Wkino

Hvordan å pakke for en overgang

Pakking for en to ukers ferie er vanskelig, men pakking for en overgang fra en bolig til en annen kan være forferdelige! Ikke mange mennesker ser frem til pakking, selv om de ser frem til flyttingen! Begynne å samle bokser om en måned eller mer før selve flyttingen dato. Supermarkeder og sykehus har store rene bokser, så be dem om å spare noen for deg eller plukke dem opp hver gang du handler. Dekke møbler med alle typer materiale du kan finne, ark eller duker gjøre en god jobb. Fest dem med tape for å holde dem fra å bli skitten. Begynne å pakke tidlig å minimere rush.

Trinn

Hvordan å pakke for en overgang. Samle alle nødvendige pakking forsyninger og bevegelige bokser i forskjellige størrelser.
Hvordan å pakke for en overgang. Samle alle nødvendige pakking forsyninger og bevegelige bokser i forskjellige størrelser.
 1. 1
  Samle alle nødvendige pakking forsyninger og bevegelige bokser i forskjellige størrelser. Du vil trenge forskjellige størrelser av sterke flytte boksene å pakke elementer i forskjellige størrelser. Pass på at du kjøper god kvalitet pakking materialer og sterke bevegelige bokser eller kartonger, ta kontakt med en profesjonell for anbefalinger. Også vurdere å anskaffe:
  • Flytte esker i forskjellige størrelser
  • Padding forsyninger
  • Boble wraps
  • Innpakning ark
  • Aviser, blank avispapir
  • Saks
  • Heavy duty pakketape
  • Merking klistremerker
  • Merking penner
 2. 2
  Gjør romslig pakking stasjon på din nåværende bolig. Pakk hver enkelt vare skikkelig med nok lag av innpakning ark eller boble wraps, om nødvendig. Plassere elementer i en boks med ekstrem forsiktighet i riktig posisjon for å unngå skader. Tyngre elementer bør plasseres på bunnen og lettere elementer bør plasseres på toppen inne i boksene.
  • Pakk tunge gjenstander som bøker, leker, etc i liten boks. Ikke overpack bokser før de er klumpete og kan brekke.
  • Pakke skjøre eller knuselig elementer med ekstra omsorg og oppmerksomhet. Om nødvendig, bruk flere lag av innpakning ark eller boble wraps for å bryte slike elementer.
  • Bruk wadded aviser eller knust papirer å fylle tomrom i esker eller kartonger.
 3. 3
  Sørg for å pakke alt som hører til i et bestemt rom sammen i et rom merket boks. Det gjør også utpakking lettere når du får der du skal. Begynne å pakke ett rom om gangen, pakking småting første til å få dem ut av veien. Nøye mark og tape hver boks slik at du kan finne alt når du pakker.
 4. 4
  Pakk en "åpen først"-boksen. Dette mest sannsynlig vil inneholde elementer som du har brukt opp frem til dato for flyttingen. Det kan også være nyttig å legge til elementer som oppvaskmiddel, en svamp, en rull tørkepapir, kleenex, et par penner, saks, plast / papir platene / gafler, en flaskeåpner, badehåndklær for hvert familiemedlem, én pott, en pan, en plast røring redskap, en ekstra boks kutter, osv. Tenk om små praktiske funksjoner du kanskje ønsker tilgang til før du pakker alle boksene. Husk, vil folk trenger å vaske hendene, spise og dusj lenge før du er ferdig utpakking på den andre enden av flyttingen. Også, kaste i en sukkerholdig godbit slik som livet sparere eller harde drops i tilfelle noen blir veldig sulten eller lavt blodsukker på trekk i dag.
 5. 5
