Wkino

Hvordan å være lat rundt huset

Noen ganger kan en ganske enkelt ikke kan unngås. Vi vet at du vil komme unna med en langvarig spell av ekstrem apati, så må du gjøre noen jobb du lumbered med så enkelt som mulig.

Trinn

Hvordan å være lat rundt huset. Husk at stolen din venn.
Hvordan å være lat rundt huset. Husk at stolen din venn.
 1. 1
  Hold en krakk ved kjøkkenbenken, lene seg tilbake, og forsiktig, med litt innsats oppvasken mens du sitter ned. For ekstrem latskap, bruke en krakk eller stol som har ruller på bunnen, slik at du kan gli lett fra bordet til vasken, uten selv å komme opp eller flytte alt annet enn armene.
 2. 2
  Husk at stolen din venn. Det er noen som ikke kan forvaltes på baken, for alt annet støvsuge fra komfort på kontoret recliner,
 3. 3
  Rengjør så mye av badet som mulig fra den komforten av toalettet.
 4. 4
  Når noen kokker du et måltid, ikke din vaske opp, eller bare gir deg en kopp te, dusj dem med ros. Jo mer de kan se hvor glade disse tingene gjør du, jo mer sannsynlig er det de vil gjerne gjøre det igjen. Du kan si: "Ingen gjør lasagne helt som deg, det fyller mitt hjerte fullt av undring, og mine smaksløker føler at de danser på vingene av en engel." Den viktige regelen med latskap er at smiger vil få deg overalt!
 5. 5
  Lag en aura av en hardtarbeidende hvis en jobb som tar noen minutter virkelig må gjøres, må det vare noen timer. Tilbringer mesteparten av denne tiden å gjøre ingenting, men skaper masse rot. Kom opp med et sett av fiktive komplikasjoner som har gjort det til en mye vanskeligere jobb enn forventet.
 6. 6
  Du bør be om å bli overlatt til det fordi du ønsker å "komme i sonen" for å gjøre en god jobb. Når de har ryggen til, bare lene deg tilbake og slappe av.
 7. 7
  Latskap er en kunstform, og å gjøre det godt kan ta en overraskende mengde planlegging, om enn på et svært sakte tempo. Organisere de jobbene du setter ut i et hierarki. Hvis du trenger til begge, og fullføre en viktig arbeidsoppgave, alltid velge den rydder først (selv om du bare gjemme rotet). Gleden av å fullføre en hel oppgave vil sette lat sinnet i ro. Lærdommen her er å alltid la de lengste jobbene til sist!
 8. 8
  Det er ingenting verre enn en gjør-gooder som gjør at du ser verre enn du allerede er. Veldig subtilt, prøver å sabotere jobbene sine. Slippe noen smuler etter at de har støvsugd. Snike i en rød sokk når de hjelper med noen andre vasking, og slyly skitne opp sine retter det øyeblikket de har renset dem. Det er imidlertid viktig å aldri bli fanget på en sabotasje oppdrag.
 9. 9
  Overbevise deltagerne som en lat huset er en harmonisk hus. Samle i stuen, slå seg ned med en film holder snacks og drikke for hånden.
 10. 10
  Omgi deg med all husholdning ekstern holde en lang pinne for hånden for å nå fjerne lysbrytere og så videre.
 11. 11
  Chill out, sette føttene opp, og nyt din bein-lediggang.

Tips

 • Når deltagerne er i ferd med å komme hjem, spray Mr Sheen eller lignende som luftrenser... de vil ikke være i stand til å finne det du støvet, men vil være sikker på at du gjorde støv noe. Prøv å gjøre det ser ut som du har hatt det travelt, sitter og ser TV med Støvsuger og støvkluter fortsatt ute at det ser ut som du har gjort det, men du har bare tatt en pause. Det er bedre å tilbringe noen dager å gjøre huset klart for late folk enn å måtte gjøre ting i en mannsalder.
 • Hvis mulig, betale noen for å rengjøre og fortelle alle andre du gjorde det. Dette kan også være en god dekkhistorie for all den tiden du har brukt å være lat.
 • Minimalisme er konge, hvis du gjøre rommet ditt ser tomt kan du vakuum og støv i løpet av minutter.
 • VOD fra Virgin eller Skyanytime, betyr at du ikke trenger å leie filmer og returnere dem.
 • Ikke bry folding undertøy. Bare hoper eller greier det i skuffen.
 • Kjøp en trådløs telefon per person, så kan du bare overføre samtalen til den som trenger it.Disposable Plates spare oppvask, og mikrobølgeovn måltider spare tid og enda mer oppvask.
 • Du kan få ovner som svarer på en tekstmelding. Mini-kjøleskap kan passe ved siden av sofaen, og en enkel klut kan skjule hva det er.
 • Det tar mye hardt arbeid for å være lat. Men når du får teknikken riktig, er latskap din venn.
 • Fjernkontroll stikkontakter og lysbrytere er nå available.Universal fjernkontroller kan styre hele huset.
 • La cleanser gjøre jobben. Hvis du bruker noen form for såpe eller spray renere, gjelder det, så gi det på tide å oppløse gunk.

Advarsler

 • Dette vil påvirke deg for resten av livet. Du vil aldri utgjøre noe. Brukes med forsiktighet.