Wkino

Hvordan å rulle en mynt på knokene

Noen mynt triks master kan observeres rulle en ned sine fingre fra indeksen til pinky og tilbake igjen. Det er ofte referert til som en knoke rullende eller The hinderløp blomstre. Du kan se dette trikset utføres av ulike "cool" filmen tegn på storskjerm. Det krever mer trening enn dyktighet, og denne artikkelen vil vise deg hvor du skal begynne.

Trinn

Hvordan å rulle en mynt på knokene. The hinderløp blomstre.
Hvordan å rulle en mynt på knokene. The hinderløp blomstre.
 1. 1
  Tenk deg knoke som kobler pekefingeren til hånden din som en og knoke nøyaktig halvveis mellom hånden og fingeren tips som to. Knoke nærmest til spiker er ikke brukt i det hele tatt.
 2. 2
  Åpne hånden flat med alle fingrene sammen.
 3. 3
  Bøy fingrene ned med knoke 1 på alle fingrene til de er 90 grader med håndflaten.
 4. 4
  Bøy alle fire fingre på knoke to slik at de nå er vinkelrett (i rett vinkel) med håndflaten. Dette er posisjonen din hånd vil være i løpet av myntrull.
 5. 5
  Legg en mynt på pekefingeren mellom knokene 1 og 2, holde den der med tommelen.
 6. 6
  Løft langfingeren litt slik at det kan snag den høyre kanten av mynten. Len mynten på pekefingeren (gi slipp på den med tommelen) slik at den ligger flatt, og "fange" kanten med langfingeren, som vist. Senk langfingeren og heve pekefingeren litt slik at mynten flipper over på midten finger mellom knokene en og to.
 7. 7
  Gjenta dette med den tredje finger slik at mynten ender opp med å sitte på den mellom knokene en og to.
 8. 8
  Catch mynten med lillefinger, men i stedet for å la det rulle på din lillefinger, la den gli gjennom sprekken av fingrene der tommelen skal hente den på siden av tommelen nær spissen sin.
 9. 9
  Balansere mynten tilbake til pekefingeren og plasser den på nytt mellom knokene 1 og 2 akkurat der du startet.
 10. 10
  Gjenta så ofte som ønskelig.

Tips

 • Den beste praksis metoden for å få fart er å alltid bære mynt med deg i lommen og når det er en ledig stund, bruke det for travelt selv.
 • En halv dollar (større mynt) fungerer best, men hvis hendene er små, en firedel (mindre mynt) vil gjøre, men vekten er bedre på en halv dollar. Den kanadiske Two-Dollar Coin ("Toonie") fungerer også, selv om det er litt tyngre. Dette kan også gjøres med en poker chip. To-Euro mynter, 10€-meksikansk-pesos mynter og 5€ amerikanske mynter kan også gjøre susen.
 • Vinkle hånden litt nedover for å bruke tyngdekraften til å hjelpe rulle mynten over. Dette bidrar til å få fart og ser bedre ut.
 • Når du mestrer det i én retning, lære å snu det rundt på ringfingeren slik at du kan rulle den frem og tilbake.
 • Ta av deg ringer når praktisere, det gjør det mye enklere.
 • Det kan ta rundt seks måneder med konstant praksis for å oppnå glatthet med begge hender. Å få et knep for noe tar bare tid.
 • Når to hender kan gjøre det, kan du prøve å plassere hendene "inline" med hverandre under roll for en ekstra lang roll. Bytt hånd steder når det kommer til slutten og starte på nytt.