Wkino

Hvordan recaulk kjøkkenbenken der den møter backsplash

Skift tetningen mellom laminerte overflater (ofte kalt Formica) på sømmer og der en benkeplate og tilbake splash møtes.

Trinn

Hvordan recaulk kjøkkenbenken der den møter backsplash. Fjern eksisterende caulk.
Hvordan recaulk kjøkkenbenken der den møter backsplash. Fjern eksisterende caulk.
 1. 1
  Vær så snill, lese alle trinn og tips før du begynner.
 2. 2
  Fjern eksisterende caulk. Fjerne så mye som mulig ved å trekke trådene for hånd. Fjern gjenværende caulk med et smalt blad sparkel / skrape. En plast sparkel / skrape vil minimere skrape av ferdige overflater. Bare gjelde så mye press som trengs for å fjerne caulk uten å skade overflaten.
 3. 3
  Rengjør overflaten (s). Bruk et rengjøringsmiddel som kan skjære gjennom såpe, men ikke skade overflaten finish. Prøv å bruke en liten mengde tynner eller annet rensemiddel som tørker med liten eller ingen rester i et lite synlig sted for å teste for mulig skade på finish. Hvis ingen skade resultat ved å bruke bare så mye som nødvendig for å fjerne smuss, etc.
 4. 4
  Inspiser for de-laminering. Laminatene er ark av materiale som er bundet til en base - i tilfelle av telleren topper og tilbake sprut dette er tre eller noen form for partikkel-eller fiberplater. Dersom vannet er blitt tillatt å sive under laminatet i mer enn en kort tid, er det en god sjanse for at laminatet ikke lenger er bundet til de tre base undersiden. Se etter opp eller ned-slått kanter og føler for bobler eller luftlommer under laminat. Løft litt i laminat bort fra treet under. Ikke bend. Løft det bare langt nok til å tillate sirkulasjon av luft. Ikke forlenge delaminering ved å løfte for høyt da dette kan risikere å bryte alle eksisterende lån og selv laminat selv. Vakuum som best du kan for å fjerne eventuelle rester fanget mellom laminat og tre.
 5. 5
  La området (e) å tørke. Dette er et meget viktig trinn, og jo lengre tid tillates å tørke, vil den bedre reparasjonen være. Hvis dette området er i nærheten av en vask, ville det være best å ikke bruke vasken hvis mulig. Stenge av vann kan bidra til å forhindre utilsiktet bruk i ekstreme tilfeller.
 6. 6
  Reparere de-laminerte områder. Etter å ha blitt lov til å tørke helt (over natten er minimum, men 24 - 48 timer er bedre), se etter tegn på fukt. Et papirhåndkle presses inn i områder og inspisert etter å ha blitt fjernet skulle vise seg dersom vann var blitt holdt borte i løpet av tørketiden. Hvis fortsatt fuktig, tillate ytterligere tørketid eller legg til en utsugingsstyrken tørking, ellers gjelder kontakt sement i henhold til instruksjonene på beholderen. Det vil være umulig å få kontakt sement helt til til et punkt der en fabrikk binding eksisterer. Av denne grunn, bruke sement så langt som praktisk og legge til ekstra ved lengst punktet du kan nå. Når du er klar til å bli med, starter fra kantene og arbeid til midten slik at den ekstra sement vil bli tvunget enda lenger til fabrikken limt punkt. Arbeid tilbake mot kantene. Inspiser for bobler eller luftlommer under laminat. Når du er fornøyd, gjelde selv press på laminatet mot tre backing med vekter, kiler osv. over natten.
 7. 7
  Fjern vekter, kiler, osv.. Og rense kontakt sement som kan ha leeched ut fra mellom laminat og backing for hånd eller med plast sparkel / skrape.
 8. 8
  Masker området for å holde caulk løpet søm. Når to flater delta i en vinkel slik som en tilbake sprut og telleren, gir mulighet for omtrent 1/4 tomme eller mindre bredde av drivning område på hver side av sømmen, hvor mye er en personlig preferanse. Malere tape, maskeringstape eller tape som ikke etterlater rester vil fungere fint. Påfør båndet jevnt, slik at den ønskede mengden av eksponering av både horisontale og vertikale flater fra sømmen er synlig.
 9. 9
  Klar caulk. Skjær tuppen av drivning rør (i alle vinkler som fungerer best for deg som bestemmes av din "praksis runs") for å gjøre en åpning om lik masken bredde. Pierce forseglingen av røret ved å sette inn en spiker eller en annen tynn gjenstand i spiss inntil forseglingen punkteres. Mens lindre "fange" mekanisme (låsetapp rundt stangen ved håndtaksenden av tetningslister eller pistol gi en 1/4 omdreining av stangen eller som noensinne måten våpenet opererer) trekke stangen så langt ut av pistolen slik det vil reise. Laste caulk slangen inn i fugepistol ved å sette nedre enden inn i håndtaket enden av pistolen. Trykk dysen enden til den andre enden av pistolen. Trykk på avtrekkeren gjentatte ganger til trykket er filt på avtrekkeren. Sakte trykk på avtrekkeren mens du ser for kittet for å bli synlige ved enden av dysen. Slutte å klemme så snart den vises. Har et papir håndkle eller klut klar for overflødig caulk som vil fortsette å sakte sive ut. Øyeblikkelig avbryter denne langsomme oser kan oppnås ved å redusere belastningen på stangen ved pistolen - slipp "fange" av stangen som beskrevet ovenfor.
 10. 10
  Påfør caulk. Kjør en perle av caulk direkte over sømmen. Ved å gi et jevnt trykk mot kittet avtrekkeren og bevegelse langs sømmen ved en jevn hastighet på samme tid, bør akseptable resultater oppnås. Arbeidet med områder ikke større enn 3 til 4 meter om gangen. "Tool" perlen med kile verktøyet som følger med noen merker av caulk, en Popsicle pinne eller vinyl hansker finger vil også fungere. Et nakent finger men synes våt med spytt til å fungere best og er den måten det gjøres oftest i feltet. Verktøy er gjort av to grunner: det styrker perle inn i sømmen ugyldig og det gir en glatt perle overflate som gjør rengjøringen enklere. Starter i den ene enden, trykker du på verktøy eller finger inn i perle og tørk jevnt mot den motsatte enden. Tørk bygget opp overflødig caulk fra fingeren eller verktøy som trengs med papirhåndklær eller filler, og re-våt finger før du gjentar. Når "verktøy" caulk, jobber kanten av caulk nær tape kantene nærmest sømmen å være så tynn som mulig, slik at mesteparten av caulk direkte over sømmen. Tool caulk før fornøyd med utseendet. Gjenta for hver ekstra 3-4 fots lengder inntil komplett. Ikke jobb for stor et område eller kaste bort for mye tid som etter caulk begynner å "huden over" verktøy vil være vanskelig og føre til rynker på overflaten.
 11. 11
  Fyll sømmer mellom laminat seksjoner, for eksempel hvor telleren toppen eller bak splash krevde mer enn ett stykke laminat. Påfør tynt perle rett over sømmer og trykk fast i som du tørker inn søm med våt finger. Gjør dette flere ganger for å sikre caulk har gjennomsyret rommet mellom seksjoner for å hindre at vann kommer inn. Tørk bort overflødig caulk på overflaten av laminat med en fuktig papir håndkle eller klut.
 12. 12
  Fjern tapen. Kontroller kittet på overflaten av båndet for å sikre at det ikke lenger er våt. Caulk på overflaten av båndet bør være av minimal tykkelse - praktisk talt gjennomsiktig ved kanten båndets kant. Sakte og forsiktig løfte tapen fra laminat. Det bør komme opp i ett stykke, og det bør ikke være våt caulk bygge bro over gapet mellom tape og laminat som det er løftet bort. Hvis det er, tillate mer tørketid før reattempting. Jo tynnere caulk er på tape kanten, vil jo bedre blir resultatene.
 13. 13
  La caulk fullt kurere som per produsentens anvisninger før rengjøring, etc.

