Wkino

Hvordan fjerne og hindre grønne alger i et svømmebasseng

Grønne alger er et felles svømmebasseng problem, som kan vises som en grønnaktig vekst på gulvet og vegger av et svømmebasseng, en grønn fargetone til bassenget vann, eller grønnaktig stoff suspendert i bassengvannet. Den eneste svømmebassenget kjemikalie som vil drepe en algevekst er klor baserte svømmebasseng "sjokk". Shock er et granulat form for høykonsentrert klor, som raskt øker klor nivået på vannet i svømmebassenget. Den forhøyede klor nivå gjør bassenget vannforhold unlivable for noe organisk, og alger raskt dør.

MERK: Når algene er døde og filtrert ut, kan en pool ionisering system holde algene ut permanent gjennom en konstant lavt nivå av naturlige kobber mineraler. Dette utprøvd teknologi har vært ganske dyrt inntil nylig. Nå kan du kjøpe systemer som varer i mange år og koster under 190€.

Fortsett å følge resten av trinnene nedenfor for fullstendig fjerning av alger.

Trinn

Hvordan fjerne og hindre grønne alger i et svømmebasseng. Pensle vegger og gulv i svømmebassenget for å fjerne så mye av alger som mulig.
Hvordan fjerne og hindre grønne alger i et svømmebasseng. Pensle vegger og gulv i svømmebassenget for å fjerne så mye av alger som mulig.
 1. 1
  Pensle vegger og gulv i svømmebassenget for å fjerne så mye av alger som mulig. Dette vil sterkt redusere tiden det tar å drepe og fjerne alger blomst.
 2. 2
  Kontroller at ph-nivået er innenfor rekkevidden av 7 0,2 til 7,6. Dette vil sikre at eventuelle klor lagt vil arbeide mer effektivt - høy pH spesielt vil svekke effektiviteten av klor gjør sitt job.With bassenget filter system kjører, legge til en klor baserte svømmebasseng sjokk på frekvensen av £ 1 per 7500 liter (eller følge bassenget sjokk produsentens dosering forslag for å drepe alger). Bassenget filter system bør fortsette å kjøre 24 timer i døgnet.
 3. 3
  Hvis tilstanden av svømmebassenget ikke forbedres vesentlig etter 12-24 timer med filtrering, legge til en andre dose av klor basseng sjokk på økt rente. Gjenta denne prosessen til algene har blitt eliminert.
 4. 4
  Når algene er død det vil slå en hvit eller grå farge, og det vil bli suspendert i bassengvannet eller slå seg ned på gulvet. Når det ikke lenger er noen tegn til fargen grønn i bassenget, grundig støvsuge svømmebassenget. Det anbefales at du støvsuger døde alger til avfall og ikke gjennom filteret.
 5. 5
  Bassenget skal filteret tilbake vaskes eller renses for å være sikker på at døde alger ikke er fanget inne i filteret. Hvis filteret ikke er grundig rengjort algene kan komme raskt tilbake.
 6. 6
  Teste og balansere alle bassenget kjemiske nivåer ved hjelp av følgende retningslinjer. Gratis Klor: 1-3 ppm, pH: 7.2 - 7.6, alkalitet: 80-120 ppm og Kalsiumhardhet: 200 - 350 ppm.
 7. 7
  Begynne å legge en algaecide pool kjemisk på en ukentlig basis for å hindre alger kommer tilbake.
 8. 8
  Fosfater. Å kontrollere alger må du først fjerne alle fosfat fra bassengvannet. Først, få en fosfat test kit for noen få dollar. Hvis fosfater er høy, få en kommersiell styrke fosfat remover som du kan helle direkte i bassenget. La filteret og robot eller manuell vakuum fjerne fosfat fjerner etter 1 til dager. Du må rense filteret etter dette som fosfater rester raskt tetter opp filteret. Hold gjenta denne prosedyren til dine fosfat test strips viser ingen fosfater i det hele tatt. Dette tar kortere tid hvis du bruker den kommersielle styrken du helle direkte i bassenget. Når fosfater er nede på null, så sjokkere bassenget.

Tips

 • Overvåk pool filter system nøye under hele denne prosessen og grundig tilbakespyles eller rengjør filteret hver gang trykket stiger 10 psi. over det normale driftstrykk. Den døde alger som din pool filter samler kan fort skitne filteret, og trenger å bli renset ut ofte.
 • Klor basseng sjokk må være oppløst i en stor bøtte med vann før den legges til svømmebassenget. Alltid legge kjemikalier til vann når oppløsning. ALDRI tilsett vann til kjemikalier.
 • Betale nærmere oppmerksomhet til klor nivået på vannet i svømmebassenget i fremtiden. Skadelige alger og bakterier er nesten øyeblikkelig ødelagt av et fritt klor nivå på 1 ppm eller høyere. Du har opplevd en alge problem fordi du ikke har riktig vedlikeholdt klor nivå, og det var lov til å falle under 1 ppm. Test bassengvannet ofte og foreta eventuelle nødvendige justeringer for en ren, trygg og lett å vedlikeholde svømmebasseng.
 • Fosfat Levels - høye nivåer av fosfater i bassenget vann vil resultere i bassenget med mye mer klor enn vanlig. De er også en av de viktigste mat kilder for alger, derfor er det viktig å ha disse nivåene sjekket ganske regelmessig, spesielt hvis bassenget synes å være å bruke mer klor enn vanlig. Jeg har sett et basseng med en spesielt alvorlig tilfelle bruk ca. 2,5 ganger så mye klor at det skal ha, noe som gjør det svært vanskelig å opprettholde.
 • I vinter, investere i en som vil hindre rusk fra å komme inn pool, men la vannet passere gjennom, og holde bassenget rent.

Advarsler

 • Svømmebassenget kan ikke brukes før algene er død, og klor nivå av bassenget vann har returnert til et trygt nivå på 3 ppm eller lavere.