Wkino

Hvordan å reparere en løs treskrue hull for et hengsel

Har du et woodscrew hull for et hengsel som er løs? Her er noen raske forslag på hvordan du skal gå om du gjør denne typen reparere selv.

Trinn

Hvordan å reparere en løs treskrue hull for et hengsel. Borre ut strippet hull og lim i en dowel samme diameter som borekronen.
Hvordan å reparere en løs treskrue hull for et hengsel. Borre ut strippet hull og lim i en dowel samme diameter som borekronen.

Metode 1

 1. 1
  Borre ut strippet hull og lim i en dowel samme diameter som borekronen. Hvis døren sag har vært et problem, drill gjennom jamb, eventuelle mellomlegg bak jamb, og inn døren innramming studs. Dette gir deg en dowelled forbindelse hele veien tilbake til veggen utforming som vil være egnet for en lang tre skrue.
 2. 2
  Lim, deretter kutte dowel off flukt med kanten av døren eller hengslet mortise og pilot drill for skruen etter at limet settene. Skru inn igjen skruen.

Metode 2

 1. 1
  Flytte hengslene bare litt opp eller ned. Dette kan kreve re-meisling lommen i rammen og på døren, deretter fylle med plast tre og rørende opp lakken. Dette er trolig den mest arbeidskrevende fikse. Foreslå du prøve dette når alt annet svikter.

Metode 3

 1. 1
  Kile et mellomlegg i hullet (en tannpirker eller tre fyrstikk, for eksempel), men det sannsynligvis ikke vil holde lenge. Du kan bli fristet til å prøve dette, men for en hengsel, du virkelig trenger holdekraft. Anbefales ikke.

Metode 4

 1. 1
  Bruk overdimensjonerte skruer. For eksempel, en lengre skrue (2-1/2 "til (6.35 cm) erstatte en 1-1/2" (3,8 cm)), eller en tykkere skruen (nr. 8 i stedet for nr. 6).
 2. 2
  Pass på at skruehodet ikke vil stikke ut og forstyrre driften av døren ved å forårsake binding eller arrdannelse rammen.

Metode 5

 1. 1
  Coat et mellomlegg eller støpselet med trelim og kile den inn i hullet.
 2. 2
  Etter at limet tørker, re-montere hengslene. Re-bore et pilothull i mellomlegg kan være nyttig i å holde skruen i tråd med hengslet plate.

Metode 6

 1. 1
  Bruk et ark-rock anker. Men, som mellomlegg-eneste metoden (ingen lim), dette kan ikke vare særlig lenge.

Metode 7

 1. 1
  Ta en liten del av furu, (1/4 "(1/2 cm) cm) x 1/4") og, ved hjelp av en skarp kniv, Whittle den til et punkt.
 2. 2
  Sette en skvett av trelim på punktet og trykk den på plass lett, med en hammer.
 3. 3
  Når du har whittled furu sitter godt i hullet, bruk en skarp meisel å skjære furu flukt med hullet.
 4. 4
  Pass på at limet har tørket, og deretter plassere hengslene tilbake der det hører hjemme, og markere hullet med en blyant.
 5. 5
  Bruk en liten overflate spiker eller drill med en liten borkrone (mindre enn diameteren av skruen) for å skape et pilothull for hengselet skruen.

Metode 8

 1. 1
  Bruk terrassebord skruer. Trolig den mest permanente måten er å bruke terrassebord skruer ca 5 inches (12,5 cm) lang, spesielt hvis det er en ytterdør.
 2. 2
  Sjekk for å være sikker på at hodene er samme størrelse som dette vil holde dem fra stikker og holde døren kan lukkes helt.
 3. 3
  Ved hjelp av de eksisterende hullene, kjøre de ekstra lange skruer gjennom jamb og inn i 2 x 4 "(5 x 10 cm) framing stud inne i veggen. Dette vil permanent feste døren på plass og vil vare i mange år. Grunnen til de ekstra lange skruer er at de må passere gjennom jamb og gjennom et par inches av tomrom før den treffer innramming stud i veggen. Dette er så effektivt at det er vanligvis bare nødvendig å bruke et par av terrassebord skruer per hengslene.

