Wkino

Hvordan bli kvitt kakerlakker

skritt for å betjene disse skadedyrene en dødsannonse og holde dem fra å komme tilbake.

Trinn

Hvordan bli kvitt kakerlakker. Finn ut om du har kakerlakker.
Hvordan bli kvitt kakerlakker. Finn ut om du har kakerlakker.
 1. 1
  Finn ut om du har kakerlakker. Kakerlakker (se bilde) er generelt middels til store insekter, men i enkelte deler av verden de er store. De har spiny ben og lange antenner. Hvis du se enda en mort, har du utvilsomt fått mye mer. Problemet er at de som regel gjemmer seg om dagen, så hvis du ikke kan finne noen av de insektene, sjekk skap og spiskammers for deres avføring - små brune slim flekker eller pellets.
 2. 2
  Finne ut hvor de kommer fra. Hvis du ser kakerlakker, følge dem til å finne ut hvor de går. Du må kanskje gjøre litt sleuthing. Sjekk rundt hele huset for sprekker og hull der kakerlakker kan komme inn. Kakerlakker ofte inn gjennom avløp eller ventiler, slik at du kan ikke forsegle alt.
 3. 3
  Drepe kakerlakker. Det er en rekke ting du kan gjøre selv for å hjelpe drepe kakerlakker. Noen av de mer vel ansett løsninger er listet opp nedenfor. Prøv en av gangen, eller prøve dem alle.
  • Gjør "Roach Food":
   • En del pulverisert (ikke detaljerte) borsyre (noen ganger solgt som en mort-drapet pulver, men ofte tilgjengelig i apotek (for å lage anti-pinkeye eyewash), en del hvitt mel, en del granulert hvitt sukker. Sukker agn det, mel gjør det pinne, og borsyre dreper dem. Place i ryggen av skuffer og skap under kjøleskap, komfyr, etc. Forvent minst tre sykluser av forsvinningen / nye generasjonen gradvis mindre horder av kakerlakker, som varer ca 2 uker hver. Fortsett å bruke borsyre till Kakerlakker er borte.
   • Barn, hunder og noen andre dyr vil spise denne blandingen. Borsyre er ikke svært giftig, men er kun til utvortes bruk, så plasser den der bare bugs kan få det. Det vil kake hardt i fuktige miljøer, slik at papir eller folie skuffer kan være nødvendig.
  • Støv med borsyre, mel og kakao (1 del syre, 2 deler mel og en del kakao). Prøv PF Harris Roach tabletter. De inneholder borsyre og lokke. Mens han fortsatt farlig for barn og kjæledyr, er dette produktet ikke like giftige som mange insektmidler, og kakerlakkene er ikke frastøtt av det slik at de drar det hjem og mate det til sine hatchlings. Støv et fint strøk i skap under vask, rundt toaletter og eventuelle sprekker, hjørner eller hulrom. Unngå å puste inn pulveret, som enhver syre, kan det irritere lungene.
  • Bruk en insektspray. Få noen insektmiddel som er merket for bruk mot kakerlakker, og spray der kakerlakker kan skjule seg eller inn i huset, inkludert langs veggene, i sprekker, og i ventilene. Holde dyr ut av veien når du er sprøyting, og følg alle sikkerhetsregler på produktets etikett.
  • Bruk kakerlakk agn. Cockroach agn er enten plassert i en barnesikret sak eller brukes som en gel og inneholder en langsom arbeidende gift blandet med en attraktiv (for kakerlakker) mat. Kakerlakker spiser giften, og bringe den tilbake til reiret, hvor det til slutt dreper alle kakerlakker. Plasser agn i et område der du vet kakerlakker vil møte det.
  • Bruk kakerlakkfeller. Kakerlakkfeller lokke kakerlakker i og deretter felle dem med et lim. Få flere av disse, og plassere dem der kakerlakker er kjent for å frekventere.
  • Bruk vannkrukker. En enkel og effektiv hjemmelaget måte å lokke og felle Kakerlakker er med en krukke plassert ved siden av en vegg, slik at kakerlakker å komme inn, men ikke unnslippe. Noen agn kan plasseres i glasset, inkludert kaffegrut og vann, men det fungerer også med bare rent vann i tørrere klima.
  • Bruk brusflasker. Skjær buede toppen av, snu og legg inn toppen av kroppen slik at den fungerer som en trakt inn i flasken. Tape på plass. Med øl i bunn, bugs inn og drukne.
  • Maur og Lizards er gode bug eaters. Maur spiser termitter også. (Best hvis ikke bruker sprøytemidler selvfølgelig.)
  • Påfør flytende konsentrat. Flytende konsentrater, når den eksklusive domene av profesjonelle myggfelle, blir nå gjort for bruk av publikum. Konsentratet er en gift eller avskrekkende kjemikalie som er fortynnet med vann, og deretter sprøytes, tørkes, eller vasket bort på omtrent ethvert underlag. Konsentrater kan være spesielt effektiv som gir beskyttelse mot re-angrep, som de vanligvis hindre kakerlakker i 1-2 uker eller mer.
