Wkino

Hvordan pusse opp et gammelt skap

Har du noen gang ønsket å restaurere et gammelt (eller nytt), stykke eller skap og bare ikke hvordan jeg skal begynne? Eller kanskje det er en brikke som du bare ikke liker utseende på lenger og ønsker å endre det til noe lysere eller mer behagelig for øyet? I denne artikkelen vil du lære noen av de aktivitetene som trengs for å gjøre nettopp det.

Trinn

Hvordan pusse opp et gammelt skap. Tilegne seg et gammelt skap.
Hvordan pusse opp et gammelt skap. Tilegne seg et gammelt skap.
 1. 1
  Tilegne seg et gammelt skap. Den som brukes i denne artikkelen er en gammel baker kabinett tatt fra et forlatt hus, trolig fra 1930-tallet eller 40-tallet. Som mer og mer av den gamle malingen ble fjernet, indikerte bygging teknikken en håndlaget brikke eller kanskje en high school butikk prosjektet. Det er fortsatt veldig gammel som indikert av 16 "wide klart furu tømmer brukt i mel binger.
 2. 2
  Fjern all maskinvaren fra noen skuffer, dører, ben, osv.. Håndtakene fjernet fra dette stykket, under to lag med maling, var laget av messing eller kobber belagt stål. Mye av plating er slitt bort, men de kan fortsatt brukes på nytt.
 3. 3
  Fjern den øverste. Stripp den gamle maling, eller i dette tilfellet, den gamle linoleum finish. Hvis toppen er i brukbar stand, kan det være refinished, eller som et alternativ, gjelder keramiske fliser, eller til og med laminatgulv for en vakker ny look. Hvis du bestemmer å forstørre den øverste (for eksempel for å lage en spise området), fortrinnsvis av den samme type av trelast må anskaffes for å forlenge den (fortrinnsvis trevirke som samsvarer med den gamle), eller en ny topp må bygges. Dette stykket fått en ny topp i gammel låve tre slik at en frokost bar kan legges til side.
 4. 4
  Begynne å fjerne den gamle malingen med varmluftpistol (varme stripper). Hold pistolen beveger seg i en sirkulær eller frem og tilbake bevegelse, slik at du ikke brenne veden. Arbeide i små områder og som maling begynner å boble, bruker sparkel til å skrape opp lakken. Vær forsiktig så du ikke riper opp eller riv veden. Som en del av malingen begynner å boble, holder pistolen foran kniven, og skyv sparkel fremover. Sakte fortsette å bevege seg pistolen fremover mens skraping. Den varmluftpistol vil bare fjerne maling og lakk, vil det ikke fjerne flekken.
 5. 5
  Bruk stripper til å rydde opp i alle kriker og kroker. Dette er også en god tid for å rydde opp i noen gamle maskinvare som du kommer til å holde, og reparere skadede områder av stykket. En liten messing børste og en spiker brukes til å rense detaljerte områder.
 6. 6
  Sand alle overflater til ønsket finish er oppnådd. For å opprettholde den "gamle" utseende, kutt, huljern, og bulker kan stå på plass. Dersom brikken vil bli malt, og en "ny" utseende er ønskelig, kitt alle de feil og la massen tørke før sliping. På grunn av krymping, hvis den feilen er stor, kan mer enn et sjikt av kitt være nødvendig.
 7. 7
  Stain stykket med ønsket farge og la tørke. På tresorter som furu, er det best å bruke kokt linolje tynnet med white spirit, eller et kommersielt laget tre conditioner før påføring av beis for å oppnå en mer ensartet farge.
 8. 8
  Påfør et strøk med primer hvis stykket er å bli malt.
 9. 9
  Påfør avslutning av ditt valg etter at flekken tørke, per instruksjoner. En blank polyuretan overflate er et holdbart valg for skap. En HVLP pistol er det beste å bruke til å ta i bruk ferdig hvis du har tilgang til en. Neste ville være spraybokser, men dette kan bli dyrt. Siste er den gode gamle børsten. Hvis du bruker en pensel, kjøpe en god en som er laget for ferdig arbeid. Påfør ferdig med å bruke milde strøk så bobler er holdt til et minimum. Etter at overflaten er fullstendig dekket, og før mål begynner å sette, børste hele området en siste gang, børsting bare i retning av korn. En lys hjerneslag er alt som trengs. Hvis området er stort, jobber i mindre deler, overlappende kantene før mål blir klebrig.
 10. 10
  Bruk x0000 (kalt 4 aught) stålull eller 220-400 grit sandpapir til lett sand de lakkerte flatene. Formålet med sliping er ikke å fjerne finish, men for å "ru-up" finish så neste lag vil følge den gamle, og å jevne noen defekter. Tørk av slipte områder for å fjerne støv med en tack klut eller en myk klut dyppet i tynnere og bruke et annet strøk av finish. Gjenta dette trinnet til ønsket tykkelse og glans er oppnådd.
 11. 11
  Re-feste hardware etter målgang har god tid til å kurere.
 12. 12
  Flytte brikken til sitt nye hjem og nyte ditt verk.

Tips

 • Aldri røre en utsatt område av finish før den er helt tørr.
 • Vær tålmodig. Avhengig av størrelsen på brikken du velger, kan et slikt prosjekt være litt tidkrevende. Dette stykket tok i nabolaget av 30 timer å fullføre, jobber bare noen få timer her og der i kvelder og fridager.
 • Arbeid i et godt ventilert område, og unngå gnister eller åpen ild i nærheten av området målgang er brukt i.
 • Bruk en stiv, varmebestandig plast sparkel for å unngå skade på skogen når skraping.
 • Ved bruk av klemmer, er det ofte en god ide å bruke biter av avfallstre inn mellom braketten og kabinett tre for å hindre klemmen fra gouging skapet.

Advarsler

 • Les og forstå alle advarsler på alle verktøy og maling produkter før du begynner.
 • Det er viktig å bruke stripper i et godt ventilert rom.
 • Ikke bruk varmepistol mens du bruker en brennbar stripper.

Ting du trenger

 • Varmluftpistol.
 • Gummihansker
 • Vernebriller
 • 2 "til 4" sparkel
 • Malingsfjerner
 • Liten elektrisk slipemaskin eller pussekloss
 • et utvalg av sand papir
 • X0000 stålull
 • en luftig dekket sted å jobbe
 • Beis eller maling
 • Lakk eller noen form for top coat
 • pensel eller etterbehandling børste