Wkino

Hvordan finne ut hvor mye vaskemiddel en front last vaskemaskin bør bruke

Denne artikkelen vil dekke hvor mye vaskemiddel du bør bruke i front last vaskemaskin. Det er flere grunner til å ikke bruke for mye såpe, noen som vil bli dekket i denne artikkelen. Noen av disse grunnene er: forkorte levetiden til maskinen din, legge til eller forårsaker lukt som de Kjøpsgebyr maskinene komme over tid, samt å være mer grønt.

Trinn

Hvordan finne ut hvor mye vaskemiddel en front last vaskemaskin bør bruke. Finn ut om du har hardt eller mykt vann.
Hvordan finne ut hvor mye vaskemiddel en front last vaskemaskin bør bruke. Finn ut om du har hardt eller mykt vann.
 1. 1
  Finn ut om du har hardt eller mykt vann. Du trenger mindre såpe når du har bløtt vann.
  • Du kan gjøre en rask test for å se om du bruker for mye såpe ved å kjøre vaskemaskinen på en normal syklus og ikke legge noen såpe. Også ikke legge noen klær, men når den er tom.
  • Legg merke til etter ca 5 minutter før det renner for første gang hvis du har såpebobler på toppen av vannet. Du kan trenge en lommelykt for å se inn i trommelen gjennom glassdør. Du kan også trykke på pauseknappen en når du hører et klikk på dørlåsen utgivelsen åpne døren for å inspisere.
  • Nå lukker døren og starte syklusen. Den aller første fyllesyklusen er når såpen som tilsettes normalt blir blandet med klærne. Hver fill syklus etter første avløpet er bare å skylle klærne.
  • Hvis du får bobler etter din siste jevn belastning, ble du bruke så mye såpe at selv med alle de vanlige skyllinger var du ikke i stand til helt skylle ut såpen. Dette vil redusere levetiden på klærne som de ikke er ment å ha såpe i dem når vaskeprogrammet er over.
  • Du kan også teste for å se om du har rester av såpen bygget opp i vaskeriet ved å sette i en last med rene håndklær som ikke har blitt brukt ennå og kjøre en normal syklus, men IKKE bruk noen såpe. Sjekk igjen mot slutten av den første syklusen og se om du har noen bobler i vannet. Hvis du gjør det, har du såpe i håndklær fra tidligere vask.
 2. 2
  Hvis du har bløtt vann, du trenger bare ca en spiseskje med høy effektivitet (HE) såpe. Noen mennesker vil fortelle deg at du må bruke pulverisert HE såpe vs flytende HE såpe. Som en som har jobbet på Kjøpsgebyr maskiner og tatt dem helt fra hverandre for å fikse dem. Pulverisert såpe som ikke helt oppløse kan komme inn i kriker og kroker av de interne metalldeler på maskinen, noe som over tid føre til at deler mislykkes for tidlig. Av denne grunn, bruke flytende og bruke riktig beløp for din vann.
 3. 3
  Hvis du har hardt vann, aldri bruke mer enn 2 ss flytende HE såpe. For en referanse, omfatter to spiseskjeer flytende vaskemiddel bare bunnen av hetten at såpe produsenten gir deg å måle ut såpen.
  • Tenk på det, er såpe produsenten i bransjen med å selge såpe og kommer ikke til å fortelle deg å bruke mindre såpe fordi det betyr mindre business for dem. Produsenten av maskinen er heller ikke kommer til å fortelle deg om ikke å bruke for mye såpe fordi du bruker for mye såpe vil føre til at maskinen mislykkes for tidlig som betyr at du vil være kunde for dem mye raskere da du virkelig trenger å være, noe som betyr mer inntekter for dem.
 4. 4
  Etter at du har brukt riktig mengde såpe (som beskrevet ovenfor), for en måned eller to, kjører samme testen ovenfor bare for å være sikker på at med vann og merket såpe du bruker, er det riktig beløp.
 5. 5
  Bruker for mye såpe legger også til lukten at de fleste Kjøpsgebyr maskinene enten har (eller vil ha) over tid. Såpen er en matvare for svart mold som vokser inne i rørene på din maskin, som er det du lukter når du lukter en fugl lukt. Hvis du har brukt nær riktig mengde såpe, så du kanskje ikke har den lukt ennå, men gitt nok tid mest Kjøpsgebyr maskiner vil få som lukter.
 6. 6
  Tenk å få en vaskemaskin fan kit. Det er en løsning for å bli kvitt lukt i front belastning maskin (eller hindrer den fra å noensinne få det lukt). Det kalles en vaskemaskin Fan kit og bare installeres med to skruer direkte over luftventilen på baksiden av vaskemaskinen og sirkulerer frisk luft inn vaskemaskinen din. Du så bare la døren litt åpen, når du ikke kjører vaskemaskinen, slik at gammel luft til eksos ut foran. Innen et par dager for å bruke en vaskemaskin Fan lukt blir borte, aldri å komme tilbake igjen så lenge er det Skive Fan er i gang og døra er åpen. Viften kjører 24/7 bruker mindre enn 10 cent av elektrisk per måned. Du kan gjøre et søk på Google etter "vaskemaskin fan" for å finne stedet hvor du kan kjøpe det på nettet og installere det selv. Det finnes også videoer på nettstedet viser deg hvordan du installerer det selv i løpet av et par minutter. Med Vaskemaskin Fan kit kan du installere det én gang og aldri har en stinkende vaskemaskin eller stinkende håndklær igjen uten å måtte gjøre noen spesielle ekstra rengjorde.

