Wkino

Hvordan Freecycle

Hørt om freecycling? Interessert i å vite hvordan det fungerer? Les nedenfor og snart vil du være som ønsker å engasjere seg. Snarere enn å kaste bort brukbare eks, oppfordrer freecycling du gi dem til andre som vil bruke dem. Med over 8 millioner medlemmer og nærmere 5000 lokale grupper rundt om i verden, ble 100 millioner tonn holdt ut av deponiet i fjor. Dette er på grunn av mennesker akkurat som deg "gifting" sine gamle brødrister, stygge sko eller lamper de har hatt lyst til å kvitte seg med i mange år. Elementer er gratis, lovlig og passer for alle aldre.

Trinn

Hvordan Freecycle. Besøk, den eller freecycle.
Hvordan Freecycle. Besøk, den eller freecycle.
 1. 1
  Besøk, den eller freecycle. Org gruppe katalogen for å finne en lokal gruppe nær deg.
 2. 2
  Bli med i gruppen.
 3. 3
  Les gruppen retningslinjene nøye. Hver gruppe må følge de "frie, juridiske og passer for alle aldre" regler, men de fleste har lagt andre regler, og noen er mer avslappet.
 4. 4
  Innleggene vil komme til deg via en e-post gruppen. Du kan få dem i bunter av flere meldinger sammen, hver for seg som de er lagt ut, eller lese dem på nettet.
 5. 5
  Offer - Dette betyr at noen tilbyr dette elementet for gratis. Hvis det høres ut som noe du er interessert i, skriver personen tilbake direkte til deres personlige adresse, ikke til gruppen listen. Den som gjør tilbudet får velge hvem som skal være mottaker av varen.
 6. 6
  Wanted - Dette betyr at noen søker etter et bestemt element. Kanskje du har dette lagret på loftet, kjelleren eller baksiden av skapet. Lyst til å bli kvitt det? Nå har du sjansen. Når du har et element du leter etter, kan du legge inn en Wanted ber om at elementet.
 7. 7
  Tatt - Dette betyr at elementet som ble tilbudt er tatt. Det er lagt ut av den personen som tilbød elementet.
 8. 8
  Noen ganger vil du se overskriften ADMIN. Dette er en melding fra moderator at du må være sikker på å lese.
 9. 9
  Den som poster tilbudet vanligvis bestemmer metoden for å plukke opp varen. Hold din personlige sikkerhet i tankene gjennom hver "transaksjon".
 10. 10
  Husk, hvis alt annet mislykkes, kan du også bruke den splitter nye nettsiden <a href="Iw=="http://www.freecycle4u.com" class="external free"> http:/ / www.freecycle4u.com "target =" _blank "> Freecycle4u </ a> hvor du kan føre direkte til en nettside gratis. Endre måten verden Freecycles, ett skritt av gangen.

Tips

 • Listene brukes ikke for å besøke eller samtale. Noen grupper har kafeer for besøket og håndtering saker som ikke er tillatt på hovedgruppen. Sjekk dine retningslinjer for å se om din lokale listen tilbyr en.
 • De fleste listene bare tillate de aktuelle linjene i Wanted, Offer, Taken, Fant. Noen lar også PPU for ventende plukke opp og Ros til takke en person offentlig for å gå utover det normale "transaksjon". Sjekk din gruppe retningslinjer for å se hvilke som din lokale gruppe bruk.
 • Nesten alt kan bli tilbudt. Gamle vinduer, steiner, skitt, skap, klær, dyr, gamle blader, selv kjøkkenvasker!
 • Ingen elementet er for stor eller for liten-smiing kan bruke små ødelagte smykker, vil junkers ta store gamle biter av metall fra baksiden av gården...
 • Sjekk ut de andre Google-artikler (nedenfor) for å lære mer om freecycling.
 • Ingen grupper i nærheten? Besøk søppel ingenting!, (bare Storbritannia), (Canada) eller Freecycle.org nettsted for å se om å starte en gruppe lokalt.

Advarsler

 • Hver gruppe har sine egne regler, så les nøye slik at du forstår dem helt. Skriv moderator hvis du har spørsmål.
 • Noen lister er svært strenge om videresalg av varene du har mottatt fra listen. Hvis du har planer om videresalg noe du har fått, sjekk retningslinjene fordi noen lister vil utestenge deg for ikke å følge reglene.
 • Ikke alle lister tillate kjæledyr innlegg. Sørg for at din lokale listen gjør før du tilbyr eller plassere en Wanted for en der.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • Navnet på gruppen som er nærmest deg. Du finner den ved å gå til, den eller den Freecycle.org gruppe katalogen.
 • Tid til å lese gjennom de lokale retningslinjene