Tips

 • Mange caulks er tilgjengelige i farger. Ikke nøy deg hvit eller klar med mindre det er det du ønsker. De "store boksen" butikkene har som regel de beste valgene.
 • Hvis du aldri har jobbet med caulk før, øve på skrap før takle din teller eller vask. Lære "føler" av verktøyene og hvordan trykk og på verktøy endre utgående og funksjon. Prøv å kjøre perler av caulk med et tips kuttet på 45 grader, men har tips orienterte forskjellige måter å se den resulterende perle. Prøv en perle med et rett snitt tips. Bruk spissen vinkel og retning som du føler deg mest komfortabel. Det er bedre å gjøre feil her, enn i ditt kjøkken eller bad.
 • Vurder å bruke den lille (6 unse eller så) tube av caulk for små jobber. De store rør må brukes på en gang, da de sjelden vare meget lenge etter første åpning selv når recapped. Den lille røret har fordelen av muligheten til å komme inn i trange steder at større fugepistol ikke kan nå.
 • Mens 100% silikon caulk er ekstremt holdbare, det finnes andre typer med ulike formuleringer. Hver type har sin egen liste over fordeler og ulemper.

Ting du trenger

 • Tid. Den prep tid (rengjøring og tørketiden spesifikt) er ofte betydelig større enn den faktiske reparasjonstiden. Ikke rush gjennom disse trinnene.
 • Høy kvalitet caulk. Bruk av 100% silikon caulk vanligvis står opp best, men det kan ikke holde seg til noen materialer. Test vedheft kvaliteter hvis usikker. Også forskjellige produsenter oppgir programmet på hvert rør, hvis ikke kan bestemme - spør butikkansatte for anbefalinger. Caulk er tilgjengelig i større rør som krever en billig "våpen" som tvinger produktet ut og små rør som er avhengige av håndkraft å presse produktet ut. Den håndholdte rør er perfekt for små jobber - og får inn i trange rom (mellom vask og tilbake splash).
 • Fugepistol. Hvis du bruker liten håndholdt rør av caulk, vil pistolen ikke være nødvendig.
 • Sparkel / skrape (plast er sterkt anbefalt). Kjøp en kniv / skrape smal nok til å passe i områder med liten klaring (mellom tilbake splash og vask). Plast verktøy er ønskelig, fordi de er mindre sannsynlig å skade ferdige overflater og de kan være "tilpasset" trimmet lett å passe på trange områder.
 • Papirhåndklær / rags for opprydding.
 • Rengjøringsmiddel. Fortrinnsvis noe som har lite vanninnhold eller tørker med liten eller ingen rester. Et lavt såpe og vann kan brukes hvis tilstrekkelig tørketid er gitt.
 • Kontakt sement.