Wkino

Hvordan bli kvitt blackspot alger i svømmebassenget

Dette er flott for alle som har Blackspot alger i svømmebassenget deres. Blackspot alger er de mest gjenstridige av alle alger. Så husk å følge disse tipsene, og du vil ha det renset opp på kort tid.

Trinn

Hvordan bli kvitt blackspot alger i svømmebassenget. Test din vann den eneste grunnen svart alger har kommet inn din pool er på grunn av din mangel på klor.
Hvordan bli kvitt blackspot alger i svømmebassenget. Test din vann den eneste grunnen svart alger har kommet inn din pool er på grunn av din mangel på klor.
 1. 1
  Test din vann den eneste grunnen svart alger har kommet inn din pool er på grunn av din mangel på klor. For å hindre svart alger fra snikende opp på deg at du må hele tiden sjekke vannkvaliteten hver dag. Du bør gjøre dette likevel. Du trenger å teste for klor, ph, alkalitet, kalsium hardhet, stabilisator, etc. Du kan bare være i stand til å teste for en liten mengde av disse tingene fra din hjemme test kit. Det anbefales at du tar en vannprøve til din lokale bassenget butikken og få det profesjonelt testet. Ethvert anstendig pool butikken vil tilby gratis vann tester uansett.
 2. 2
  Justere vann når du vet hva din vann er som du deretter kan legge til kjemikalier for å justere bassenget til riktig nivå. Dette vil avhenge av hva slags underlag bassenget har, men du kan bruke disse tallene nedenfor. 2,0 til 4,0 klor, 07.04 til 07.08 pH, total alkalinitet 80-120, Kalsium 200-500 hardhet, 50-80 Stabilizer
 3. 3
  Legg en algaecide blackspot alger er veldig klor resistente. Du må legge til en algaecide til vannet for å tilby en annen angrepsvinkel. Algaecides er spesielt designet for å drepe og unngå alger. Så det er en god idé å ha en Algaecide i vannet til enhver tid. Hvis du ikke har fått en Algaecide i vannet nå, du bør sette en i gang. Finn en som er kobber-basert som de er vanligvis de beste å bruke. For best resultat hell Algaecide direkte på de berørte områdene.
 4. 4
  Sjokkere bassenget når sjokkerende bassenget med klor du må bare bruke kalsium hypokloritt eller natriumhypokloritt. Disse to produktene er strengt klor og ingenting annet. Du må vite hvilken størrelse bassenget er og følg produsentens anvisninger for å gjøre dette effektivt. Det er også en god idé å legge til sjokk dose nærmest de hardest rammede områdene.
 5. 5
  Pensle veggene fordi blackspot alger danner en beskyttende barriere rundt seg selv at du trenger å børste de berørte områdene virkelig hardt med en stiv børste. Slik at de tilsatte kjemikalier (klor og Algaecide) kan gjøre jobben.
 6. 6
  Sirkulere vann bedre blackspot vanligvis slår opp i områder hvor det er mangel på vann sirkulasjon. Gjør ditt beste for å dirigere vann retur jets på en måte som flytter mest mengden av vann rundt. Hvis du dirigere jets å gjøre bassenget boblebad vannet er rundt den beste veien å gå.
 7. 7
  Angripe svart alger head-on som tidligere tilstand, danner blackspot alger en beskyttende barriere rundt seg selv. Så du er nødt til å regelmessig børste av toppen av alger og legge til klor mens det er utsatt. Et annet godt tips er å strø klor granulat direkte på de berørte områder og la den sitte og brenne av den svarte flekken. Du kan også gni en klor tablett på blackspot etter at du har børstet den. Sørg for at du bruker hansker.
 8. 8
  Skyll og gjenta bare fortsette å teste og justere vann, skrubbe blackspot og legge klor så nært som du kan få. Og du vil etterhvert bli kvitt det! Og ikke bekymre deg... Det vil gå, men det vil avhenge hvor ille alger er som å hvor fort det går. Vannbalansen og skrubbing er det beste du kan gjøre i dette tilfellet.

Advarsler

 • Ikke bruk for mye kobber algaecide som det kan sette flekker
 • Følg produsentens anvisninger
 • Alltid være forsiktig med basseng kjemikalier