Wkino

Hvordan leve med mindre


Lyst til å være grønn? Har du noen gang lurt på hvordan du skal leve med mindre? Disse tilstrekkelig og allsidig eiendeler kan hjelpe deg til å revurdere dine kjøp.

Trinn

Hvordan leve med mindre. Velger å bruke en bærbar PC for media.
Hvordan leve med mindre. Velger å bruke en bærbar PC for media.
 1. 1
  Velger å bruke en bærbar PC for media. Juster til å være papirløs.
 2. 2
  Velg minimal møbler. Monter en 3 'x 7' hylle å bruke som et vindu sete i løpet av dagen og som en seng om natten. Velg en roll-up pute, sovepose og pute for sengetøy. Oppbevar laptop, klær, sengetøy, håndklær og kjøkken elementer under sokkelen. Skjær et spor håndtak i siden av en pappeske for enkel uttrekkbar lagring. Dekk lagerområde med et gardin av gjenvunnet stoff, hvis det er ønskelig.
 3. 3
  Velg et gulv pute å sitte på mens du spiser på sokkelen eller når du bruker sokkelen som et skrivebord. Resirkuler dine favoritt stoffer når montering. Oppbevar sengeklær på gulvet pute i løpet av dagen.
 4. 4
  Velg minimal bekledning. Velg syv allsidige antrekk, en hette jakke og hansker. Bruk en som en lommebok. Velg tre typer fottøy for å inkludere støvler, sko og joggesko. Heng deg jakka i nærheten av døren på en enkel krok.
 5. 5
  Velg minimal kosmetisk omsorg for å inkludere et speil, kam og tannbørste.
 6. 6
  Velg minimal lin til å omfatte tre bad, hånd, ansikt og kjøkkenhåndklær. Henge på enkle kroker.
 7. 7
  Velg minimale kjøkken elementer. Bruk bærbart kokeapparat toppen, en stor, en dyp stekepanne til damp eller sauté, mellomstore og store potter som miksing boller, et dørslag og en slikkepott til å røre og tjene. Bruk en bolle for måltider, et krus som en øse eller å måle, en gaffel som en visp og en skje for å måle. Tørre retter på et håndkle. Bruk et håndkle som en potholder. Gjenbruke en krukke for oppbevaring av mat eller som en vase til å holde redskaper eller.
 8. 8
  Lag counter plass ved å plassere et stort skjærebrett over toppen av en under-counter kjøleskap.
 9. 9
  Velg en under-counter vaskemaskin / tørketrommel-in-one og en klær tørking stativ. Du kan også velge en manuell "trykk-kokeren" vaskemaskin som du opererer med en sveiv. Bruk et håndkle over disk til å eliminere behovet for et strykebrett. Bruk en kleshenger ved å stryke ditt antrekk kvelden før.

Tips

 • Ta godt vare på de tingene du har for å hindre fremtidige kjøp.
 • Når du bestemmer på høyden på sokkelen, vurdere tykkelsen på en pute og plass til knærne.
 • Imøtekomme disse grunnleggende ideer for en lagring av en bærbar PC, sengetøy, klær og leker under sokkelen.
 • Disse ideene spare penger og eliminere behovet for å ha et soverom sett, stue sett, spisestue sett, kontormøbler, flere kjøkkenapparater, kjøkkenskap og garderobeskap.
 • Disse ideene eliminere behovet for å ha en omfattende garderobe, smykker eller kosmetikk.
 • Dette tillater deg å leve komfortabelt i ett rom.
 • Plasser oppbevaringsbokser omtrent en fot fra kanten av hyllen for å tillate knærne for å passe under sokkelen mens du sitter på en pute.
 • Hvis du ønsker vinduet gardiner, vurdere enkle skjønnheten av en Valance og allsidigheten til persienner.
 • Som et alternativ på kjøkkenet, lage counter plass ved å plassere et stort skjærebrett over toppen av en vaskemaskin / tørketrommel i ett og plassere et lite under kjøkkenbenken.

Advarsler

 • Sikre styrke og stabilitet av sokkelen i referanse til vekten din.