Wkino

Hvordan endre hvilken side kjøleskapet døren åpnes

Du gjorde noen ombygging og nå ditt kjøleskap døren åpnes på feil måte, og du ønsker å endre det. Her er hvordan du endrer døråpningen swing.

Trinn

Hvordan endre hvilken side kjøleskapet døren åpnes. På toppen av kjøleskapet, over fryser dør (du kan trenge en gardintrapp) fjerne de to stjerne skruene (ved hjelp av en stjerne driver, bare noen få dollar fra lokale jernvarehandel).
Hvordan endre hvilken side kjøleskapet døren åpnes. På toppen av kjøleskapet, over fryser dør (du kan trenge en gardintrapp) fjerne de to stjerne skruene (ved hjelp av en stjerne driver, bare noen få dollar fra lokale jernvarehandel).
 1. 1
  På toppen av kjøleskapet, over fryser dør (du kan trenge en gardintrapp) fjerne de to stjerne skruene (ved hjelp av en stjerne driver, bare noen få dollar fra lokale jernvarehandel). fra fryseren døren. Disse vil være i hengslet plate (hengselsiden av kjøleskap).
 2. 2
  Fjern den øverste hengslet plate. Sett hengslet plate til side, og re installere de to stjerne skruer i hullene på toppen av kjøleskapet.
 3. 3
  På håndtaket side, til den ytre kanten av håndtaket, vil du se en liten vinyl eller plast plugg (øverst i fryseren døren). Ved hjelp av en liten flat skrutrekker forsiktig jobbe deg rundt pluggen (nysgjerrige pluggen opp), og legg den i hullet der du fjernet hengslet plate.
 4. 4
  Åpne døren stå og løft døren stå utenfor pivot pin. Sett døren til side.
 5. 5
  På bunnen av kjøleskapet dør, hengslet side, vil du se en liten brakett (samme farge som kjøleskap), vil det være to stjerne skruer i ansiktet av kjøleskapet rammen. Fjern disse to skruene. Dette kan føre til at kjøleskapet døren for å slippe, så vil du kanskje en venn til å holde porten i lukket stilling mens du fjerner denne braketten.
 6. 6
  Åpne kjøleskapsdøren, senk den og fjern kjøleskapsdøren, (fall under midten pivot pin) satt døren til side og erstatte de to skruene i kjøleskapet rammen. Du må kanskje vippe døren når du tar den fra pivot pin.
 7. 7
  Ved hjelp av din stjerne skrutrekker og fjern sentrum hengselbeslaget, (som var mellom fryseren døren og kjøleskapet døren). Fjern braketten, og sette skruene tilbake i hullene på rammen. Hold braketten i den nøyaktige plasseringen som det var mens montert, og sett det til side.
 8. 8
  På håndtaket siden av kjøleskapet ramme, midtseksjonen, fjern de to stjerne skruene fra rammen, og den første skruen fra ytterkanten, (fra den delen av rammen mellom kjøleskapet og fryseren). Vend senterbraketten (som du tok av) opp ned, og fest den med skruene du nettopp fjernet.
 9. 9
  På bunnen av kjøleskapet døren, med en liten flat skrutrekker lirke ut pivot pin. Og fjern den lille stjerne skruen fra svingetappen braketten. Sett svingetappen braketten, og svingetappen tilbake på motsatt side av døren. Du må kanskje vippe platen for å få svingetappen plate ut.
 10. 10
  På forsiden av kjøleskapet døren, på den gamle hengslet side, vil du se en liten plast plugg. Forsiktig lirke ut kontakten, og sett det til side. I omtrent samme sted på håndtaket vil du se enten et navn plate (merkevare av kjøleskapet) eller annen plast plugg eller plate. Forsiktig lirke denne pluggen ut (med liten flat skrutrekker), og fjern skruen under den. På toppen av kjøleskapet døren, fjern de to Phillip skruene som holder håndtaket på. Fjern håndtaket og skru inn skruene. Sett håndtaket til side, og fjerne den store plast plugg som var ved siden av håndtaket, og erstatte på motsatt side. Fjern de to skruene på samme sted av den gamle hengslene, og Monter håndtaket, og plastplugger.
 11. 11
  Fjern de to skruene på bunnen av kjøleskapet ramme, den nye hengselsiden. Monter kjøleskapsdøren. Forsiktig: Det kan være tre skruer i dette området, sørg for å fjerne de to som er på linje med hverandre. Du må kanskje vippe kjøleskapet døren litt, og skyv øverst dreiepinne i når du holder døren nede.
 12. 12
  Fjern Phillip skruene fra toppen og bunnen av fryseren dørhåndtaket. Fjern håndtaket og sett til side.
 13. 13
  Fjern svingetappen plate fra den gamle hengslene side av fryseren døren, og sette den tilbake i på den siden hvor du fjernet håndtaket. Re-feste fryseren dørhåndtaket på den nye siden.
 14. 14
  På toppen av kjøleskapet, fjern de to skruene fra den gamle håndtaket side. Sett døren stå på midten dreiepinne og lukk døren. Re-montere den øverste bakre feste. Du må kanskje løfte eller justere porten noe for å få skruene til å stille opp.

Tips

 • Alltid sette skruene tilbake der de kom fra. Leaving disse skruene ut kan føre til skade på isolasjonen.

Advarsler

 • Hvis du har en vanndispenser eller ismaskin i kjøleskapet døren, kan det være ekstra forsiktig og tilkoblinger som trengs.
 • Ikke bruk en stjerneskrutrekker som stjerne skrujern, som du vil stripe skruehodene.

Ting du trenger

 • Stjerners skrutrekker eller muttertrekker - avhengig av hva som holder ditt kjøleskap dørhengslene.
 • Stjerneskrutrekker
 • liten flat skrutrekker