Wkino

Hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget

Hvis du rutinemessig trenger for å legge til mer enn to inches av vann til basseng per uke, kan du ha en lekkasje. Din bassenget vil miste litt vann naturlig fordampning, noen sprute ut og noen til backwashing filteret.

Trinn

Hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget. Sjekk det åpenbare først.
Hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget. Sjekk det åpenbare først.
 1. 1
  Sjekk det åpenbare først: Er det noen lekkasjer på utstyret pad? Se nøye på filter, pumpe, varmeapparat og rør ventiler. Kontroller grunnen for fuktighet. Er det noen våte områder rundt bassenget? Gå rundt bassenget, og ved bassenget og utstyret. Sjekk for våt jord og sunkne eller undergraver områder. Har du et vinyl liner basseng? Se etter rifter eller separasjoner rundt alle beslag, oppsamlere, returer, renere linjer, lys, trapper og corners.Checking å se om du har en lekkasje: Hvis du mistenker at bassenget lekker, er det flere måter å sjekke. Prøv en av disse metodene:
 2. 2
  Marker vannstanden i bassenget på skimmer. Ved hjelp av et stykke tape eller fett blyant for å markere vannstanden. Sjekk merket 24 timer senere. Bassenget bør miste mer enn 1/4 tommers per dag. Ellers blir en lekkasje indikert.
 3. 3
  Bøtten test: Plasser en bøtte fylt med basseng vann på en pool trinn (vekt den med en stein eller murstein). Marker vannstanden på både innsiden og utsiden av bøtta. Pass på at vannstanden er de samme inne i bøtta som bassenget vannstanden utenfor bøtta. Sjekk merket 24 timer senere. Hvis det er en større nedgang i linjen på utsiden av bøtta, er en lekkasje i bassenget indikert. Denne testen må gjennomføres med pumpen på, og deretter igjen med pumpen slått av.
 4. 4
  Bestemme plasseringen av lekkasjen: Hvis du finner ut at bassenget er å miste vann, slå av filtrering systemet og legg merke til hvor vannet slutter å slippe. Vinyl Liner bassenger må ha vann i dem hele tiden! Stopp denne testen hvis du har en liner basseng og vannstanden synker raskt. Begynne å legge vann og ringe et basseng profesjonell. Hvis vannet stopper i bunnen av skimmer åpning, er det lekkasje sannsynligvis i skimmeren eller filtreringssystem (inkludert rør). Hvis vannet stopper ved lys, er lekkasje sannsynligvis på lyset housing.If vannet synker under lys, så det kan være en lekkasje i avløp nederst på pool.If du mistenker at du har en lekkasje i filtreringssystem: Dersom du ser luftbobler i returledningen er vann når bassenget er pumpen går, det er en lekkasje i sugesiden av filtreringssystemet. Er pumpen kurv lokket på stram? Er lokket o-ring smurt og i god stand? Dersom bassenget er å miste mer vann mens pumpen er i gang, er lekkasjen på returledningen siden av systemet. Kontroller avfall eller tilbakespylings linje for rennende vann? Hvis du mistenker at du har en lekkasje i Skimmer, lys, liner: Hvis du ser noe som ser ut som en sprekk, gap eller rive.
 5. 5
  Ved hjelp av et fargestoff test løsning eller noen av dine ph indikator test reagenser, slipp i nærheten av det med pumpe stenges og vann fortsatt. Se om fargestoff suges inn i sprekken, åpning eller rift.
 6. 6
  Fikse lekkasje-skimmer lekker: Den vanligste lekkasjen er et skille mellom plast skimmer og betong basseng. Dette løses enkelt ved med basseng putty.Light Lekkasjer-Ofte spiralslange vil komme fra hverandre, brekke eller løsne fra nisje. Dette er vanskelig å plasteret. Det finnes ulike metoder for å lappe en dårlig kanal tilkobling. En to komponent epoxy som tørker harde, med kitt, silikon eller caulk er måter å fikse dette problem.Liner Lekkasjer-Simply, oppdatere den med en vinyl liner lappesaker. Hvis vann, våt lappesaker.
 7. 7
  Mange lekkasjer ikke oppdages ved hjelp av forslagene ovenfor. Nå er det på tide å kalle en profesjonell! Takket være state-of-the-art teknologi, de fleste basseng eller spa lekkasjer kan bli funnet og reparert uten store forstyrrelser. Noen av de metoder som brukes er: Komprimert luft blir brukt til å trykksette et rør. Luften fortrenger vannet i rørledningen inntil den når lekkasjen, og da bobler unnslippe fra hullet for å avsløre problemområdet. Eller, hvor et rør ikke klarer å opprettholde et konstant lufttrykk, eksisterer en lekkasje. Spesiell TV-kamera som snek seg gjennom vannrør til å oppdage lekkasjer. Ved å injisere luft inn i et rør, deretter lytter elektronisk for lyden av luft som strømmer ut med en super følsom mikrofon. Du bør forvente å betale ca 135€ til 190€ for high-tech lekkasje deteksjon, avhengig av beliggenhet og kompleksiteten i problemet. Reparasjoner er ekstra.
 8. 8
  Forstå avløp lekkasjer-pool rørsystemet sammenbrudd: Den grunnleggende konfigurasjonen av et svømmebasseng VVS og filtrering systemet er enkelt. Vann trekkes gjennom skimmer og viktigste avløp i svømmebassenget ved bassenget pumpen. vannet reiser undergrunnen tilbake til mekanisk rommet der den passerer gjennom pumpen silen og blir deretter presset gjennom filteret og varmeapparat samt eventuelle andre eksterne enheter som chlorinators, og til slutt transporteres tilbake til bassenget gjennom returlinjer. I tillegg til disse lukkede system linjer, er det også noen flere aspekter til svømmebassenget rørsystemet som ikke opererer i et lukket (overtrykk) system. De fleste svømmebassenger ansette et åpent system (gravitasjon matet, ikke trykksatt) equalizer linje som hjelper bassenget pumpen for å beholde sin prime i perioder med lav vannstand. Dette equalizer linjen blir ofte glemt eller ignorert under renoveringen som erstatter linjen er en kostbar og tidkrevende bedriften. Utjevneren linje vil kople seg til bunnen av skimmeren og den andre enden til enten til det sentrale avløp, eller en side-port i veggen av bassenget nær til plasseringen av skimmeren. Det er røret som leder fra bunnen av skimmeren ned til hoved avløp som blir ofte oversett. Siden dette er en ikke press linje det ville tendens til å lekke mindre enn en trykksatt linje, men i gjennomsnitt dette røret kan også være eldre enn resten av ditt basseng rørsystemet øker det som en kandidat for uforklarlig vanntap. VVS-systemer er en konstant kilde til vann tap for en rekke forskjellige grunner som spenner fra rørmateriale, installasjon kvalitet, alder, konfigurasjon og grunnforhold. Før du begynner å rive i stykker din rørsystemet må du først isolere lekkasjen til å være lokalisert i rørsystemet, eller i strukturen i bassenget selv.