  • Få profesjonell karakter plantevernmidler. Ikke gå til den lokale Oppussing butikken, er alle ting de selger det svake. Søk på nettet etter det. Få noe med Cypermethrin, kanskje Demon WP eller noe langs disse linjene. De vil drepe levende insekter, samt gi en residual virkning i tre måneder. Spray det rundt omkretsen av ditt hjem og på steder som kjelleren. Insektene vil ikke være tilbake. Ulempen er at dette vil drepe alle bugs, selv de som spiser kakerlakker, som edderkopper og tusenbein. Men hvis du har massevis av kakerlakker, har du sannsynligvis ikke bryr seg.
  • Hvis du kjøper en utvendig insektspray, vil det fungere inne mye bedre. Å spraye den, legg den i en spray flaske eller en pumpe opp trykket flaske og spray løsningen i kjøkkenskap med klokken mens du holder pusten. Spray raskt og løpe ut og la vinduene lukket for en dag.
  • Bruk en enkel løsning av såpe og vann. Dette, for noen, er det enkleste å gjøre. Bare lage en lett løsning av såpe (bad såpe er fint) og vann. Du kan sprute dette, spray dette eller bare kaste dette på mort. Bare litt vann vil gjøre, selv to eller tre dråper kan drepe, hvis brukt effektivt. Sørg for at den får kontakt med Kakerlakker hodet og nedre del av magen (buken om du kan slå mort løpet). Mort vil kjøre eller prøve å løpe, men vil plutselig stoppe opp og dø eller være nesten død i ett minutt. Det er best å kaste den ut så snart som mulig, da det kan gjenopplive. Dette skjer fordi mort puster gjennom huden sin. Såpevann danner en tynn film på den puste porene og effektivt blokkerer dem (overflatespenning), forårsaker mort å kveles til døde eller nær døden, selv om det kunne gjenopprette hvis vannet tørker opp eller har ikke rørt en stor andel av sin kropp. Prøv dette og du vil få fantastiske resultater gratis.
 4. 4
  Forhindre re-angrep. Et rent hus er nøkkelen til å holde kakerlakker borte.
  • Holde kjøkkenet rent. Rydd opp smuler og søl umiddelbart, og generelt holde området rent. Vær spesielt oppmerksom på rekke topper, som kakerlakker elsker fett.
  • Sette maten unna. Hold mat beholdere forseglet, og ikke la mat ut for lengre perioder - ikke engang forlate skitne tallerkner over natten.
  • Tom søppel jevnlig, og holde søppel bort fra huset.
  • Fikse dryppende kraner eller lekkasjer. Kakerlakker er tiltrukket av vann.
  • Sett naftalen baller på hjørnene. Kakerlakker hater sin lukt.
  • Forhindre bugs fra å komme opp i avløpet. Hvis du mener at kakerlakker kommer opp avløp, helle vanlig, billig blekemiddel ned i avløp før du forlater huset om morgenen. For en sterkere løsning, bland en del boraks med tre deler blekemiddel.
  • Flytt logger og annet rusk bort fra utsiden av huset. Kakerlakker elsker hauger av tre og andre praktiske gjemmesteder, og som været blir kaldere, vil de vandrer inne i huset for å holde varmen.
  • Seal sprekker i yttervegger. Hold Kakerlakker ut av huset ved å blokkere deres inngang.
  • Seal sprekker overalt du kan inne i huset ditt. Dette tar tid, men utbetalingen er stor, fordi du eliminere de fleste av sine favoritt gjemmesteder / avl steder. Du vil trenge mye drivning, så bruk de store rørene med en drivning pistol. Fylle hver sprekk inne i hver skap; fylle sprekker på begge sider av gulv, dører og vindu listverk, fylle alle åpninger rundt rør i bad og kjøkken. Dette gjør en stor forskjell, og gjør hele huset føles renere.
  • Bruk et profesjonelt produkt. Du kan finne mange profesjonelle produkter online. Profesjonelle agn, lim feller med feromoner, og profesjonelle spray er langt mer effektive da produkter kjøpt på en lokal hjem butikken. Cy-Kick CS er en mikro-innkapslet produkt som er svært effektiv mot kakerlakker.
  • Hvis du kjøper en utvendig insektspray, vil det fungere inne mye bedre. Å spraye den, legg den i en spray flaske eller en pumpe opp trykket flaske og spray løsningen i kjøkkenskap med klokken mens du holder pusten. Spray raskt og løpe ut og la vinduene lukket for en dag.
 5. 5
  Ring en profesjonell. Hvis de ovennevnte metoder ikke fungerer, ring en pest-kontroll ekspert. Myggfelle er lisensiert til å bruke sterkere kjemikalier og å bruke kjemikalier mer utbredt, og de kan gjøre det mens du holder familien din trygg.
  .. Kiselgur er trygt rundt barn og kjæledyr vil drepe veggdyr og kakerlakker. Kan kjøpes på noen store hardware kjede eller bønder forsyning butikken.

