Wkino

Hvordan være en god forlover

Hvis en brudgom velger du å være forlover i hans bryllup, er det helt normalt å føle seg litt stolt av deg selv. Det er også normalt å føle en iskald angst snikende over deg når du innser hva du har forpliktet seg til. Egentlig har du fått det med ro. Når de tyske goterne begynte den beste mannen tradisjon nesten 2000 år siden, hadde den beste mannen til å bekjempe brudens sinte slektninger når brudgommen kidnappet henne. Alt du har å gjøre er å ha en fest, lage en toast, og sørge for at bryllupet går greit.

Trinn

Hvordan være en god forlover. Serveres som brudgommens personlige assistent og rådgiver for bryllupet planlegging og ordninger.
Hvordan være en god forlover. Serveres som brudgommens personlige assistent og rådgiver for bryllupet planlegging og ordninger.
 1. 1
  Serveres som brudgommens personlige assistent og rådgiver for bryllupet planlegging og ordninger. Heldigvis, kan du ganske mye være ute av bryllupet planlegging, men du bør tilby å hjelpe brudgommen med alt han trenger, spesielt hvis du bor i nærheten. Du vil mest sannsynlig trenger å bli målt for smoking din i god tid.
 2. 2
  Spør brudgommen om han ønsker et utdrikningslag. Hvis ja, flott. (Hvis ikke, kan du se trinn 3). Partiet er den første av dine ansvarsområder. Det er generelt holdt et par dager eller en uke før bryllupet, men koordinere med brudgommen å finne ut den beste tiden. Den beste mannen er vanligvis ansvaret for all planlegging, men noen oppgaver kan delegeres til Groomsmen som også bør hjelpe deg å betale. Partiet kan variere fra en grill til Vegas utskeielser. Planene er vanligvis skjult (minst noe) fra brudgommen, så vurdere hva han ønsker, som en veiledning. Men, begynn å arrangere og invitere ASAP.
 3. 3
  Pass på at Groomsmen er klar for bryllupet. Sørg for at alle har sine smoking og at de har alle prøvd dem på. Orientere dem om hvordan å innlede gjester i bryllupet, og om hvor og hvordan de skal stå under seremonien.
 4. 4
  Bistå brudgommen på bryllupsdagen. På den store dagen, bør du være klar til å gi brudgommen med all den moralske støtten han trenger. Du bør også sørge for at han ser skarpt, ved å rette på sløyfen eller gjør at hans mansjettknapper er på høyre, for eksempel. Viktigst, må en forlover sørge for at brudgommen kommer til bryllupet i tide. I tillegg er det noen andre små, men svært viktige, plikter du vanligvis trenger å ta vare på:
  • Få en sjekk, vanligvis fra brudgommen, for å gi til liturg etter seremonien. Du må kanskje også gi sjekker (igjen, ikke din egen) til DJ eller fotografen.
  • Kontroller at brudgommen bringer ekteskap lisens til seremonien. I de fleste jurisdiksjoner, vil liturg må registrere ekteskapet lisens eller etter seremonien for å lovlig gifte seg med bruden og brudgommen. Du vil sannsynligvis være ansvarlig for å holde på dette dokumentet, og du bør også tilby å signere den som vitne etter seremonien.
  • Kontroller at du har ringen (e). På bryllupsdagen, er du oppsynsmann av brudens ring og ofte brudgommens ringen, så vel. Kontroller at du har de ringer med deg på seremonien. Ta alle forholdsregler for ikke å miste dem.
  • Sørg for at alt er i orden. Utføre noen siste minutt oppgaver som er nødvendige for å få bryllupet sted, de pårørende, eller gjestene klar for seremonien. Tilby deg å hjelpe uansett hvor langt du kan. Hold et øye for potensielle katastrofer, og handle raskt for å rette dem. Brudens mor vil også vanligvis være i stand til å tenke på et par ting for deg å gjøre.
 5. 5
  Stå ved siden av brudgommen ved alteret og holde på brudens ringen (og muligens brudgommens ringen) til løfter er utvekslet. Vanligvis vil eskortere forlover opp midtgangen og deretter avvente brudgommen og endelig bruden. Avhengig av seremonien, må du stå opp der en stund. Se skarpe og verdig, stå oppreist, ikke gjør ansikter, og ikke shuffle om.
 6. 6
  Tilstede i ringen (e) på det passende tidspunkt. Hvis du holder bare brudgommens ringen, vil du vanligvis gi det til ham direkte. Hvis du holder begge ringene, vil du sannsynligvis gi dem til liturg eller til bruden og brudgommen individuelt. Ikke bekymre deg om timing, da dette vil bli dekket i øvingslokalet. Gjør bekymre gjør at du har ringen (e), og unngå fomling for å finne den / dem.
 7. 7
  Komme til resepsjonen tidlig å kontrollere at alt er i orden. Hvis noen i siste liten tiltak er nødvendig, bør du ta vare på dem. Hilse på gjestene når de ankommer og sørge for at de er klare for bruden og brudgommens grand entré.
 8. 8
  Foreslå den første skål i resepsjonen. For de fleste er dette den mest skremmende delen av å være en forlover. Det vil gå mye glattere hvis du forberede toast på forhånd. Det er også en god idé å bære noen notater med deg, selv om du har lagret din toast. Du ønsker ikke å lese toast ord-for-ord, men du også ønsker ikke å glemme noe viktig. Ser bra ut og snakke høyt nok for alle til å høre deg.
 9. 9
  Danse og være sjarmerende gjennom resepsjonen. Kanskje på tidligere bryllup du har vært deliriously drukket en time inn i resepsjonen. Ikke denne gangen. Når dansen starter, bør du vanligvis prøver å danse med brudens mor, bruden, forlover og brudens andre deltakere hvis mulig. Være oppmerksomme på behovene til bruden og brudgommen, og hjelpe dem på noen måte mulig å sikre at de kan nyte godt mottak.
 10. 10
  Dekorer fluktbil. På et tidspunkt under resepsjonen, snike seg ut til bilen eller limo der bruden og brudgommen vil forlate og dekorere det, som regel med Groomsmen. Du kan knytte noen bokser på støtfanger og skrive bare gift på ryggen vinduet, eller du kan være mer kreativ. Dette er et godt tidspunkt å endelig slappe av og spille en ufarlig practical joke på det nye paret.
 11. 11
  Returner smoking. Hvis smoking er leid, du absolutt må sørge for at de er tilbake i tide. Hvis brudgommen eier sin smoking, bør du ta den til rens.
 12. 12
  Send paret ut på deres bryllupsreise. Gjør reiseplaner for å få de nygifte til flyplassen for deres bryllupsreise, eller kjøre dem selv.
 13. 13
  Disse er alle gode poeng, men jeg må legge til at det å gi minneverdige forlover taler gjør en stor beste mann uansett hvor ubehagelig det ansvaret kan være. Her er testet tips for å hjelpe deg å gjøre akkurat det
 14. 14
  Endre dine synspunkter om offentlige taler fordi de påvirker ditt valg av ord

