Wkino

Hvordan bli kvitt bed bugs

Bed bugs var en gang en vanlig folkehelsen pest over hele verden, fallende i forekomsten gjennom midten av det 20. århundre. Imidlertid har veggedyr gjennomgått en dramatisk oppblomstring, og det er over hele verden rapporterer om økende antall angrep. Bed bugs er en av de store reisende i hele verden og er lett transporteres via bagasjen, klær, sengetøy og møbler. Les videre for å finne ut hvordan du kan bli kvitt bed bugs i ditt eget hjem.

Trinn

Hvordan bli kvitt bed bugs. Følg en integrert plantevern (IPM) tilnærming.
Hvordan bli kvitt bed bugs. Følg en integrert plantevern (IPM) tilnærming.

Behandling og kontroll av veggedyr

 1. 1
  Følg en integrert plantevern (IPM) tilnærming. Dette innebærer flere taktikker som forebyggende tiltak, sanitær, og kjemikalier som brukes til målrettede områder.
 2. 2
  Spray veggedyr med isopropanol. Dette dreper dem på stedet. Bruk rubbing alkohol og en oppvaskbørste til å drepe de synlige egg, og deretter ringe en Exterminator.
 3. 3
  Bag og hvitvaske (120 ° F minimum) berørte elementer. Mindre elementer som ikke kan vaskes noen ganger kan være de-infisert ved oppvarming. Individuelle elementer, for eksempel, kan bli pakket inn i plast og plassert i en varm, solrik beliggenhet i minst et par dager (120 ° F minimum måltemperatur bør overvåkes i midterste beliggenhet med et termometer). Veggdyr også bukke under for kalde temperaturer under frysepunktet, men chilling perioden må opprettholdes i minst to uker. Forsøk på å kvitte en hel hjem eller leilighet bed bugs ved å heve eller senke termostaten vil være helt mislykket.
 4. 4
  Point damp på dem. Du kan få en enkel enhet stand til å generere damp på din lokale jernvarehandel. Du kan også konvertere en enkel vannkoker til en damp maskin ved å feste en fleksibel slange. Damp skal drepe alle veggdyr og egg. Grundig spray damp på alle hjørner og skjøter.
 5. 5
  Støvsuger huset ditt. Dette vil fjerne bugs og egg fra madrasser, tepper, vegger og andre overflater. Vær spesielt oppmerksom på sømmer, dusker og kanter på madrasser og boksen fjærer, og omkretsen kanten av vegg-til-vegg-tepper. Etterpå, kast av vakuum innholdet i en forseglet søppelsekk. Damp rengjøring av tepper er også nyttig for å drepe bugs og egg som støvsuging kan ha gått glipp.
 6. 6
  Reparere sprekker i puss og lim ned løsnet tapet å eliminere bed bug harborage nettsteder. Fjerne og destruere ville dyr roosts og fuglereder når det er mulig.
 7. 7
  Vurder å bruke insektmidler. Gjenværende insektmidler (vanligvis pyretroider) brukes som spot behandlinger til sprekker og hulrom der bed bugs gjemmer seg. Økt penetrasjon av insektmiddel inn i sprekker og hulrom kan oppnås dersom akkumulert smuss og rusk fjernes først ved hjelp av en støvsuger. Mange lett tilgjengelige aerosol sprøytemidler vil føre veggedyr å spre gjør utrydding vanskeligere. Støv formuleringer kan anvendes for å behandle vegg hulrom og loft.
  • Gjenta insektmiddel søknader om veggedyr er til stede to uker etter første behandling. Det er vanskelig å finne alle gjemmesteder og skjulte egg kan ha klekket.
 8. 8
  Verve tjenestene av en profesjonell skadedyrbekjempelse firma. Erfarne selskapene vet hvor du skal lete etter seng bugs, og har et utvalg av verktøy til disposisjon. Eiere og beboere må bistå faglig på viktige måter. Gir tilgang for inspeksjon og behandling er viktig og overflødig rot bør fjernes.
 9. 9
  Kast berørte elementer. I noen tilfeller vil befengt madrasser og spiralfjærer må kasseres. Siden veggedyr kan spre gjennom en bygning, det kan også være nødvendig å inspisere tilstøtende rom og leiligheter.
 10. 10
  Påfør Silica gel. Male opp noen krystall Silica gel og bruke den over i din seng rom. Ha litt på madrassen din, rundt sengen og langs veggen. Den fine Silica gel stakk til feilen ikke kan rokkes av, forårsaker den til å dehydrere og dø. Vær forsiktig så du ikke inhalerer det. Alternativt kan du bruke en naturlig dehydrerende stoff som kalles kiselgur. Sørg for at du spør etter "Food Grade" variasjon! Kiselgur har samme effekt som Silica gel, men er trygt og eksponering for det er ikke farlig for dine barn og kjæledyr.
  • Hvis du har en katt, endre kattesand (crystal Silica gel) hvert 5 dager så de nyklekkede egg vil tørke også. Gjenta for fem uker.