Tips

 • Periodisk rengjøring av maskinen med spesielle rengjøringsmidler vil aldri bli kvitt den svarte mold. Du må slutte å mate den med ekstra såpe og så må du slutte å gi det miljøet den trenger for å vokse, som er dekket i Skive Fan artikkelen. Relativ fuktighet over 70% er det som mugg trenger for å vokse. Vaskemaskinen Fan kit sirkulerer luft gjennom trommelen din og bringer den nærmere hva fukten er i rommet (typisk 30-40% eller mindre).
 • Hvis maskinen din ikke lukter, er det fortsatt anbefalt at du setter på en skive Fan kit for å hindre svart mold å vokse i det hele tatt inni maskinen.
 • Artikkelen gjelder for alle merker Front last vaskemaskin på grunn av svært lav mengde vann som de faktisk bruker i første vask. Dette inkluderer Whirlpool ™ (Duet ™), Maytag ™ (Neptune, Maxima ™), Amana ™, LG ™, Electrolux ™, Frigidaire ™ (Affinity ™), Samsung ™ (VRT ™), Kenmore ™ (Elite ™), GE ™ (Profile ™) og andre. Noen annen stil HE maskiner, slik som HE topplast, krever også mye mindre såpe av samme grunn (veldig små mengder vann faktisk brukes i første vask syklus).
 • Den første syklusen av vask din er den eneste hvor såpen faktisk brukes. I de fleste tilfeller er den fremre lasten maskinen ved hjelp av bare 3 til 5 liter vann. Etter det, er det bare å prøve å skylle ut såpen. Tenk deg å ta en fem gallon bøtte og sette 3 liter vann i den, og deretter legge mengden av såpe til det at du har brukt, og du vil finne at det er bare ikke mulig å blande inn så mye såpe i den lille mengden vann. Hvis du noen gang har lagt for mye oppvaskmiddel til vasken og kunne ikke kvitte seg med bobler og såpe du vet hva jeg mener. Et annet eksempel er å prøve å vaske hendene med oppvaskmiddel og bruke mer enn en dråpe eller to, det tar evigheter å skylle all såpe av. Dette er veldig likt det som skjer i vaskemaskinen din.
 • Bruker for mye såpe legger også til lukten at de fleste Kjøpsgebyr maskinene enten har (eller vil ha) over tid. Såpen er en matvare for svart mold som vokser inne i rørene på din maskin, som er det du lukter når du lukter en fugl lukt. Hvis du har brukt nær riktig mengde såpe, så du kanskje ikke har den lukt ennå, men gitt nok tid mest Kjøpsgebyr maskiner vil få som lukter.
 • Mindre er bedre med HE såpe. Du vil bli overrasket over hvor lite såpe det tar å fortsatt få klærne rene.
 • Vær proaktiv... du trenger ikke å leve med en stinkende maskin og det er alltid noen som vil fortelle deg sannheten å løse problemet. I dette eksempel bruker mye mindre såpe.
 • Sjekk ut Skive Fan kit. Den første virkelige fix for å bli kvitt den lukt front belastning maskinen har.