Wkino

Hvordan bidra til å redde hvalene

Hvalene er noen av de mest praktfulle, fantastiske og majestetiske skapninger på jorden! De bryter høyt i ut fisken, til slutt sulter hval! Og utgitt helium ballonger falle i havet der hvaler og delfiner forveksle dem for mat, og forstyrre deres fôring! Så bestemmer, vil du bare sitte der eller bestemmer du;> kommer til å spare noen hvaler? Det er på tide å handle!


 • 1 trinn
  • 1.1 Hvalfangst
  • 1.2 Metoder for barna
 • 2 tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du trenger:
 • 5 Nærstående Googles
 • 6 Kilder og referanser

Trinn

Hvordan bidra til å redde hvalene. praktfulle, fantastiske og majestetiske.
Hvordan bidra til å redde hvalene. praktfulle, fantastiske og majestetiske.
 1. 1
  Donere til andre bevaring samfunn. Spare opp penger til å donere. Sørg for at du donere så mye som mulig. Disse samfunnene, som for eksempel Greenpeace, den Sea Shepherd, og vil bruke pengene effektivt å bidra til å redde hvalene. Ikke prøv å bruke pengene på egen hånd for å redde hvalene. Dette vil nemlig kaste bort det. Visste du at Sea Shepherd Conservation Society brukt penger så effektivt at hundrevis av hval ble reddet hvert år? Så lagre kvote!
 2. 2
  Spør Hvalsafari turguider ikke å føre båten for nær hvalen. Båter kan lett skremme hval og gjøre dem å unngå land, selv om det er der deres matforsyninger er. Forskning fra marinbiolog viser at noen hvaler unngå visse steder skip lurer på grunn av støy og kollisjoner. Visste du at? Så neste gang du går på en hval watch, snakk med din guide først.
 3. 3
  Frivillig med lokale grupper i samfunnet til sjablong storm avløp, vedta en strand, eller overvåke vannkvaliteten i lokale nedbørsfelt. Organisere klasserommet, skolen klubb eller organisasjon å rydde søppel fra elver, bekker, elvemunninger og strender. Visste du dette? Storm vannforurensning (urban avrenning) er den ledende årsak til vannforurensning på landsbasis. Miljøgifter som motorolje, frostvæske, vaskemidler, kull, maling, plantevernmidler, kjæledyr avfall, og kobber (fra bremseklosser) er spylt av gatene og inn i storm avløp som fører rett til elver, bekker, og havene. Dette kan skade mange levende ting!
 4. 4
  Delta i Redd hvalenes brevskriving kampanjer med klasserom, klubb, eller kirke gruppe. Inviter venner over for en "brevskriving" party. Skriv ut brev fra Save The Whales "Handling Alert"-delen under handling. Ett brev fra en person til en statsansatt representerer den oppfatning av hundrevis av mennesker. Brev er kraftige verktøy for innflytelse, som de markere offentlig bekymring. Så skriv et brev eller to!
 5. 5
  Klipp opp plast six-pack ringer før resirkulering eller avhending dem i søpla. Tusenvis av fugler, fisk og andre marine skapninger dør unødvendig av forviklinger. Dette kan alvorlig redusere hvalenes matkilde. Og hval kan spise det selv! Visste du at noen mennesker bare overse dette trinnet, tenker det er ikke viktig, men dette er det viktigste!
 6. 6
  Plukk opp søppel mens du går i dine nabolag. Delta i National Coastal Clean Up Day (september) www.coastforyou.org å hindre forurensning i nedbørsfelt og storm avløp. Visste du at? En av de vanligste kildene til stranden forurensning er sigarettsneiper, tar opp til sju år til sammenbrudd. I fjor ble over en million rumper fjernet av frivillige under National Coastal Clean Up Day. Så neste gang du kommer over et stykke kull, plukke den opp!
 7. 7
  Utdanne barna. Barn vokser opp til å bli gode hjelpere i å redde hvalene. Hvis de begynner å like hval i ung alder, vil de forsvare hvaler, og alt marint liv som voksne. Visste du at "Save the Whales" utdannet over en kvart million barn?
 8. 8
  Rydd opp elvene. Søppel i elvene vil drive i havet til slutt, og forurenser vannet. Fisken kan ikke puste gjennom forurenset vann, og til slutt drukne. Whale mat kilder vil bli sterkt redusert, risikere deres overlevelse. Visste du at i det neste tiåret, vil om over hundre hvaler dør av denne saken hvis ingen tar handling?
 9. 9
  Holde bilen godt vedlikeholdt for å unngå lekkasjer på veier og innkjørsler som forårsaker vannforurensning. Carpool når det er mulig, eller sykle. Gjenvinning av brukt motor olje gratis. Ta farlig avfall som maling, plantevernmidler, og frostvæske som farlig avfall. Ring 1-800-CLEAN-UP eller besøk www.cleanup.org for gratis drop off sted nær deg. Fortell dine naboer hvis du ser dem dumping ting inn i kloakknettet: "Tusenvis av liter vann var forurenset" Så gjør en forskjell!
 10. 10
  Kast aldri brukt fiskesnøre, garn og kroker i vannet. Dette kan komplisere og drepe fugler, fisk, skilpadder, delfiner, småhval, sel og oter. Selv om hvaler overlever, vil deres matkilde reduseres.
 11. 11
  Aldri dumpe noe i gata som det går inn i storm avløp som reise rett til elver, bekker, og til slutt hav uten å bli renset. Visste du at? Én liter motor olje kan forurense 250 000 liter vann. En krone størrelse dråpe olje fast på en sjø oter kan føre til dødelig hypotermi. De dør fra å fryse i hjel. Wow! Jeg vedder på at du ikke visste det!
 12. 12
  Resirkulere, gjenbruke og redusere. Deponier over hele landet er å fylle opp med kasserte gjenstander og avfall. Farlig avfall kastes i søpla ender opp på søppelfyllinger der det leaches til jord og grunnvann forårsaker forurensning. Redusere avfall ved gjenvinning, gjenbruk og kompostering. Plante en økologisk hage fri for sprøytemidler. Husk å fortelle dine naboer, også! Visste du at Ontario regjering forbød plantevernmidler i favør av miljøet?
 13. 13
  Kjøpe produkter som er miljøvennlige og støtte økologisk landbruk. Se Trinn 11. Plantevernmidler kan være skadelig for miljøet faktisk!