  Pakke en koffert eller eske for hvert medlem av familien flere dager i forveien. Inkludere en personlig størrelse såpestykke, ny tannbørste og tannkrem, håndkle og vaskeklut, engangs barberhøvel hvis nødvendig, noen avslappende 'klær (svette eller noe lignende) og to komplette endringer av klær, og alt annet du vet hver person vil trenge i løpet av de første dagene (mens alt annet er i bokser). Hold disse boksene eller kofferter på et trygt sted hvor de ikke vil bli blandet med alt annet, kanskje i bilen eller enda lenger unna (arbeid eller naboens hus). Ta dem med deg i bilen eller hvor du er på reise.
 6. 6
  Lag et "bevegelig fil" med viktige papirer du trenger hele flyttingen. Inkludere i det: bevegelig lastebil reservasjonen, bevegelige helper betaling koder (hvis aktuelt), kjæledyr veterinær poster, cash for movers tips, hotellbooking, kontaktinformasjon for viktige personer (eiendomsmegler eller utleier), og noen virkelig viktige dokumenter du kan trenge før du har sjansen til å pakke ut. Beholde denne filen på et trygt sted, for eksempel i kofferten din, der du ikke vil uhell pakke den i en boks.
 7. 7
  Rens ut på kjøkkenet. Kaste bort søppel og bare boksen tingene som du bruker. Bruk ditt kjøkken mat lagring containere for alle løse ting du finner som du tømme skuffer fra kjøkkenet, skrivebord eller bord skuffer. Ikke glem å se inne i oppvaskmaskinen. Label bokser i henhold til innholdet og rom hører de i så sikkert tett eller tape dem. Bruke ulike størrelser poser for samme formål. Legge til et notat inni hver pose merke seg innholdet som "stereo-kabler" og "penner og blyanter". Legg alle beholdere og poser inne i en større boks merket hensiktsmessig med rom og innhold.
 8. 8
  Begynne å ta fra hverandre noen store elementer og plassere all hardware i double-tykke ziploc poser i henhold til innholdet og rom. Hold alle poser i en eske sammen med riktig verktøy - Allen skiftenøkler, skrutrekkere, tang, etc. Dette vil gjøre det enklere å sette alt sammen igjen når du har flyttet inn
 9. 9
  Sørg for å holde boksen av maskinvare i et sentralt sted der alle kan finne det. Dette vil gjøre re-sammenstillingen mye lettere. Sett i det de små tingene som video ørepropper, fjernkontroller, esker med spiker og ting du trenger umiddelbart etter flytting i.
 10. 10
  Stable boksene som du er ferdig med å fylle, taping og merking dem. Prøv å holde dem stablet i rommene som du er ferdig med pakking. Hold alle grenuttak og skjøteledninger og jordet adaptere i en bestemt boks, de vil være mye lettere å finne senere. Veldig tydelig merke hardware boksen og skjøteledningen boksen. Tenk spraymaler begge boksene lys gul eller rød. Legg alle skruer eller bolter tilbake til et element etter at det har blitt tatt fra hverandre. På denne måten kan du koble sengen eller sette lampeskjerm tilbake på en gang i stedet for å lete etter dem.
 11. 11
  Se på hvert rom, og sørge for at alt er fjernet. Plasser alle siste øyeblikk elementer sammen i ett rom.
 12. 12
  Husk at når lastebilen har blitt fylt, og de ​​movers fortelle deg at de har alt, for å sjekke ut hvert rom for å være sikker på at ingenting har blitt etterlatt. Dette er ditt eget ansvar. Når du er sikker på at hvert rom er helt ren, så er det på tide å lukke døren og la!