Tips

 • Gi din brudgommen tid til å slappe av. Noen ganger vil du ha en sjefete brudepike prøve til sjefen brudgommen rundt på bryllupet. Være ikke-konfronterende, men få henne til å gå gjennom deg.
 • Vær en god venn - pass på at brudgommen nyter dagen og ikke fornærme ikke seg selv. Det inkluderer ikke la ham drikke så mye han vil bli hung-over for bryllupet! Men hvis han trenger en liten drink før seremonien eller i resepsjonen, er det din jobb å få en for ham. Få litt for Groomsmen mens du er i gang.
 • Hold nyttige ting i lommene - stappe brudgommen trenger. Dette kan inkludere en klokke, lommekniv, kam, pust mints, tyggegummi, nok endring for en matbit, ekstra rette pinner, og en penn (i jakkelommen). Bruk Kleenex å redusere rangle av småpenger. Du kan også finne at det å ha en liten jukselapp med viktig informasjon om det er nyttig. Inkludere ting som medlemmer av bryllupsfesten, foreldre og andre familiemedlemmer til bruden og brudgommen, rekkefølgen på Groomsmen og brudepiker i bryllupet prosesjon, og en tidsplan for hendelser.
 • Ikke overreagere eller snakke for mye.
 • Ikke spør brudgommen "Er du sikker?" OK, spør en gang. Men det er det.
 • Hvis det blir en ring bærer, gjør at han forstår hva han skal gjøre. Det er vanligvis en god ide for deg å holde den faktiske gifteringer slik at barnet ikke mister dem eller lage en scene.
 • Nyt deg selv. Du vil sannsynligvis ha en mye arbeid å gjøre, men det vil også være rikelig med tid for moro, spesielt i resepsjonen. Når du har sørget for at alt har gått av uten problemer - OK, ett stikk (ing) - du kan slappe av og fest.
 • Prøv å være proaktiv. Gutta noen ganger har en hard tid å spørre gutta om hjelp, men hvis du er imøtekommende og ivrige etter å hjelpe, vil du være i stand til å ta seg av de fleste ting uten selv å bli spurt. Det er ditt ansvar å ta vare på små problemer som dukker opp, og det er den andre Groomsmen ansvar for å hjelpe deg ut. For eksempel, hvis det er ingen tilgjengelig for å skjære kaken, rekruttere et par av dine Groomsmen til å gjøre jobben.

Advarsler

 • Når gir toast, ikke fornærme bruden eller gjøre gale avsløringer om brudgommen. Sex historier og drikking / narkotika historier er rett ut. Ikke fortell historien om hvordan han spydde over hele prostituert. Fortelle historien om hvordan han falt over sykkelen hans prøver å hoppe av trinnene, eller hvor han studerte hele natten for en endelig det var ikke for ytterligere to dager.
 • Se opp for sjefete kvinner / menn - være en god wing-mann, og prøver å holde ting lett og morsomt. Husk, det er hans dag også.