Finne veggedyr

 1. 1
  Demonter sengen og stå på komponentene på slutten. Ting å se etter er feilene selv og lysebrune, molted skinn av nymfene. Mørke flekker av tørket bed bug ekskrementer er ofte til stede sammen madrass sømmer eller hvor feilene har bodd. Ofte må gasbind stoff underliggende boksen våren fjernes for å få tilgang for inspeksjon og eventuell behandling. Sprekker og hulrom i seng rammer bør undersøkes, spesielt hvis rammen er tre (bed bugs har en tilhørighet til tre og stoff mer enn metall eller plast).
  • Vellykket behandling av madrasser og spiralfjærer er vanskelig og befengt komponenter kan til slutt må kasseres.
  • Bed bugs også skjule blant elementer som er lagret under senger.
 2. 2
  Tomme nattbord og kommoder. Undersøke dem inne og ute, så tips dem over til inspisere treverk under. Ofte vil feilene bli gjemmer seg i sprekker, hjørner og fordypninger.
 3. 3
  Sjekk polstrede stoler og sofaer. Følg nøye med sømmene, dusker, skjørt og sprekker under puter. Sofaer kan være store bed bug hotspots når det brukes for å sove.
 4. 4
  Sjekk andre vanlige stedene. Disse inkluderer langs og under kanten av vegg-til-vegg-tepper (spesielt bak senger og møbler), sprekker i tre støping og tak-vegg knutepunkter. Bed bugs pleier å samles på enkelte områder, men det er vanlig å finne en person eller noen egg spredt her og der.
 5. 5
  Bruk en lommelykt. Inspektører noen ganger også injisere en pyrethrumekstrakt-baserte "spylemidlet" i sprekker for å bidra til å avsløre hvor feil kan skjule seg.

Forhindre bed bugs fra å komme inn

 1. 1
  Vær på vakt mot å anskaffe secondhand senger, sengetøy og møbler. Som et minimum bør slike elementer undersøkes nøye før de ble brakt inn i hjemmet.
 2. 2
  Undersøke senger og hodegjerde for tegn på veggedyr når du reiser.
 3. 3
  Hev bagasjen opp fra gulvet.
 4. 4
  Være årvåken. Varehus, lager, lastebiler og jernbanevogner kan være infisert så vanlig veggedyr kan hjemsøke hjem ved å stue den vekk på nye møbler lagret eller sendt fra disse stedene. Kjennskap kan bidra til å unngå angrep, eller i det minste spør tidligere intervensjon av en profesjonell.

Tips

 • Hvis disposisjon er ikke et alternativ, encasing madrass og boks våren vil være nyttig hvis bugs er fortsatt til stede (allergi leverandørselskaper selger glidelås seng encasements for støv midd forebygging). Støvsuging og børsting vil ytterligere bidra til å fjerne bugs og egg fra madrasser og spiralfjærer som ikke kan kastes. Noen skadedyrbekjempelse firmaer også behandle senger med bærbare dampmaskiner. Teknikken er nyttig, men ikke drepe bugs eller egg som er skjult inni boksen våren eller madrass.
 • Ingen insektmidler er merket for bruk på sengetøy eller laken. Disse elementene bør renses eller vaskes i varmt vann og tørket ved hjelp av "hot"-innstillingen. Bruk visse merket insektmidler på sømmer eller folder i madrassen. Ikke spray insektmidler på den flate overflaten av madrassen, hvor du legger ned.
 • En grundig behandling av et hjem, hotell eller leilighet kan ta alt fra noen timer til flere dager.
 • Bed bugs er sjelden sett i dagslys. De dukker opp fra sine skjulesteder flekker på natten.
 • En plastplate 3 mil i tykkelse vil skape en barriere mellom sengetøy og infiserte eller møbler. Fordi barriere ikke kan penetreres, i tide seng bugs vil sulte i hjel.
 • Det er begrensninger på hvor sengene kan behandles med plantevernmidler. Noen skadedyrbekjempelse bedrifter behandler sømmer, dusker, og sprekker i seng komponenter, men de vil ikke spray madrassen overflaten, laken, tepper eller klær. For disse grunner, skadedyrbekjempelse bedrifter anbefaler ofte at infisert senger kastes.
 • Når du kjøper en Veggedyr ark, inspisere nøye hva seng dimensjoner er, siden mye av madrasser utenfor statene har egendefinerte størrelser som avviker fra standarden.
 • Bruk en seng ramme å heve madrassen og boksen våren opp fra bakken og satte bena i beholdere med alle typer olje. Dette vil bidra til å holde dem fra å klatre inn og ut av sengen. Oppbevares vekk noen seng skjørt. Hold ark og tepper fra hengende fra sengen til bakken før smitten er borte.

Advarsler

 • Bed bugs kan leve et år eller lenger uten mat (blod) og dermed bo i sine gjemmesteder.
 • Bed bugs kan reise lange avstander og overleve i kofferter, klær, biler, fly, cruiseskip og andre transportmetoder.
 • Etter gjentatte Veggedyr biter, kan en persons hud kan bevisstgjøre spytt av Veggedyr, og påfølgende biter kan forårsake en allergisk reaksjon, som resulterer i kløe og inflammasjon. Det er viktig å ikke klø de røde, kløende flekker, som de kan bli infisert. Hvis du tror du kan ha blitt bitt av veggdyr, snakk med legen din. Han kan foreskrive antibiotika eller antiseptisk kremer for å hindre smitte og kortikosteroider og antihistaminer for å behandle allergiske reaksjoner.