Wkino

Hvordan lage en rose ut av en klut serviett

Å gjøre en rose av en serviett er en enkel, men effektiv måte å forbedre tabellen pryd for et middagsselskap eller spesiell anledning måltid. Det er så enkelt at selv barn kan gjøre dem hvis du ønsker å få dem involvert i forberedelsene til å sette en spesiell bord.

Trinn

Hvordan lage en rose ut av en klut serviett. Ta klut serviett og legge den ut foran deg.
Hvordan lage en rose ut av en klut serviett. Ta klut serviett og legge den ut foran deg.
 1. 1
  Ta klut serviett og legge den ut foran deg. Bruk alltid en klut serviett, og jo større det er, jo lettere folding vil bli.
 2. 2
  Brett servietten diagonalt i to. Sluttresultatet vil se ut som en trekant.
 3. 3
  Med den lengste siden i nærheten av deg, rulle trekanten opp til den når halvveis. Selv om denne delen er litt, vil du snart få taket på det.
 4. 4
  Snu servietten over slik at du ikke kan se de ruller. Den lengste siden skal fortsatt være nærmest deg. På dette stadiet, bør serviett se ut aa trekant med to haler, både venstre og høyre.
 5. 5
  Ta enden av en hale og rull (det) inntil den når enden av den andre halen. Når du er ferdig med rullende, brette den frie enden inn i den lille lommen i bunnen. Servietten skal nå se ut som en lommelykt eller en stearinlys, eller kanskje til og med en fancy koppholder.
 6. 6
  Se etter de to klaffene inn av skaperverket ditt. Ta dem og trekke en til venstre og en til høyre. Dette er veldig enkelt å gjøre, men det er også lett å rote opp dette trinnet, så utfører den nøye.
 7. 7
  Snu servietten over. Bli overrasket av din opprettelsen av en rose med blader. Det er nå klar til å legge på bordet. Fortsett med de resterende servietter til alle er ferdig.

Tips

 • Begrepet "rullende" i denne artikkelen refererer til ombretting og over.

Advarsler

 • Dette egentlig ikke jobbe med papirservietter som de er utsatt for ripping, men følg denne opplæringen for å skape et papir en.

Ting du trenger

 • Klut serviett - større størrelse er best
 • Flat, ren overflate å arbeide på