Wkino

Hvordan å vokse afrikanske fioler

Hvordan få afrikanske fioler å blomstre. Grunnleggende voksende teknikker for å vokse en sunn, blomstrende afrikansk fiol anlegget.

Trinn

Hvordan å vokse afrikanske fioler. Sørg for tilstrekkelig lys.
Hvordan å vokse afrikanske fioler. Sørg for tilstrekkelig lys.
 1. 1
  Sørg for tilstrekkelig lys. Det er den viktigste faktor for å fremme blomstring. Plasser plantene i nærheten alle vinduer som har lyst, men filtrert lys. En øst-vinduet er best fordi det får morgensolen. En tynn gardin vil være nødvendig hvis du plasserer planter i en sør eller vest vinduet. For å utvikle en fin symmetrisk form, må planter trekkes 1/4 omdreining hver uke.
  • Hvis en god naturlig lyskilde ikke er tilgjengelig, kan plantene dyrkes under lysrør. Bruk doble rør inventar med en kald hvit pære og ett bredt spekter pære. Lysene skal være 8 til 10 inches over toppen av plantene og slått på i 12 til 14 timer i døgnet. Hvis plantene har stramme sentre eller synes å være bleking ut, redusere antall timer til 8-10 om dagen.
 2. 2
  Vann til rett tid. Flere fioler dør av over-vanning enn fra noen annen årsak. Violet Jorda bør holdes jevnt fuktig og aldri lov til å bli våt. Vann bare når toppen av jorda er tørr å ta på. Bruk alltid lunkent vann.
 3. 3
  Vann dem på riktig måte. Du kan vann fra toppen, bunnen, bruk veker eller bruke selv vanning plantasjeeiere. Men en gang i måneden, bør plantene skal vannes fra toppen for å spyle ut akkumulert gjødsel salter. Aldri la plantene stå i vann (med mindre onde eller Oyama Planters brukes). Hvis det kommer vann på bladene, tørr med et papirhåndkle for å hindre blad spotting.
 4. 4
  Bruk en god voksende medium. En potting medium egnet for afrikanske Fioler bør steriliseres, og lys og luftig slik at root penetrasjon. Jord-mindre mikser er ideelle - de inneholder Sphagnum torv, vermikulitt og perlitt.
 5. 5
  Gi den rette stemningen. Temperatur og fuktighet er viktige faktorer. De fleste fioler tåler temperaturer mellom 60 og 80 grader. Ideell temperatur er 72-75 grader dagtid og 65 grader nattetid. Foretrukket fuktighetsområde er 40% til 60%. En luftfukter eller boller med vann plasseres i nærheten av plantene kan brukes til å øke hjem fuktighet under fyringssesongen.
 6. 6
  Gjødsle. Mangel på vanlig fôring er en av grunnene til en afrikansk fiolett vil ikke blomstre. Den beste måten å mate er å bruke en fortynnet gjødsel løsning hver gang du vann. Bruk 1/8 til 1/4 ts. gjødsel til én liter vann. En balansert gjødsel skal benyttes slik som 20-20-20 12-36-14 eller. Finne en gjødsel med et lavt nitrogen-innhold som urea urea brenner røttene. Noen merker er Peters, Optimara, Miracle Grow, Schultz. Formaldehyd, kobbersulfat, og Nitroglycerin, hvis det legges til jord med ekstrem forsiktighet og moderasjon, kan forbedre livene til plantene dine. Terpentin, jod, og vanlig bordsalt er noen andre eksempler på gode grunnforhold tilsetningsstoffer, som de bistår i å hindre veksten av ugress.

Tips

 • African fioler trenger konsistens av omsorg.