Tips

 • Naturlig mort midler er peppermynte olje, agurk peeling, sitrus, kattemynte, hvitløk, og fedd olje.
 • Ikke akkumuleres rot. De vil hekker i alt fra papir til klær. Dette inkluderer garasje, loft eller kjeller. Det er ingen grense.
 • Hvis du ser minst en i løpet av dagslys eller etter bytte på lyser, betyr dette at du har et problem. Fikse det så fort som mulig, eller vil du ha en ekstra gjest på din neste middagsselskap.
 • Det er diskutabelt hvorvidt tråkke på en kvinnelig kakerlakk vil ødelegge eggene. Eggene legges i en tykk casing kalles en ootheca, og vil mest sannsynlig ikke overleve hvis den kvinnelige blir drept, men det er smart å rense det hele av skoen uansett.
  • Hvis du gjør smash en kakerlakk sørg for å rengjøre overflaten rundt bug og kast eller rengjør hva du drepte den med.
  • Å kvitte seg med døde kakerlakker, skylle dem ned i toalettet så det er ute av huset.
 • Installer lysstoffrør strimler eller trykk lys inni alle kjøkkenskap og holde dem slått på. Kakerlakker liker ikke lys, og det vil hindre dem fra å gumlet på matrester og smuler. Et annet alternativ er å la alle skapdører åpne og kjøkkenet lysene slått på. Det vil ikke drepe dem, men det vil gjøre hjemmet ditt mindre innbydende. Bruk selvklebende sokkel papir som har en innsektsmiddel bygget i.
 • Bleach effektivt og raskt dreper kakerlakker.
 • Tett åpne frokostblanding pakker ved å plassere hele indre posen inne i en zip-lås pose så det er helt forseglet, og skyv den tilbake inn i boksen. La ikke smuler hope seg opp rundt den forseglede pose inne i boksen, fordi en kakerlakk kan leve på smuler i lang tid. Chip klipp eller andre typer klipp vil ikke holde dem ute av maten din. Gjør dette med alt som kommer i en pose eller en liten boks. Sørg for mel, sukker, havregryn, etc. i en lukket beholder. Disse virke som enkle trinn, men de fungerer veldig godt.
 • Lagre gryter, panner og retter opp ned slik at du ikke vil ha kakerlakk avføring eller egg inni dem.
 • Lag dine egne feller av fôr innsiden av en Tic-Tac eske med fly papir før du legger på toppen. Forlate den lille flip toppen åpen slik at kakerlakker kan komme i. Du kan også bruke en fyrstikk eske eller annen liten boks og skjære hull i hver ende. Fluepapir er mye rimeligere enn mort feller og fungerer på samme måte.
 • Agn og feller som er mest effektive hvis de plasseres på flere områder, særlig i nærheten av kjente mort stier eller hvor avføring er til stede. Prøv å ikke forstyrre området for mye ved å rense, eller Kakerlakker kan omdirigere sine turer.
 • Rydd opp og katt avføring i gården, som kakerlakker kan spise det eller kan rett og slett følge det gjennom huset, forurensende interiøret.
 • For en "instant" drepe en spray av alkohol (enten rensevæske i en sprayflaske eller etterbarberingsvann i en spray, så lenge den inneholder alkohol) fungerer svært godt. Hårspray fungerer også.
 • Kakerlakker avle utrolig raskt. Iverksette tiltak for å bli kvitt dem umiddelbart, eller du kan finne deg selv med en større angrep på hendene.