Hvalfangst

 1. 1
  Fangsten har pågått i tusenvis av år, og hvis vi ikke tar handlinger, vil våre hav stå livløs.
 2. 2
  Får masse media. Jo mer oppmerksomhet du kan få, jo flere vil hjelpe deg å spare hval. Fortell dem hvorfor det er viktig å spare hval.
 3. 3
  Skriv selskapene bak japansk hvalfangst. Skriv et brev til administrerende direktører i Nippon Suisan, Maruha og Kyokuyo, de fremste sjømat konglomerater som kjørte planleggingen av Japans pågående hvalfangst. Be dem om å overtale regjeringen i Japan til permanent avslutte slakting av hval for produkter som ingen trenger.
 4. 4
  Påmelding til IFAW nettsted for å motta mobil tekstmeldinger. Bli den første til å lære om å bryte hval nyheter når du blir IFAW gratis mobil hval nettverk. Når IFAW trenger din hjelp for å redde hvaler de vil fortelle deg ved å sende en handling varsling direkte til din mobiltelefon.
 5. 5
  Host et hus fest for hval. Oppfordre andre til å bli med deg i å bli et aktivt medlem i den globale kampanjen for å avslutte hvalfangsten ved hosting en fest for å vise den unike filmen "Hva skal jeg gjøre med Whales".
 6. 6
  Signere en å stoppe hvalfangst Jo flere underskrifter våre bevaring samfunn kan få, jo raskere bestanden av hval vil stige.
 7. 7
  Fortelle andre for å beskytte hval. Det tar bare noen sekunder å spre ordet om grusomhet av hvalfangst og våre anstrengelser for å avslutte det, men virkningen på kampanjen er enorm. Vennligst inviter dine venner, familie og kolleger til å bidra til å redde hvalene.
 8. 8
  For mer informasjon om hvalfangst, klikk.

