Wkino

Hvordan erstatte en tørketrommel belte på boblebad modeller

Her er en steg for steg tutorial på hvordan å erstatte en tørketrommel belte på en Whirlpool tørketrommel. Dette er en relativt enkel reparasjon som kan spare deg for tid og penger siden du slipper å ringe i en kostbar reparatør for et vanlig problem.

Trinn

Hvordan erstatte en tørketrommel belte på boblebad modeller. Begynn med å fjerne lofilteret.
Hvordan erstatte en tørketrommel belte på boblebad modeller. Begynn med å fjerne lofilteret.
 1. 1
  Begynn med å fjerne lofilteret. Bruke 5/16th skrutrekker, fjern de to skruene under lofilteret.
 2. 2
  Deretter tar sparkel og legg den i åpningen mellom toppen av tørketrommelen og forsiden av tørketrommelen. Dukker opp på toppen av tørkeren og gjentas på den andre siden.
 3. 3
  Vend toppen ut av veien. Det vil være to skruer i hvert øvre hjørne på innsiden av tørkeren. Fjern begge disse og sette skruer i beholder for senere.
 4. 4
  Fronten av tørketrommelen vil nå bli løslatt. Trekk toppen unna skapet og løft den opp. Sving fronten til siden og legg den ut av veien. Du må kanskje koble lokket bryterledningene hvis de ikke er lang nok til å tillate dette.
 5. 5
  Løsne beltet fra rundt trommelen. For å gjøre dette, vil beltet bli loopet under tomgangsskiven og deretter festet til motoren. Nå under trommelen og hekt beltet fra hele motoren.
 6. 6
  For å feste det nye beltet, begynner ved å plassere beltet, med sporet ned og stilte opp med markeringer rundt trommelen. Deretter sløyfe beltet under tomgangsskiven og fest den tilbake til motoren. Tomgangsskiven bør gjelde spenning til beltet. Det kan være nødvendig et ekstra hånd for dette trinn siden av trommelen kan synke ned og gjøre det vanskelig å nå motoren.
 7. 7
  Kontroller at det bakre følte på baksiden slutten av trommelen er ikke foldet under. Hvis det har, bruk en skrutrekker til pop følte ut mens spinning trommelen.
 8. 8
  Monter tørketrommel. Sørg for at de små tappene på bunnen av tørketrommelen matche opp med de små hullene på tørketrommelen foran. Erstatte skruer og lo felle.

Tips

 • Det kan være litt vanskelig å få beltet på akselen. Kontroller at tomgangsskiven passer inn i sporene.
 • Plasser beltet rundt trommelen først. Bruk en liten boks for å støtte opp trommelen hvis arbeider alene. Du er nødt til å komme mellom trommelen og fronten for å ta den kan før du lukker foran helt.
 • Ved montering av døren panel sørge for at de avlange tappene på bunnen av døren panel slip på skruene på begge sider av rammen nær bunnen panel.
 • Fjærene kan fjernes fra døren for å tillate den fremre skal flyttes helt bort.
 • Innsiden av tørketrommelen kan akkumulere mye skitt, så det er en god idé å støvsuge inne mens du har tørketrommelen fra hverandre.

Advarsler

 • Sikre toppen så den ikke faller mens du arbeider på beltet / trommel montering.
 • Sørg for at tørketrommelen er koblet fra og fullstendig slått ned før du begynner på reparasjon.

Ting du trenger

 • 5/16th muttertrekker eller socket
 • Sparkel
 • Container for skruer
 • Stjerneskrutrekker
 • lette hansker for å beskytte fingrene når du plasserer belte (under spenning) på motorakselen.