Wkino

Hvordan lage en hydroponic bog hage (vann resirkulering)

En bog garden bruker de samme teknikker ansatt i akvakultur. Bruk bakterier som er knyttet til biomedia å rense svært oksygenrikt vann som passerer gjennom media ved å bruke alfagrog media for dette. Den har et høyt overflateareal og tomrom god kapasitet. Den ekstra bonus til dette systemet er at ved å plassere en grus seng over toppen av mediene gir det et ideelt miljø for dyrking av de vanskelige å spre plantene - fuktighet kjærlig de som mislykkes ved første tegn av tørke.

Trinn

Hvordan lage en hydroponic bog hage (vann resirkulering). Nivå bunnen med sand.
Hvordan lage en hydroponic bog hage (vann resirkulering). Nivå bunnen med sand.
 1. 1
  Grav et hull. Myra Hagen starter livet som et firkantet hull med et plant underlag og firkantede sider.
 2. 2
  Linje bunnen. Når basen er jevnet ut, er det tid til bunnen av bog hage med en pute for å stoppe steiner som stiger opp og lage hull i foringen.
 3. 3
  Nivå bunnen med sand. Legg skarp sand belegg for å utjevne bunnen helt.
 4. 4
  Cushion myra. Fôret pute er lagt ut i ark og kommer helt opp på siden av myra hagen. Det må beskytte liner, er dette det samme liner som ville bli brukt i en hage dam.
 5. 5
  Linje myra. Foringen er lagt ut og skyves helt til den side av hullet.
 6. 6
  Legg andre pute. Når duken er på plass den også er foret med pute for å beskytte den fra alfagrog at vi skal sette på toppen. Den solide eik sviller er satt i tanken for å skille av lufting dammen og sluttoppgjør dammen fra selve myra hagen selv.
 7. 7
  La vannet strømme ut. Innse at siden Oak sviller og den grønne ubehandlet eik, har små huller I tilledningen bunn det tillater vannet å strømme gjennom og inn i bog hagen fra ventilasjonskammer.
 8. 8
  Tilsett alfagrog. Etter å ha fullført den grunnleggende design, fylle den faktiske bog hagen del med alfagrog. Dette er et keramisk filter media som brukes i Koi fiskedammer å filtrere vannet. Den inneholder en enorm mengde areal som våre bakterier skal leve og rydde opp i vann.
 9. 9
  Tilsett vann. Fullstendig fylt, begynner midtseksjon hydroponisk bog hage fylle det med vann og tilsette resten av svillene rundt utsiden av systemet. Denne størrelsen på tanken tar rundt seks kubikkmeter vann til å fylle den til et nivå like over Alfagrog. Fylle den med vann gjør at det å utjevne Alfagrog og sikre at når grus legges til det at det er alt nedsenket i vann.
 10. 10
  Støtt midtseksjonen. Den ferdige treverk ser slik ut. Full av vann og Alfagrog og venter på grus for å fylle midten. Tverrsnittet tre er å stoppe midtseksjonen bevegelse når grusen er lagt til.
 11. 11
  Legg grus. Gang fylt med grus det ferdige bog hagen ser slik ut. Vannivået er hevet slik at minst en tomme av grusen er under vann for å gi plantene med fuktighet.
 12. 12
  Gjør deg klar til å lufte. Den delen av beholderen som skal motta vann fra biotanken må luftes. En liten kompressor gir dette lufting via en gummi pakn. Den oppløste oksygen-nivå må være så høy som mulig hvis bakteriene i Alfagrog kommer til å overleve.
 13. 13
  Legge på noen planter. Når ferdig den siste finpussen er å legge til planter. Alle disse er fuktighet kjærlig planter som tilbys av vår lokale barnehage.
 14. 14
  Nyt bog hagen. Vannet fra Bog Hage brukes til å mate dammer og å vanne plenene.

Tips

 • Hostas er ekstremt populære, hardføre stauder dyrkes primært for sine vakre løvverk.
 • Alphagrog er fremstilt av et meget porøst materiale som inneholder mange tusen små lommer i hvilke bakterier kan trives making i et ideelt materiale for biologiske filtre.