Wkino

Hvordan diagnostisere og fjerne eventuelle svømmebasseng flekken

Svømmebasseng flekker på veggen eller gulvet i et svømmebasseng kan være forårsaket av metaller i bassenget vann, eller av en organisk materiale igjen i bassenget. Den beste ledetråd til kilden til problemet er fargen på bassenget flekken.

Trinn

Hvordan diagnostisere og fjerne eventuelle svømmebasseng flekken. Prøv å identifisere en åpenbar, er flekker på gulvet sannsynligvis forårsaket av noe organisk (bladene).
Hvordan diagnostisere og fjerne eventuelle svømmebasseng flekken. Prøv å identifisere en åpenbar, er flekker på gulvet sannsynligvis forårsaket av noe organisk (bladene).
 1. 1
  Prøv å identifisere en åpenbar, er flekker på gulvet sannsynligvis forårsaket av noe organisk (bladene). Hvis det er rust fargede flekker på basseng veggen under en stige, er kilden sannsynligvis et metall, og du bør undersøke stigen for korrosjon.
 2. 2
  Fjern flekker forårsaket av et organisk materiale fra bassenget overflaten. Grønnlige brune fargede flekker er vanligvis knyttet til noe organisk (blader sitter på gulvet i løpet av vinteren), eller en algevekst. En enkel sjokkbehandling og skrubbing med en stiv børste kan raskt fjerne en grønnlig brun farget flekk. Du kan også prøve en av de mange nye enzym baserte bassenget kjemikalier på markedet. Alle naturlige basseng enzymer vil spise unna på organisk materiale for å fjerne bassenget flekken med liten eller ingen skrubbing og uten bruk av sterke kjemikalier.
 3. 3
  Flekker som vises rødbrune eller svært mørke farger er vanligvis knyttet til metaller i din bassengvannet. Metallene som ofte forårsaker basseng flekker er jern, mangan og kobber. Kobber vil resultere i blå, grønn eller mørk (svart) flekker. Iron resultater i rusten, brun eller grønn / brunaktig flekker og Mangan vil resultere i mørke brune / svart eller lilla flekker.
 4. 4
  Hvis du mener at flekken er relatert til metaller, eller om forslagene ovenfor for økologiske basseng flekker ikke lysere eller forbedre flekken, bør du kjøpe en naturlig askorbinsyre baserte pool produkt eller difosfonsyre baserte pool produktet. Når påføres direkte på flekken, vil disse kraftige bassenget kjemikalier nesten umiddelbart fjerne flekken fra bassenget overflaten.
 5. 5
  Ta forholdsregler for å hindre flekken kommer tilbake. Ha en prøve av bassengvannet testet for metaller, og hvis du fyller bassenget fra en annen kilde enn "byen vann" bør du også teste fylle vann. Metaller kan være naturlig forekommende og legges til svømmebasseng med fyll vann, eller kan innføres i bassenget vann gjennom korrosjon av bassenget utstyr eller basseng VVS.
 6. 6
  Hvis du finner ut at din fylle vann er problemet, tappe svømmebasseng 1/4 eller 1/2 veis og fyll på med bløt vann. Sirkulere vann i 48 timer, og har det testes på nytt. Hvis det fortsatt er en høy konsentrasjon av metaller, gjenta prosessen.
 7. 7
  Hvis din fylle vann er akseptabelt, er metaller blir introdusert i bassenget vann gjennom korrosjon. Du bør teste TDS totalt oppløste faste stoffer nivået på bassengvannet og bassenget pH og alkalitet nivåer. Hvis noen av disse tre områdene er ikke innenfor rekkevidde til enhver tid, kan det hende at bassengvannet ruste og lekke metaller fra bassenget overflaten eller basseng utstyr.
 8. 8
  Hvis du ender opp med en flekk fjerne produktet fra pool butikken du må senke klor til under 1 ppm, slik at klor ikke konkurrere med flekken fjerne produktet.
 9. 9
  Etter å ha brukt flekken fjerne produktet, må du sjokkere bassenget slik at du har en tilstrekkelig mengde klor i bassenget før det går grønt.

Tips

 • ETTER BEHANDLING FOR METALL flekker med askorbinsyre THE POOL skal også behandles med et metall sekvestreringsmiddel.
 • Gips pool eiere må betale spesiell oppmerksomhet til bassenget pH, alkalitet og TDS nivå.
 • Askorbinsyre kan fjerne flekker. Prøv å bruke chewable vitamin C-tabletter. Sett dem i en sokk, knuse dem opp veldig bra, og plassere dem på flekken direkte. Du må børste noen, men den løfter det meste av flekken i en kort tid. Det er mange produkter tilgjengelig hvis det fungerer for deg. Ascorb-X, er et flott produkt, Stain-Free av Natural kjemi; Scale-Tec vil fjerne flekker over en periode, Jack Magic har en komplett linje av flekkfjernere.
 • Test bassenget pH og alkalitet ukentlig og bassengvannet TDS nivå månedlig eller kvartalsvis.
 • Du kan besøke for å lære mer om svømmebasseng vedlikehold

Advarsler

 • Hvis du har en ovn på svømmebassenget og finne kobber flekker eller betydelige mengder kobber i vannet når testet, umiddelbart teste bassenget pH og alkalitet nivåer og riktig vedlikeholde dem fremover. VVS inne et svømmebasseng varmeapparat, kalt "varmeveksler", er laget av kobber. Hvis utvalget pH og basseng Alkalitet nivåene ikke er riktig vedlikeholdt, vil denne varmeveksleren raskt ruste og oppløse kobber i bassengvannet forårsaker basseng flekker og raskt ødelegge ovnen.