Wkino

Hvordan å opprettholde en BISSELL teppe renere

Fikk en Bissell Carpet Cleaner? Denne artikkelen vil lære deg hvordan du rengjør den, endre beltet, og demontere den riktig. Husk denne maskinen er ikke så lett å jobbe med som det ser ut.

Trinn

Hvordan å opprettholde en BISSELL teppe renere. Fjern den gjennomsiktige plasten.
Hvordan å opprettholde en BISSELL teppe renere. Fjern den gjennomsiktige plasten.

Rengjøring

 1. 1
  Fjern den gjennomsiktige plasten.
 2. 2
  Fjern de to skruene på forsiden (røde piler), lirke opp toppen (rød pil) og deretter lirke ut foran over skruehullene.
 3. 3
  Bruk en våt klut til å rengjøre gummipakningen så vel som den viktigste sug rute i midten.
 4. 4
  Fjern børsten: slå maskinen opp ned og se etter en skrue på hver side bak børsten.
 5. 5
  Fjern skruene, dra den røde plast holdere ut og deretter kan frigjøre børsten fra sine eiere og belte. Innehaverne må være veldig rent fordi de har en tendens til å slites ut, drepe din maskin. Etter bruk på skitne bil tepper, bruke en hageslange for å rense dette området uten demontering. Prøv ikke å sprøyte vann inn i motoren kjøling hullene i bunnen av maskinen.

Remskifte

 1. 1
  Åpne siden inspeksjonsluke for å se beltet inne som kjører pumpen og pensel. Å fjerne eller erstatte beltet, ta børsten som i trinn 2 ovenfor.
 2. 2
  Nå i hvor børsten går (på inspeksjonsluke side) og skli beltet over skivene på pumpen. Det bør være ca 3,5 inches lang når den trykkes flat og er merket P / N 0100623.

Demontering

 1. 1
  Skru av strømmen indikatoren (blå pil) og fjern den lille røde hjulet og hvite filter nedenfor.
 2. 2
  Fjern de fire skruene (røde piler). Det er ingen skruer eller faner under, bare løfte toppen av. Du må kanskje bare litt støvsuging for å rydde opp på innsiden, men slangene ser ut til å være lett fjernes for rengjøring eller utskifting. Hvis varmeapparatet har blitt tilstoppet med kalk, åpne opp handtaket, fjern slangene fra varmeapparatet og bruke svært liten bor til å bore ut og utløp. deretter åpne varmeapparat og rense ut innmaten.
  • Når du bytter hette, merke fanen på forsiden, og sørg for at det er engasjert. også, legg en liten boks under bakhjulene for å løfte foten opp til panseret. hvis du ikke gjør det, vil skruehullene bryte ut når du trekker dem. den eneste reparasjon til dette er å erstatte panseret på ca 25€ 0,00.
  • Merk: Den lille røde filtret til venstre går inn i toppen av vanntanken (dvs. røde kurven peker opp), ikke inn i maskinen som bildet viser (dvs. kurv innstilling i hullet).

Tips

 • Holde den ren. Såpedispenser bruker for mye såpe og har en tendens til å klebe seg innsiden, så bland såpen med vann (en 50 50 blanding) eller sette den i vanntanken i stedet. Det vil ikke sprute med mindre såpe dispensor har noe i det, så hadde vann i det når skylling. Maskinen fungerer godt med vann og vanlig vaskemiddel i beholderen og vannet i såpedispenser.

Advarsler

 • Bruk ALDRI Oxyclean eller eddik, det angriper plastrør og fører til svikt.
 • Prøv å ikke la maskinen ut i garasjen i kulden. Det vil fryse, og så snart du slår den på, vil beltet brenne ut på grunn av is i pumpen. La den tine i 3 timer før bruk, og åpne side luke for å være sikker på at pumpen slås.