Wkino

Hvordan å drastisk redusere kostnadene for å varme opp svømmebassenget

En stor del av energien som kreves for å varme vannet i svømmebassenget, og de fleste konvensjonelle pool varmeovner er svært ineffektive. Propan, naturgass eller andre fossile brensler kan bli brent for å varme bassenget vann eller elektrisitet er noen ganger brukt. Driftskostnadene for et basseng kan bli sterkt redusert ved enkle endringer i bassenget vedlikehold rutine, bruk av mer effektive og miljøvennlige varmekilder eller billig legge på produkter.

Trinn

Hvordan å drastisk redusere kostnadene for å varme opp svømmebassenget. Spare energi ved bruk av et basseng solenergi dekke.
Hvordan å drastisk redusere kostnadene for å varme opp svømmebassenget. Spare energi ved bruk av et basseng solenergi dekke.
 1. 1
  Spare energi ved bruk av et basseng solenergi dekke. En "pool solenergi dekke" eller "pool solar teppe" er et flytende basseng deksel som isolerer overflaten av bassengvannet. Flertallet av varmen som unnslipper fra vannet i svømmebassenget er tapt gjennom overflaten av bassenget, og en solar teppe drastisk reduserer varmetapet. Dessuten gjør det noe av solens energi til å gå gjennom dekselet og inn i vannet, der det blir til varme. Som et resultat av svømmebassenget varmeapparat er nødvendig for å kjøre mye sjeldnere og i kortere perioder, for en betydelig besparelse i energikostnader.
 2. 2
  Kjør pool varmeapparatet i henhold til hvor ofte bassenget brukes. Gass brennende pool varmeovner kan varme vannet i svømmebassenget relativt raskt. Avhengig av hvor ofte du bruker svømmebassenget, kan det være mye mer effektivt å bare kjøre ditt basseng varmer når det trengs. For eksempel, hvis du har en tendens til å bare svømme på lørdag og søndag er det ikke nødvendig å kjøre basseng varmer hele uken for å opprettholde bassenget vanntemperatur. Slå gass pool varmeapparatet på fredag ​​kveld, og avhengig av dimensjonering av ovnen, vil du ha fin varmt vann på en lørdag morgen. Slå av varmeapparatet igjen søndag kveld for en drastisk reduksjon i gass kostnader.
 3. 3
  Det blir ofte sagt at det er mye mer effektivt og kostnadseffektivt å holde svømmebassenget varmeapparatet kjører kontinuerlig, at svømmebassenget kan miste all varme og slipp til utetemperaturen i en natt, og bassenget varmeovnen brenner mye mindre gass opprettholde en jevn vanntemperatur hele uken, i stedet for å jobbe for å få bassenget opp til temperatur 2-3 ganger hver uke. Dette er ikke sant. Mengden energi som trengs for å holde bassenget varme er direkte proporsjonal med hvor mye varme bassenget er å miste, noe som er direkte proporsjonal med hvor varmt det er i løpet av uken.
 4. 4
  Bruk en alternativ varmekilde, for eksempel en "pool varmepumpe". En varmepumpe benytter den samme prosess som brukes i et klimaanlegg, bortsett prosessen reverseres og varme trekkes ut fra utsiden luft brukes til å varme opp bassengvannet. Strøm kreves for å drive varmepumpen.
 5. 5
  Et annet alternativ til høyt priset fossilt brensel er gratis varme fra solen. Solar pool oppvarming paneler samle varme fra solen å varme bassengvannet. Solvarmeanlegg paneler har ingen driftskostnader, er veldig lett for et hjem eieren til å installere og er vanligvis svært holdbar i alle klima. Den eneste ulempen er at hvis solen ikke skinner, er bassenget er ikke oppvarmet. Solar pool oppvarming paneler er en utmerket løsning i varmere land, med mange soldager i løpet av året.

Tips

 • Hvis du må bytte en pool varmeapparatet som brenner fossile brensler, sterkt vurdere virkningen gass brennende basseng varmeovner har på miljøet.