Wkino

Hvordan vedlikeholde og feilsøke garasjeporten og åpneren

En garasjeport har mange bevegelige deler og er den største åpningen i huset ditt som gir deg tilgang til garasjen. En liten bit av vedlikehold kan spare deg for mye penger og hvis det oppstår et problem, noen ganger kan du fikse det selv.

Trinn

Hvordan vedlikeholde og feilsøke garasjeporten og åpneren. Smør de vitale delene av døren.
Hvordan vedlikeholde og feilsøke garasjeporten og åpneren. Smør de vitale delene av døren.
 1. 1
  Smør de vitale delene av døren. Ikke bruk smøremiddel oljer som WD-40. Bare bruke en spray som er spesielt merket for garasjeport bruk for å spraye alle rullene, hengslene, og, viktigst, fjærene. Gjør dette tre eller fire ganger i året. Unngå å bruke tykt fett, fordi fett vil bare bidra til å samle støv og skitt. Støv og skitt vil rive bort lagrene og forårsake en uønsket sort lim skal vises. Det vil også produsere en meget klebrig overflate.
 2. 2
  Sjekk for slitte eller frynsete stålkabler. Hvis kablene som er festet til døren er slitt eller frynsete, bør du ringe ditt lokale garasjeport selskapet å ha dem endre dem ut så snart som mulig. Dette er ikke vanskelig å gjøre, men uten riktig verktøy og kunnskap om våren, kan dette være svært farlig. Alltid huske at fjærene har tilstrekkelig spenning til å gjøre døren vektløs (lett å åpne), slik at fjærer 'kinetiske energi er lik vekten av døren som er vertikalt i åpningen.
 3. 3
  Sikre at alle boltene er stramme. Disse bolter holder baksiden av sporet. Du ønsker ikke din dør tilfeldig faller på bilen din, bare fordi en bolt vris løs og falt ut.
 4. 4
  Sjekk våren system for potensielle problemer. Pass på at våren er rust fri. Fjærene er ikke mer komplisert enn en vridd stykke metall som deretter avviklet og strammet ned, vil rust føre til at våren for å bryte. Det finnes noen typer fjærer:
  • Den eldste og mest farlig, er forlengelsen fjærsystem. Fjærene løpe parallelt med den horisontale skinnen via et trinsesystem. Fjærene har ingen spenning når døren er oppe, men som døren lukkes våren strekker seg (derav "forlengelse fjærer"). Være helt sikker på at det er en kabel som går gjennom fjæren, og det er forankret sikkert i begge ender. Dette stopper våren fra å bli en flygende prosjektil. Din våren vil bryte på enkelte punkt i tid, det skjer, mine selskapet endres om lag 40 fjærer i døgnet, så når er pauser, ville du sannsynligvis heller det bli hvor det er. Det har vært dødsfall relatert til disse fjærene flyr over garasjen. Hvis fjæren ikke har "safety kabel" må du kontakte forhandleren og få dem installert.
  • Wayne Dalton dører og et par andre merker har en "inneholdt" fjærsystem. Dette betyr at fjæren er faktisk i et rør, er disse rørene ikke kan repareres uten å ta strammingen ut av dem. Du bør ikke bekymre deg om vedlikehold til disse kildene.
  • Den vanligste typen fjærsystem er "torsjonsfjær" system. Dette systemet har fjærer på en bar over døren eller noen ganger i det bakre av sporet via et trinse-system, men de er fortsatt på en "aksel". Spray disse fjærene med WD-40 3 eller 4 ganger i året.
 5. 5
  Rebalanseres din dør. Trekk emergency release på døren din (mens den er lukket). Nå løfter døren til hoftehøyde, og den skal være på egen hånd. Hvis den kraft faller til bakken da fjærene må spenningen lagt til dem. Negativt, hvis det fyker opp, så spenningen må tas ut av fjærene.

Advarsler

 • Garasjeporter kan være svært farlig. Deres vedlikehold er viktig. Du kan ikke se betydningen, men når du kjører sent og en våren pausene, noe som resulterer i enten en busstur eller ren frustrasjon av bilen blir sittende fast i garasjen du vil ha ønsket du fulgte dette vedlikeholdet Google.

Ting du trenger

 • WD-40
 • 7/16 ", 1/2", 9/16 "stikkontakter eller skiftenøkler