Wkino

Hvordan bygge en midlertidig murstein grill

Du kan bygge en billig utendørs brann pit grill på egen hånd som du kan bruke til grill mat over en ekte tre brann! Alt du trenger er noen få forsyninger fra en jernvarehandel og litt arbeid.

Trinn

Hvordan bygge en midlertidig murstein grill. Planlegg posisjonen og størrelsen på sirkulær murstein brann pit grill.
Hvordan bygge en midlertidig murstein grill. Planlegg posisjonen og størrelsen på sirkulær murstein brann pit grill.
 1. 1
  Planlegg posisjonen og størrelsen på sirkulær murstein brann pit grill. Størrelsen bør være basert på størrelsen av grill rist og / eller skjermen eller dekke du kan finne for grillen.
 2. 2
  Bruk grill rist som en guide for størrelsen. Diameteren bør være litt mindre enn diameteren av grillen gitter.
 3. 3
  Legg den runde stykke ildfast metall på bakken i posisjonen din murstein grill (valgfritt). Ellers markerer størrelsen på grillen på bakken bruker grillen rist som en guide.
 4. 4
  Ordne murstein eller slagg blokker i en sirkulær måte, slik at de er nesten rørende.
 5. 5
  Etter at det første laget sirkelen er fullført, tilsett neste lag, med de nye klosser overlappende to klosser i laget under (forskjøvet).
 6. 6
  Fortsett å legge lag til du kommer til ønsket høyde, ca 18 inches til 2 meter.
 7. 7
  Plasser steiner i bunnen av brann pit, etterfulgt av fyringsved.
 8. 8
  Start ild og brenne til det er en god dybde av glødende røde tre glør i bunnen.
 9. 9
  Plasser grillen rist på toppen av murstein brann pit og begynne å tilberede maten!

Tips

 • Bruk en solid og stabilt underlag. Hvis underlaget ikke er brannfarlig og er greit å skade med sot og røye merker (for eksempel sement, betong, grus eller fast pakket skitt) at du ikke trenger å bruke en flamme-resistente metall base. Hvis du ønsker å beskytte bakken, bruker metall base.
 • Bruk store murstein eller slagg blokker, vil de være mer stabile og mindre sannsynlighet for å velte. Tallet du trenger vil avhenge av størrelsen på murstein og størrelsen på brann pit.
 • Hvis murstein eller slagg blokker har hull gjennom dem, justere hullene opp og ned slik at det ikke er noen store hull gjennom veggen av ild gropen.
 • Kjøp en skjerm mesh cover for brann pit. Det vil bidra til å forhindre flygende glør fra å rømme brann og er mer trygg.
 • Det er greit hvis det er små hull i veggen av grillen pit. Hvis klossene ikke er på linje helt i din krets størrelse, litt justere størrelsen mindre slik at murstein passe med minimal plass mellom de to siste murstein.
 • Unngå å lage din grill for høy. Du vil ikke være i stand til å se brann, vil det være mindre stabile, og grill rist vil være for langt fra varmekilden.
 • Hvis du bruker mindre murstein eller gjør en veldig stor brann pit, vurdere å styrke veggen med en ny ring av murstein eller slagg blokker rundt først for ekstra stabilitet.

Advarsler

 • Sikkerhet note! Aldri bygge en brann pit eller starte en brann nær brannfarlige materialer eller på et brennbart underlag. Jeg anbefaler grillen din er minst 20 meter fra strukturer og det er ingen overhengende greiner som kan ta fyr. Sjekk med din lokale reguleringsplan lover angående utendørs branner før bygge en brann pit. Bruk beskyttende hånd og øye utstyr når de bygger noen brann for å unngå skade.
 • Unngå å bruke gjennomvåt-våte murstein eller steiner. De kan eksplodere hvis vannet inne ekspanderer på grunn av varmen.

Ting du trenger

 • En haug av store murstein eller slagg blokker
 • En runde grill rist
 • Runde stykke ildfast metall (valgfritt)
 • Et par store steiner