
  Begynn å tørke støv med start fra toppen og jobbe deg nedover.
  • Hold føttene flatt på gulvet nå så høyt som mulig uten å gå på tærne. Din kan forsiktig bevege på tærne hvis du ikke kan nå et område etter at du har strukket til kapasiteten din mens du står flatt skudd. Lat som du er et lite barn som strekker seg for første gang uten å belaste. Bevege seg som om det er første gang du har flyttet, med fokus på følelsen fullt levende. Du bør begynne å våkne muskler som kan ha vært anstrengt i det siste og er stiv. Fortsett å puste i en avslappet måte og at luften forsiktig inn gjennom nesen og puster langsomt ut munnen.
 7. 7
  Begynn på gulvet.
  • Feie eller støvsuge midten av rommet. Du vil bli gjentatt dette senere så bare få flertallet av smuss for nå.
  • Flytte møbler til midten av rommet. Ikke flytte tunge møbler med hastverk! Stikke bak ut så langt du kan og bruke litt rumpe makt! Så mange mennesker ikke klarer å dra full nytte av den største muskelen i menneskekroppen - gluteus maximus! Ikke glem å holde pusten! Når du drar et stort eller tungt element ledelsen med bak din. Ikke holde deg tilbake bøyd og ha skuldrene tilbake så langt som mulig.
  • Begynn å tørke veden trim med en fuktig fille i et hjørne. Se hvor langt du kan bøye uten å anstrenge som du tørker støv fra treverk. Fortsett rundt i rommet før du har tørket støv alt av trim.
  • Feie og fuktig mopp eller støvsug de områdene som normalt er dekket av møbler. Late som om det er første gang du har gjort disse oppgavene, og fokusere på den måten du beveger deg. Nå bare så langt du kan med kost, mopp eller støvsuger ved hjelp av armene. Hold overkroppen står rett og bevege føttene hvis du trenger for å nå lenger enn armene vil tillate. Når du bøyer å feie støv til støv pan, la baken så høyt opp i luften som det er i stand til å gå. Fokus på følelsen en strekk i hamstrings. Tillate knærne å bøye litt på om dette er mer behagelig.
  • Flytte møbler tilbake på plass ved hjelp baken metoden med å puste avslappet. Nå kan du grundig feie og fuktig mopp eller støvsug midten av rommet ved hjelp av metodene beskrevet tidligere.
 8. 8
  Stå i midten av rommet, ta et dypt pust, og se på det arbeidet du har oppnådd uten å belaste eller miste pusten!
 9. 9
  Spille favorittmusikken din mens rengjøring, og prøve å finne en favoritt utvalg som du lytter til utelukkende ved rengjøring. Dette vil gjøre rengjøringen morsommere og mer underholdende.
 10. 10
  Tenn et duftlys eller bruke aromaterapi ved rengjøring, og bruke duftende rengjøringsmidler til tre og møbler, der det er hensiktsmessig.
 11. 11
  Rens i 15 minutter hver morgen og ytterligere 15 minutter hver natten for å sikre at en minimal av høy standard opprettholdes. Regelmessig rengjøring hindrer oppbygging av renhold som blir enda mer komplisert og belastende å takle.
 12. 12
  Lag en liste over rengjøring aktiviteter i den rekkefølgen du forventer å gjøre dem. Se listen når på et punkt forvirring over hva de skal gjøre videre. Dette holder energien flyter og renhold i aksjon.
 13. 13
  Gjør noe spesielt å feire din rengjort hjem. Ha en spesiell middag med musikk og lys for hele familien, eller gå og legge seg ned og lese eller gjøre noe annet hyggelig aktivitet for en angitt tidsperiode.
 14. 14
  Syng og smiler mens rengjøring. Praktisere synge favorittsangen din ved rengjøring, selv om du ikke vet hvordan å synge. Det kan lyse opp humøret og gjør rengjøringen mindre tyngende.
 15. 15
  Vurdere å se på feng shui bøker om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt enda vakrere. Selv om du har en nedslitt hjem, kanskje investere i noen kreative ideer hente ut en skjønnhet i hjemmet ditt som gjør at du liker å være under taket. Farge og dekor kan legge til opplevelsen av å være hjemme, noe som gjør det som en flukt.
 16. 16
  Vet at messiest person kan bli en ryddig husmor med riktig daglig disiplin. Du kan forvandle hjemmet ditt og emosjonell følelse av velvære ved å gjøre livsmiljøet komfortabelt og rent.
 17. 17
  Kjøp oppbevaringsbokser for ubrukte elementer og lagre dem bort. Kaste ut, eller enda bedre, gi til veldedighet, gamle klær og varer som du ikke lenger bruker eller trenger. Compartmentalize elementer i hjemmet ditt i oppbevaringsbokser og holde dem ute av syne.
 18. 18
  Invester i parfymerte vaskemidler, luftrensere, og aromaterapi parabol såper. Disse gjør rengjøring enda mer av en hyggelig opplevelse.
 19. 19
  Lagre alle rengjøring forsyninger sammen i en bøtte. Når du har alle rengjøring forsyninger sammen på ett sted, blir rengjøring en mye mer effektiv oppgave å gjennomføre.
 20. 20
  Kjøpe nok parabolen filler, slik at du kan erstatte parabolen fille etter hver dags oppvask. Du kan kjøpe nye parabolen filler eller rett og slett kutte opp gammelt materiale i firkanter og lagre dem under vasken for oppvaskmaskiner formål.

Ting du trenger

 • Rengjøring forsyninger
 • Kost eller støvsuger
 • Fuktig vaskeklut
 • En klar og villig sinn