Tips

 • Bruk pakking tape, ikke duct tape til å forsegle bokser.
 • Kjøp disponibel kopper og tallerkener, slik at du kan få en drink eller spise den maten du rekkefølgen uten at de pakking innsats
 • Bruk styrofoam plater i mellom dine vanlige retter slik at de ikke vil bryte.
 • Bruk putevar å vikle veggen portretter / bilder i... de fungerer fint!
 • Hvis du sitter fast kjøpe bokser eller skal forlate noen bokser på lager eller utenfor, bør du vurdere å få noen plast hyller i stedet. Rabatt butikker har ofte Rubbermaid eller Sterilite binger for ikke mye mer enn papp, og de er kraftigere, har fin innebygd håndtak, stable mer stabilt, og er vanntett.
 • Poser med klær kan brukes som en barriere mellom skjøre gjenstander, eller å fylle ut de åpne områdene som vises ved lasting hvis du beveger deg i en U-Haul. Merke hver pose av innholdet eller rom.
 • Pakk bøkene nøye og vel så de er lettere å administrere. Bruk små bokser for bøker og andre elementer som kan være tung.
 • Pakk rengjøring forsyninger på lastebilen siste som du vil trenge dem i ditt nye hjem.
 • Ikke investere mye penger i bobleplast eller pakking peanøtter hvis du kan unngå det. I tillegg til å spare penger, vil dette også holde den post-utpakking rot til et minimum. Det er noen tilfeller der den ekstra kostnaden er absolutt berettiget, men sjekk rundt for resirkulerte elementer og unngå styrofoam peanøtter som ikke er biologisk nedbrytbare.
 • Selvfølgelig er møblene lettere hvis tomt og gå gjennom alt gir deg en sjanse til å kaste ut gamle elementer, slik at du ikke er i bevegelse useriøs.
 • Det er høflig å feie og støvsuge hvert rom før du reiser. Den neste personen til å bevege seg i ville sette pris på å flytte inn i et rent sted uten søppel over alt. Hvis mulig, ta kontakt med en rengjøring å gå gjennom huset etter at du er borte. Noen kan kjenne en person som kan være villig til å gjøre dette for en liten avgift. Renholdstjenester bringe sine egne forsyninger, støvsugere, etc. slik at du slipper å bekymre deg for pakking dem.
 • Bruk rulle opp sjampo / lotion / body wash etc.in håndklær og plasser i boksen, hvis det er noe søl håndkle vil absorbere det.
 • Book et bevegelig lastebil så snart du vet den eksakte datoen du skal flytte. En uke før den store dagen, ringe og bekrefte reservasjonen på lastebilen.
 • Håndklær, skjorter, og ikke breakables kan pakkes i søppelsekker. Sørg for å bruke tunge poser med bånd, og sørg for at posene er ikke pakket så full at de er vanskelig å håndtere. Merke poser slik at de ikke blir misforstått som søppel!
 • Når pakking bokser huske at håndklær, vaskekluter, og sokker gjøre gode emballasjen for skjøre gjenstander. Plastposene du får når du gjør apotek kjøp er også god emballasje, de felle luft.
 • Begynne å pakke godt på forhånd sesongens elementer som julelys, frakker, og hageredskaper hvis du ikke kommer til å bruke dem før etter du flytter, og få dem pakket opp tidlig. Kaste ut eller donere noen ubrukte elementer.
 • Hold innholdet i kommode skuffer som de er. Hvis det er breakables inne, pakke med håndklær eller sokker på toppen eller rundt dem for å hindre brekkasje.
 • Et annet tips: Bruk plast Totes når du flytter fordi da er det lettere å identifisere hva som er i boksene, og hvem det tilhører. Plus, i tilfelle det regner i løpet av farten, trenger du ikke å bekymre deg for dine eiendeler blir ødelagt som du ville gjort med pappesker.
 • Bruk maskeringstape for å lage en stor "X" på noen speil, raritetskammer, alt med mye glass. Dette kan ikke hindre den fra å bryte mot vibrasjoner, men vil bidra til å inneholde knust glass så mye av det vil holde seg til tape. Vurdere å fjerne glasspaneler og pakking dem flate i en skuff eller speilhuset. Ta målinger til pakking butikken og du kan ha en boks laget.
 • Mange supermarkeder selger støvsugerposer som er reelle plass sparere. Etter å ha problemer med montering sengetøy og redd det vil bli skitten? Kjøp et stort vakuum bag, fyll den til sprengning, og deretter suge ut all luften ved hjelp av en vanlig husholdning støvsuger med slange vedlegg, og vips! Din klumpete veske er liten og nett (vær forsiktig - det vil fortsatt veie det samme).
 • Skriv store tall på utsiden av hver boks. Dette gjør det mye enklere å raskt oppdage noe som mangler.
 • De fleste av lastebil utleie selskaper selger bokser og tape og alle andre forsyninger. Dette er de beste boksene for å bruke som de er av lik størrelse (de stable bedre), og er kraftigere enn gratis bokser som ble gjort for ett bruk. U-haul vil kjøpe tilbake alle ubrukte bokser så sørg for å spare på kvitteringen. Penske tilbyr også gratis frakt av bevegelige forsyninger.
 • Sted noe som kan lekke inn i zip-lock poser og fjerne luft slik at de ikke blir klemt og pop.
 • Det kan bli dyrt i begynnelsen, men du kan lagre Totes og bruke dem for lagring rundt huset, på loftet, i kjelleren eller i garasjen. Kast i noen møll baller og elementene vil ikke få støvete, skadet eller stinkende!
 • Mindre, samme størrelse boksene er mye lettere å flytte enn en haug med forskjellige størrelser store esker.

Advarsler

 • Gratis er ikke alltid bedre! Unngå å få bokser fra dagligvarebutikker eller andre steder som selger mat. Sjansen er disse vil ha insekter eller egg. Prøv Vinmonopol (de fleste er solid å støtte glassflasker) eller kjøpe dem fra en flytting av selskapet. Kontorer eller kontorrekvisita butikker er enda bedre som bokser store mengder papir kommer i er en livredder for lagring og liten nok for barn å bære.
 • Når du har kommet til ditt nye hjem la movers pakke lastebilen. Hvis noe er ødelagt de holder forpliktelsen. Hvis du hjelper du har ingen regress.
 • Som du kommer nærmere å flytte dagen, satte alle boksene i ett rom slik at møbler og tunge ting kan flyttes inn i lastebilen først og du vil ikke bli tripping over boksene som går inn sist.
 • Sett til side arbeidshansker eller hagearbeid hansker for å beskytte hendene mens du flytter. Ikke la disse få pakket. Du trenger dem for lasten og losse.
 • Sørg for at du tappe vannsenger ca 2 dager før flyttingen. De tar lang tid å tappe, og bør være tørr på flytting dag. Hold en hageslange ved siden av vannet sengen og flytte dem sammen slik at du kan begynne å legge vann som du losse lastebil.