Wkino

Hvordan ordne soverommet speil

Plassering av speil i soverommet gjør hele forskjellen på hvordan du oppfatter deg selv, dine klær og oppgavene du må utføre før et speil, for eksempel retting et slips eller sette på makeup. Her er noen trinn for å hjelpe deg å arrangere soverommet ditt speil.

Trinn

Hvordan ordne soverommet speil. Sett body-lengde speil bak en dør for å spare plass.
Hvordan ordne soverommet speil. Sett body-lengde speil bak en dør for å spare plass.
 1. 1
  Få en speil (s). Ideelt sett bør det være to speil i et soverom - en body-lengde speil og en kommode eller mindre speil som du kan komme nær med letthet.
 2. 2
  Sett body-lengde speil bak en dør for å spare plass. Enten på soverommet dør eller en garderobe dør vil gjøre det bra, så lenge du kan stå foran dem nøye og et stykke unna å vise klærne i sin helhet. Dette speilet trenger ikke å være forseggjort eller innrammet, som ingen andre enn du vil se den. Bare et rektangel hengt vertikalt med skruer i hvert hjørne vil være nok. Hvis det mangler tilstrekkelig lys, installere et lys i nærheten av det hvis det er mulig.
 3. 3
  Plasser tabellen dressing speil så nær naturlig lys som mulig. Helst dette speilet bør være i nærheten av et vindu. Dette vil tillate deg å se klart når du bruker sminke, bruke pinsett til å trekke ut de gjenstridige ansikts hår og ordne din frisyre. Ja, mange av oss gjør dette på badet, men den luksusen av å sitte ned komfortabelt foran et sminkebord speil er vel verdt det og et overraskende antall bad ikke har tilstrekkelig naturlig lys.

Tips

 • Hvis du tror at soverommet ser for lite og trangt, speil på en eller to motstående vegger kan gjøre rommet vises større.
 • Hvis du bare råd til plass eller penger til å ha et speil, er det alltid best å ha body-lengde speil som det vil tillate deg å se hele stil. Du kan alltids kjøpe små, bærbare self-støttede speil for å hjelpe til med å sette på makeup etc, som vil tillate deg å sitte hvor som helst i huset som har naturlig lys.
 • Det er også morsomt å resirkulere en gammel kommode og gi den et nytt liv - du spare mye penger og få en midlertidig ny hobby å starte opp. Det er ikke vanskelig å gjøre, og vil gi deg mange år med tilfredshet.
 • Hvis du er heldig nok til å ha en walk-in garderobe, bør en body-lengde speil også installeres, med massevis av lys som omgir den.
 • Ikke bli for opphengt i å kjøpe speil. Hvis du ikke liker speilene der ute, kan du ha en lokal håndverker lage en vakker ramme laget av resirkulert tømmer og selv fra resirkulert speil hvis du kan. Dette er en svært bærekraftig valg, og vil også støtte lokale håndverkere.
 • Hvis du har et stort soverom og kan spare plass og råd til en frittstående speil, så får en. Det er mange elegante stiler tilgjengelig, og dette vil gjøre deg i stand til å bevege speilet i det naturlige lyset hvis det er nødvendig.
 • Hvis du bare har små speil for å jobbe med, kan du plassere dem på øye-nivå eller høyere på rad på veggen, med lik, noen få meter fra hverandre.

Advarsler

 • Aldri installere vanlige speil i taket. Normal speil er for tung og vil falle, ikke bare kunne taket stygt skadet, men alvorlige skader kan resultere i tillegg. Du må kjøpe lette speil som er utformet for tak.
 • Hvis du kan se deg selv i sengen med et speil, dekker det om natten. Se din skyggebilde kan være skummelt.
 • Ikke utsett baksiden av speilet for direkte sollys, eller konsentrert varme, da dette kan skade sølvet backing. Ta hensyn til dette når arrangere din speil nær naturlig lys, en tung gardin kan bistå hvis du trenger for å plassere den over et vindu plass.

Ting du trenger

 • Body-lengde speil
 • Sminkebord speil