Metode 9

 1. 1
  Stuff stålull i hullet med en skrutrekker. Fylle hullet nesten helt. Skru ut skruen inn i hullet.

Metode 10

 1. 1
  Drive en golf tee i den gamle hull og bruke en meisel eller klippe den i flukt. Bruk trelim for en mer permanent løsning.

Metode 11

 1. 1
  Bland ett eller to ark med toalettpapir med Elmer er lim, e. G. ved hjelp av en liten kopp og en skrutrekker. Papiret går i oppløsning lett, og blandingen kan ligne modelleire med riktig mengde lim. Stapp blandingen i hullet, for eksempel med en spiker hode, før den setter og lage en pilot hull med spiker. Før den ubrukte blandingen har herdet fullstendig, drive skruen delvis inn i pilothullet, og deretter ta ut skruen og tillate materialet å herde ytterligere i en time eller to. Det tørkede materiale er fast bundet og holder skruer samt de opprinnelige tre. Denne fremgangsmåten fungerer også godt for å fylle hull i veggen bord.

Metode 12

 1. 1
  Bare bruke en 2 cm lang, selvborende skrue med en drill. Bore skruen på skrå, IE slighlty opp eller litt ned. Jeg har vært å fikse dørene på denne måten for tjuefem år og har aldri brutt en jam eller hadde døren kommer av igjen. Ikke sett skruen inn i vinkel mer enn 20 grader eller hodet på skruen vil stikke ut og hindre hengslet lukking (men du kan sende inn skruen ned slik at det ikke vil treffe med et vedlegg som går på drill). Jeg pleier å sette skruene inn på om en 10 eller 15 graders vinkel slik at de ikke vil hindre hengslet fra stengetid.
  • Mange ganger kan du bruke lenger en 3 tommers, selvborende skrue midt i den gamle hullet uten å måtte gå inn i vinkel. Jeg har brukt 2, 3, 4, 5 og til og med 6 tommers skruer i gamle syltetøy. Siden jeg lærte dette, har jeg aldri erstattet en jam. Jeg kjøper skruene i £ 1 boksene, men jeg bruker så mange 2 tommer, selvborende skruer for å fikse dører som jeg kjøper dem i £ 5 bokser.
  • Pass og erstatte alle tre skruer der problemet er slik at det vil virkelig holde godt (permanent).
  • Med selvborende skruer og en elektrisk drill, kan du fikse døren veldig fort (i minutter).

Tips

 • Hvis du har en automatisk nærmere på døren din, må du installere en foten for å holde den åpen, eller bruke en kile på gulvet. Ikke plasser en kile øverst i hjørnet av døren over hengslene, mellom kanten av døren og ramme, som det vil understreke skruene i øvre hengsel og føre dem til å mislykkes.
 • Bruk en ekstern caliper som sonder for å måle dybden på hullet for grovskjærefunksjon en dowel filler. På denne måten trenger du ikke å klippe helt inntil mortise eller jamb.
 • Ved boring en pilot (starter) hull for en tre skrue i et hengsel, bruk en selvsentrerende drill bit (ett merkenavn er Vix Bit). De sikrer en perfekt sentrert hull. Hvis hullet ikke er sentrert skruen vil gå i hakket og la screwhead litt stakk. Dette kan forhindre at døren stenger ordentlig.
  • Det er et filvedlegg som går på drillen. Du kan bruke denne vedlegg til file ned skruehodet hvis det hindrer hengslene fra stengetid. Dette kan gjøres med skruen i døren.

Advarsler

 • Kjøring noe inn den originale skruen hullet (e) må gjøres svært forsiktig for å unngå splitting jamb. Lett slag med en hammer til limet bare begynner å presse ut er tilstrekkelig.