Wkino

Hvordan å fylle en bønne bag stol

Viden populære i college sovesaler og familierom, bean bag stoler er trinnløst justerbar. De er tilgjengelige over internett i en rekke former, størrelser, farger og tekstiler. Fylling (eller etterfylling) dem kan være vanskelig selv, så følger disse trinnene, så ta en pause i den nye stolen!

Trinn

Hvordan å fylle en bønne bag stol. Inspisere leverte pakken for skader.
Hvordan å fylle en bønne bag stol. Inspisere leverte pakken for skader.
 1. 1
  Inspisere leverte pakken for skader. Returnere pakken umiddelbart hvis det er et problem.
 2. 2
  Inspiser nøye din flat bean bag stol, sjekke etter tegn på rips og hull i stoffet. Høyere kvalitet saccosekker, konstruert av materialer som skinn, har en tendens til å være mer holdbare, mindre tilbøyelige til å punktere og gi lengre levetid, men en rekke andre materialer som er tilgjengelige.
 3. 3
  Har en venn hjelpe deg med å fylle stolen. Én person til å holde stolen åpen mens den andre omhyggelig øser fyllet i stolen. Fyll stol i et rom med ingen vind, så gjør lyset fylling ikke blåse rundt og gjøre prosedyren vanskeligere.
 4. 4
  Lukk glidelåsen. Noen glidelåser har låser for å holde glidelåsen lukket. Andre har spesielle patcher for å holde dem trygge rundt små barn.
 5. 5
  Sitte i stolen. Du vil merke med en gang en synkende følelse som å sitte i rask sand, som fylling legger og innestengt luft er presset ut av stolen.
 6. 6
  Tilsett mer filler hvis du ønsker en stivere stol.
 7. 7
  Slapp av og nyt det beste møbler som har kommet inn i livet ditt for en lang tid. Stolen vil være din nye bestevenn. Oh, og ikke glem å komme seg ut av stolen og rydde opp i rotet!

Tips

 • Noen foretrekker saccosekker å være omtrent halvparten fylt for mer av en "sink-in" følelse, mens andre foretrekker det å være nesten fylt til toppen. Bean bag stoler kan kjøpes uten fylling, slik tilpasning i mengden av fylling å få akkurat den følelsen du ønsker.
 • Du kan bestille ekstra fylling. Den vanligste typen fylling er isopor, det tekniske uttrykket for Styrofoam som også brukes til å lage Styrofoam kjølere. Fyllet som brukes i saccosekker er isopor som er malt opp i bittesmå Styrofoam pellets for å gi en lys og behagelig fylling. Polystyren gir deg akkurat den rette behagelig følelse. Isopor er også billig og varer.
 • Gjennomgå attester som tidligere kunder har igjen, for å ha en mer trygg og givende kjøp.
 • Prøv å få en bønne bag stol med kvalitet søm og et slitesterkt materiale som skinn. Du ønsker å gjøre en investering i et produkt som vil vare og gi år med komfort.
 • Shoppe rundt etter en bønne bag stol. Forskning for å finne ut de tilgjengelige alternativene som det er flere nettbutikker som tilbyr kvalitetsprodukter.
 • Stolen følger et avtrykk av kroppen, noe som gjør dem så behagelig. Du kan også pund og forme stolen i den posisjonen du ønsker, og de slipes isopor pellets vil holde denne formen.
 • Kjøpe en bønne bag stol med en glidelås på bunnen for å legge til mer mettende gjennom hele levetiden til stolen. Over tid fyllet inni bean bag stol blir komprimert gjennom hyppig bruk. Glidelåsen gjør det mulig å legge til fylling ved behov, vesentlig øke levetiden nytten av stolen.

Advarsler

 • Hvis du bestemmer deg for å fylle bean bag stol med slipes polystyren sørg for å kjøpe nok fylling at du vil ha litt ekstra til overs når du er ferdig. Over tid fyllingen vil bli komprimert og slå seg ned som luften presses ut av stolen. Du kan bruke venstre over fylling å fylle opp bean bag stol og holde den i som-ny tilstand.
 • Polystyren fylling kan utgjøre kvelningsfare for barn. Hvis du har barn er det anbefalt at du kjøper en bønne bag stol med en sikker glidelås eller sikkerhet klaff som ikke barn kan åpne.
 • Hvis du har barn, bli advart om at barna vil ofte ønsker å hoppe på bean bag stol. Alle bean bag stoler er bygget for å ta overgrep, men har begrensninger. Det er best å holde barna fra å hoppe av møbler eller trapper på stolen.