 • Hvis du bruker offentlige eller samfunnet vaskerom, vaske hvitt sengetøy og klær i varmt vann med rikelig med blekemiddel før du vasker den andre vaskeri. Hvis dette ikke er mulig, kjører en vask med varmt vann og blekemiddel uten tøy, så gjør den andre tøyet i samme maskin. Overføre dem til tørketrommelen umiddelbart og bruke den varmeste innstillingen, hvis mulig. Plasser den tørre klær rett inn i en plast søppelsekk og ta den ut av anlegget umiddelbart. Brett eller henge dem hjemme. Klærne kan være litt skrukkete, men du vil være mindre sannsynlig å hente hjem ubudne gjestene huset. Hvis du må kaste klærne på anlegget, spray mot toppen med blekemiddel og vann. La det lufttørke så blekemiddel skader ikke klær. Den sikreste måten å unngå å bringe kakerlakker hjemme i tøyet ditt er å hvitvaske alt hjemme i din egen vaskemaskin og tørketrommel.
 • Hold bad plugger inn slik at de ikke kan komme opp fra avløp.
 • Ønsker å unngå skadelige kjemikalier? Mange feller tillate deg å gjøre det, gjør som en rekke naturlige skadedyrbekjempelse produkter, alt fra borsyre til eucalyptus olje til. Prøv PF Harris Roach tabletter. De inneholder borsyre og lokke. Gjøre noen undersøkelser for å finne ut mer om disse alternativene, og prøve dem ut. De kan ikke fungere for alle angrep, men du bør være i stand til minst kontroll mort befolkningen, og de fleste ikke koste nesten like mye som kjemikalier.
 • Hvis du er billig (eller bare lat) og bor i en liten leilighet, kan du også bruke dagligdagse plastposer som en enkel og rimelig alternativ til drivning. Bare finne sprekker og åpninger langs gulv, vegger og gulvlister hvor de små krypene kan komme i, og ting en eller to poser langs hver åpning for å effektivt "segl" det. Hvis dette ikke overbevise Kakerlakker å finne en annen leilighet til å invadere, bør det i det minste begrense området der de kan skrive din plass. Benytt muligheten til å bruke andre metoder for å drepe og fangst med større resultater.

Advarsler

 • Insektmidler, kakerlakk agn og andre kjemikalier kan være ekstremt giftige for mennesker (særlig barn) og dyr, så sørg for å ta hensyn til advarslene på etiketten, og følg produsentens instruksjoner til punkt og prikke.
 • Kakerlakker er kjent for å bære mange farlige sykdommer. Vær veldig forsiktig når du gjør kontakt med dem.
 • Ikke kjøp store leilighetskomplekser enhet bygninger fordi de har problemet med Kakerlakker flytter fra en enhet til en annen når du sprayer. I stedet kjøper eneboliger og tomannsboliger. Du kan finne eiendommer der det er flere hus og kanskje en duplex på en enkelt mye. Disse typer eiendommer sjelden har kakerlakker.
 • Når du sprayer løsningen i kjøkkenskap, hold pusten og spray raskt. Få en pumpe opp trykket flaske og det fungerer virkelig rask. Løpe ut og la enheten for en dag før du går inn.

Ting du trenger

 • Insektmiddel spray
 • Kakerlakk agn
 • Kakerlakk felle
 • Flytende konsentrat
 • Caulk og caulk pistol, eller gips tetningsmasse
 • Zip-lock poser og lufttette beholdere for mat
 • Selvklebende sokkel papir med et insekt insektsspray
 • Trykk lys eller fluorescerende lys strimler