Metoder for barna

 1. 1
  Har du noen barn? Hvis deres favoritt dyr er en hval, hvorfor ikke fortelle dem til å bidra til å redde dem også? Her er en komplett liste over ting barn kan gjøre for å bidra til å redde hvalene.
 2. 2
  Protest noen ballong lanserer på skolen messer og andre arrangementer. Ballonger ofte drift i havet hvor hval og andre sjødyr forveksle dem for mat og spise dem. Ballongene seg fast i dyrenes innmaten og kan drepe dem. Fjerdeklassinger i Connecticut fikk sine lovgivere for å passere et lovforslag som gjør ballong lanserer ulovlig der!
 3. 3
  Slå av alle lysene mulig, enten på skolen eller hjemme. Dette kan bidra til å redusere risikoen for et oljeutslipp som visker ut bølger av hvalens matkilde.
 4. 4
  Sjekk leppestift, margarin og skokrem for ingredienser som "fiskeolje" eller "marin olje", som kan komme fra hval og andre sjødyr. Dette vil motvirke selskapet som gjør dem.
 5. 5
  Få klassen til å bli med deg i å skrive brev til den japanske ambassaden, 2520 Massachusetts Avenue N. W., Washington DC 20008 å be om at Japan la hval alene. Hvis de ikke svarer, så fortell barna i Japan hvorfor de bør slutte spise hval. Dette vil bidra til å beskytte hval.
 6. 6
  RESIRKULER! Fortell dine venner, kolleger eller klassekamerater å resirkulere mer dette vil hjelpe mye.
 7. 7
  Adopter en hval! Besøk WWFs nettside, og de vil ha en hval side og en lenke for å støtte eller adoptere.

Tips

 • Ta med plastposer sammen med deg når du går en tur. denne måten kan du plukke opp all søppel du ser. Ikke kast dem ut når du er ferdig, noe som ofte er mer skadelig for miljøet.
 • Alltid se etter et skilt på bunnen av alle de tingene du ønsker å kaste ut. Ikke kaste den i søppelbøtta hvis den gjør det.
 • Ikke prøv å starte et samfunn av din egen-det er ganske utfordrende. I stedet kan du delta i eller støtte andre samfunn. Dette er mye enklere, akkurat som redigerer artikler her på Google i stedet for å skrive din egen.
 • Hvis du slår av et lys for å redusere utslipp av olje, har en backup i tilfelle noen spør hvorfor. En god en er "Germs reprodusere 80 ganger raskere i sterkt lys." Eller bare fortelle dem hvorfor du gjorde det.
 • Selv om det kanskje ikke virker veldig effektivt, er trinn 6 et svært viktig skritt. Trinn 6 kan få flere medier. Jo flere medier, jo mer redde hvalene.
 • Gruppe sammen med andre som liker hval. Det kan virke svak i starten, men det fungerer. På denne måten kan flere og flere folk følger disse instruksjonene og mer hval blir lagret.

Advarsler

 • Aldri tvinge folk til å redde hvalene. Bare fortell dem hva som vil skje hvis de ikke gjør det (Grenade ledet harpun, eksplosjoner, drownings). Hvis du prøver å manipulere folk, er de sannsynligvis til å gå unna.
 • Ikke kopier havet hyrder. Selv om de komme unna med det, det betyr ikke at du kan. Det er ekstremt farlig og kan lett få deg et kriminelt rulleblad. Pete Bethune ble bøtelagt for piratkopiering da han gikk en hvalfangst fartøy kalt Shonan Maru No.2.
 • Aldri fornærme eller hatemail den japanske. Uansett hvor langt de går, er respekt et must. Husk å holde dårlig språk.
 • Ikke gå protesterer hvis landet ikke jakte hval. Det er ingen vits for det andre så får folk til å spare hval. Visste du at noen steder kan protestere lande deg i fengsel?

Ting du trenger

 • Kjærlighet til hvaler.
 • Penger (for donasjoner ).
 • Plastposer (anbefales ikke) for å plukke opp søppel.
 • Venner til å hjelpe deg.
 • En slags hjerte (se Advarsler nummer 2).