Wkino

Hvordan lage en enkel håndlaget bryllup invitasjon


Å gjøre ditt eget bryllup invitasjon trenger ikke å like deg er på et budsjett, eller at du er utsultet for skapende evne. Den beste og mest effektive stilen er ofte det enkleste. Prøv denne enkle og ryddige invitasjon som kan farge planla og mønstret som passer dine ønsker. På slutten av dagen, håndlagde invitasjoner er en svært rørende måte å uttrykke din personlige innspill til bryllupet prosessen.

Trinn

Hvordan lage en enkel håndlaget bryllup invitasjon. Samle alt før du starter.
Hvordan lage en enkel håndlaget bryllup invitasjon. Samle alt før du starter.
 1. 1
  Samle alt før du starter. Gjør et stort arbeidsområde tilgjengelig for ditt bryllup invitasjon laging.
 2. 2
  Sørg for at du setter av en blokk av tid til å gjøre dine invitasjoner, for å få en produksjonslinje kommer og gir deg sjansen til å fullføre det raskere mens du er i humør og rytme.
 3. 3
  Velg størrelsen på invitasjonen.
  • Lag en mal rektangel (eller firkantet hvis du er ute etter en firkantet form). Dette bør gjøres på meget tykk kartong, slik at den kan trekkes rundt igjen og igjen. Kutte opp en pappeske er ideelt.
  • Opprett en litt mindre mal for funksjonen stykke papir som vil sitte over toppen av det tunge kortet. Denne mal bør slutte flere inches hver side av kortet er det skal sitte på. Se bilde for eksempel.
 4. 4
  Tegne malen størrelsen på den tunge kortet. Gjør som mange invitasjoner som du trenger, pluss noen reservedeler. Ved hjelp av saks eller en presisjon cutting maskin, kuttet kortene pent. Gjør det samme for funksjonen stykke.
 5. 5
  Brett den tunge kortet i to for å lage et kort form.
 6. 6
  Lim funksjonen stykke over kortet som vist på bildet over. Jevne ut eventuelle bobler eller rynker. Før du får taket på dette, må du kanskje blyant i den nøyaktige plasseringen av funksjonen brikke for å sikre at det forblir selv på hvert kort. Jo flere kort som du gjør, men jo mer intuitiv denne vil bli.
 7. 7
  La limet tørke helt på hvert kort.
 8. 8
  Ta båndet og kuttet en lengde tilstrekkelig for å skape en liten bue. Se bildet over f.eks. Lag så mange av disse buene som du har kort.
 9. 9
  Lim hver bue og ned i bunnen av funksjonen stykke av kortet, i midtstilling. Dette vil være på forsiden av kortet ditt. La det tørke.
 10. 10
  Skriv inn invitasjonen teksten i hvert kort. Hvis du har en kalligrafi penn, vil dette gjøre det vises veldig elegant. Et annet alternativ er å lage et trykket sette inn og feste den til den indre side av hvert kort. Dette er raskere og du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre feil eller holde rett.

Eksempel på RSVP kort


Tips

 • En profesjonell kalligraf kan være et rimelig alternativ for å skrive tekst på kortet. Han eller hun vil skrive om kalligrafi egnet papir, og hvis du gir de riktige dimensjoner, kan kalligrafi være skreddersydd til dine kort størrelse, klar for umiddelbar innsetting.

Advarsler

 • Dette kan ta lang tid. Du ønsker kanskje å sette opp et område av huset som ikke kan berøres i løpet av tiden som du forbereder invitasjoner.

Ting du trenger

 • Sterkt kort i fargen; matche den til bryllupet temafarger
 • Lighter kort papir som brettes over den sterke kort, rispapir, håndlaget papir osv. er egnede eksempler - mønstre er oppmuntret og bør være ditt valg
 • Papir av høy kvalitet lim som tørker klart
 • Ribbon - sateng, fløyel osv. Det bør matche fargen temaet og er mest effektiv hvis den matcher fargen på den sterke kort
 • Kort fra pappeske for mal
 • Bly blyant
 • Saks eller cutting maskin