Wkino

Hvordan lage en gjenbrukbar kaffefilter

Her er en enkel måte å redusere det daglige avfall stream: Bruk gjenbrukbare kaffefilter! Du kan også bruke filterless systemer, permanente gjenbrukbare filtre, eller noen, men noen foretrekker smaken av kaffe som har blitt filtrert. Den store nyheten... du kan lage en i mindre enn 10 minutter med minimal sy erfaring (og spare noen trær mens du er i gang)!

Trinn

Hvordan lage en gjenbrukbar kaffefilter. Bruk et papir filter som et mønster.
Hvordan lage en gjenbrukbar kaffefilter. Bruk et papir filter som et mønster.
 1. 1
  Bruk et papir filter som et mønster. Plasser en kant langs en foldet stykke pre-vasket naturlig 100% bomull (unngå bleket eller farget materiale). Legge til en ekstra 1 "langs den øverste kanten hvis du ønsker en ferdig kanten.
  • Du vil ende opp med noe sånt som dette når det er foldet.
 2. 2
  Sy en hem langs den øvre kanten av den åpne stoff (hvis ønskelig). Det fungerer fint uten en, men ser mer ferdig denne måten.
 3. 3
  Brett filteret i to igjen på fold linje. Sette de rette sidene sammen hvis du har gjort en hem. Hvis ingen hem, spiller det ingen rolle hvilken side som er ute. Sy sammen de to åpne sømmene på kantene.
 4. 4
  Nå har du en ny 100% gjenbrukbar kaffefilter! Dette kaffefilter vil hindre grunnlag (og uklarhet) i kaffen din, vil det smaker godt, og er lett å skylle ut. Det forblir satt i kaffetrakter, og du vil ikke ha noen avfall etter begrunnelse. Hvis du ønsker en enda mer ferdig utseende, kan du legge til søm binding til toppen.
 5. 5
  Bruk den ferdige siden inn slik at kaffegrut ikke blir sittende fast i sømmen. Her er ett etter noen ukes bruk (merke ufullstendige kanten fortsatt fungerer fint, bare ikke så pen!). Bare skyll ut, og lå til tørk. Den tørker svært raskt, og er klar til bruk igjen neste dag, men å ha to er trolig bedre, slik at du kan rotere dem. Siden det er bomull, kan du også maskinvask og tørk det hvis du vil.

Tips

 • Bruk en naturlig, ubleket stoff for å unngå kjemikalier som blir overført til kaffen.
 • Du kan velge å maskinvask og tørk filteret, bare bruke en helt naturlig vaskemiddel for å unngå sterke kjemikalier igjen på filteret ditt, og gjøre det til kaffen! (Også, hvis du bruker en duftende vaskemiddel, som kan påvirke smaken på kaffen)
 • Også se opp for tørketrommel ark og tøymykner, de kan legge kjemikalier til filteret ditt, så ikke utsett filter til dem.
 • Pre-vaske tøyet for å fjerne noe igjen av produksjonsprosessen, og å pre-krympe det.
 • dine kaffegrut for en virkelig avfall gratis kanne kaffe
 • Basket formet filtre er enda enklere, bare kutte ut en sirkel av muslin så stor som din papirfilter knust flat! Foldene skje naturlig når du setter det inn i kaffetrakteren, eller du kan sy i trekantet dart å permanent gjøre det stå opp.
 • Denne opplæringen er for de kjegleformede filtre, ikke i kurven formet dem.