Wkino

Hvordan å drepe loppene med dawn dishsoap

Lopper er skadedyr som formerer raskt hvis den ikke behandles riktig. De fleste behandlinger for å drepe loppene og deres larver er enormt kostbar. Realiteten er, vi elsker våre kjæledyr og vi ønsker å beholde dem, men vi kan leve uten lopper. Hvis du bare har lopper på kjæledyret (katt eller hund), kan du løse problemet på kort tid med oppvaskmiddel.

Trinn

Hvordan å drepe loppene med dawn dishsoap. Skyll kjæledyret når du ser døde lopper.
Hvordan å drepe loppene med dawn dishsoap. Skyll kjæledyret når du ser døde lopper.

For hunder

 1. 1
  Merket av dishsoap. For hunder og andre kjæledyr som kan bades sikkert, vil du trenge Dawn oppvaskmiddel. Ved hjelp av Dawn anbefales fordi det fungerer best for å drepe loppene der andre merker kan ikke, og det er det tryggeste for ditt kjæledyr.
 2. 2
  Forberede badet. Neste det eneste du trenger å gjøre er å forberede den varme (ikke varmt!) Bad for kjæledyret ditt. Bare kjøre nok vann, og deretter sette ham eller henne i badekaret, eller bruk en vannslange utendørs, hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Bløtlegg kjæledyr. Bruk en flyttbar dusj hodet, cup, eller en vannslange / stuss å fullt suge pet i vann være forsiktige for ikke å få i øynene da det kan irritere.
 4. 4
  Påfør dishsoap. Skum kjæledyret med massevis av Dawn oppvaskmiddel. Du må bruke flere minutter skrubbing ham eller henne, mer, avhengig av alvorlighetsgraden av lopper. Vær forsiktig mens skrubbing, men du må skrubbe godt å komme til huden der loppene vil skjule. Å ha et kjæledyr pensel på hånden kan være nyttig når du får dypt i håret.
 5. 5
  Skyll kjæledyret når du ser døde lopper. Når du begynner å se lopper falle av i badekaret, må du skylle kjæledyret for å bli kvitt de døde lopper og få til de levende. I utgangspunktet bør du skylle og gjenta akkurat som du ville gjort hvis du var vaske oljen ut av ditt eget hår.
 6. 6
  Fortsette. Skrubb til du ser ingen lopper i karet når du skyller. Dette kan ta noen minutter.
 7. 7
  De kjører til hodet. Husk at loppene vil kjøre til hodet og ansiktet for å skjule. Dette betyr at du vil sannsynligvis nødt til å legge en liten dråpe oppvaskmiddel og skyll. Du kan plukke dem av ansiktet som du ser dem slik at du ikke får såpe og vann i øynene.

For katter

 1. 1
  Den andre metoden. For kjæledyr som ikke kan bade, slik som katter, ta en bolle og bland 2-3 ts av oppvaskmiddel og fylle resten litt over halvfull med vann. Bruk en skje eller gaffel for å blande godt før det er sprudlende.
 2. 2
  Du trenger en "loppe kam." Du kan kjøpe disse på Walmart for en dollar i kjæledyret delen. De er lite kammer som du bruker til å børste håret, og den fanger lopper i busten.
 3. 3
  Pensle kjæledyr. Pensle kjæledyr med kammen din og dypp lopper i bolle med vann og vaskemiddel. Dette dreper dem umiddelbart. Dette kan ta en stund, men det er verdt det.
 4. 4
  Fortsett å børste til du ser ingen flere lopper.

Tips

 • Siden lopper vil kjøre til hodet og ansiktet på kjæledyret ditt når du begynner å tisse dem, er det best å fukte og skumme opp bare halsen først og deretter resten av ditt kjæledyr. Dette vil skape en barriere for å hindre lopper fra å invadere ditt kjæledyr ansiktet og ørene.
 • Hvis du oppdager flere lopper innen et par dager etter bading, bare gjenta prosessen hver par dager (det bør ikke ta mer enn dette), og deretter bruke en loppe medisiner for å fullføre dem.
 • Du kan bruke en loppe krem ​​etter loppe bad for å drepe noen venstre over lopper og hindre mer skjer.
 • Sett en bolle med halvparten oppvaskmiddel og halvparten vann på gulvet over natten og loppene vil bli tiltrukket av såpe og hoppe i bollen. Loppene vil bli drept umiddelbart!
 • Det er en god idé å holde en hånd håndkle eller tørkepapir på hånden for når loppene seg fast i kammen. Du kan tørke dem av i bollen ved hjelp av et håndkle.
  • Skrubb dypt inn i pelsen, men vær veldig forsiktig med å skrubbe for hardt. Hvis kjæledyret gråter, du skrubbe for grovt.

Advarsler

 • Pass på at vannet ikke er for varmt eller for kaldt!
 • Vær veldig forsiktig når du vasker rundt øynene. Hvis kontakt med øyne, skyll med kaldt vann og tørk med et håndkle.