Wkino

Hvordan være et bryllup seremonimester

Å gjøre et bryllup som en seremonimester (MC) et spesielt øyeblikk å huske krever spesiell oppmerksomhet og dyktighet.

MC er tjener av bruden og gjestene og ansvarlig for mye mer enn bare flyten av hendelser

Trinn

Hvordan være et bryllup seremonimester. Forstå din rolle og dine plikter som MC og være oppmerksom på det faktum at resepsjonen er ikke om deg - Det handler om bruden og brudgommen.
Hvordan være et bryllup seremonimester. Forstå din rolle og dine plikter som MC og være oppmerksom på det faktum at resepsjonen er ikke om deg - Det handler om bruden og brudgommen.
 1. 1
  Forstå din rolle og dine plikter som MC og være oppmerksom på det faktum at resepsjonen er ikke om deg - Det handler om bruden og brudgommen
 2. 2
  Bruden og brudgommen skal alltid være fremst i tankene og fokus på alt du gjør. MC rolle er å gjøre resepsjonen en spesiell tid for de nygifte og en morsom tid for gjestene.
 3. 3
  Være involvert med alle mottak dagsorden avtaler, inkludert beredskap i tilfelle noe går galt.
 4. 4
  Gjennomføre dine plikter med nåde og i god smak og være klar for det uventede.
 5. 5
  Den velvære av gjestene er ditt ansvar.
 6. 6
  Vet prinsippene i gruppe atferd og huske på når adressering gjestene. Sikkerhet: Jeg ønsker ikke å bli såret, og trenger fysisk komfort. Belong: Jeg er en del av gruppen. Self-esteem: Jeg er verdt noe. Selvrealisering: Jeg gjør verdt ting. Nysgjerrighet: Jeg ønsker å lære nye ting. Estetisk: Jeg vil ha skjønnhet rundt meg, orden, disiplin. Transcendent: Jeg ønsker å dele, gi bort, bety noe. Sympathy: Jeg vil at du skal ta vare på meg. Livssyn: Jeg tror på en høyere makt. Achievement: Jeg ønsker å oppnå storhet. Sinne og hevn: Jeg er sint mot, men likevel ønsker å tilgi. Konkurransekraft: Jeg er bedre enn andre. Eventyr, fare: Jeg er lei og trenger spenning. Frykt og løse: Jeg er redd for..., trenger å løse det. Humor, lek: Jeg elsker å le, leke og ha det gøy. McCarthy, H, 1999, pp.52-65)
 7. 7
  Forbered hvert arrangement med backup planer. Snakke med den personen som vil gjennomføre seremonien, foreldrene til bruden og brudgommen, catering, fotograf og andre nøkkelpersoner.
 8. 8
  Være forberedt på alt som kan gå galt. For eksempel, være klar for plutselige endringer i været eller strøm og lyd systemfeil. Har backup planer på plass.
 9. 9
  Nøye planlegge alle hendelser. Møt catering, fotografen (e), og andre sentrale aktører på forhånd og sikre at alt er ordnet i henhold til plan
 10. 10
  Mye av suksessen til mottak avhenger av deg
 11. 11
  Bruk humor nøye. Humor er ikke en spøk. Humor handler om å se på livet fra en annen vinkel. Humor handler ikke om andre kulturer, seksuelle preferanser, og funksjonshemninger. Det starter med selvtillit effacing og ydmykhet. Hvis humor skal rettes til alle i publikum, innhente tillatelse først. Humor på er har beste en seriøs holdning ("Er det ikke merkelig at.."), en Set-up (forklare noe) og lov-ut (den plutselige vri på slutten)
 12. 12
  Forbered alle som er å snakke, spesielt de presentere toasts. Toast kan inspirere latter og tårer, er det vanligvis oppløftende og dyptfølt, og det bør være mindre enn 3 minutter i lengde.
 13. 13
  Introdusere folk med entusiasme
 14. 14
  Husk: Resepsjonen er om bruden og brudgommen. Det er din rolle som Wedding MC å gjøre det en hendelse å huske.

Advarsler

 • Unngå alkohol når du er på MC. Du trenger et klart hode som du utfører dine plikter.
 • Være forberedt med aktiviteter for å holde folk underholdt mens de venter på bruden og brudgommen skal vises etter deres foto session
 • Arbeid med fotografen (e) for å sikre at de får de beste bildene for bruden og brudgommens minnesmerke wedding album.