Wkino

Hvordan planlegge en rimelig strand bryllup

I dag, mange travle par opplever at de er rushed for tid og lite penger når gjelder planlegging og finansiering deres bryllup. Beach bryllup tilby en fornuftig likevel elegant løsning på bekostning og hodepine som normalt forbindes med et tradisjonelt bryllup. Vanligvis er en strand bryllup enklere å planlegge, billigere å betale for og en hel masse mer moro - for alle - inkludert gjestene! Det er noen "spesielle problemer" selv som må vurderes når du planlegger en strand bryllup.

Trinn

Hvordan planlegge en rimelig strand bryllup. Velg posisjonen din med omhu.
Hvordan planlegge en rimelig strand bryllup. Velg posisjonen din med omhu.
 1. 1
  Velg posisjonen din med omhu. Strendene er vanligvis breezy. Prøv å velge en bukt eller område beskyttet mot direkte vind for seremonien. Vær oppmerksom på tidevannet.
 2. 2
  Bestem hvor mange gjester vil være til stede. De fleste strendene ikke krever en spesiell tillatelse for små uformelle bryllup. Sjekk med lokale myndigheter for å være sikker.
 3. 3
  Finn et bryllup forrette lokale til stranden du velger å utføre vielsen. Ofte de er spesialister på stranden bryllup og kan gi nyttige tips samt meget rimelige pakkereiser. Bryllup pakker er blitt svært populære og er ideell for travle par. Ofte de inkluderer alt du trenger fra buketten til fotografering til innlevering av ditt ekteskap lisensen.
 4. 4
  Minimere mottak utgifter ved å planlegge en solnedgang seremoni etterfulgt av en enkel, men elegant vin og ost rett på stranden.
 5. 5
  Lei en utendørs baldakin å beskytte resepsjonsområde fra regndusj og ubudne måker. For en tropisk bluss, dekorere kalesjen med tyll og blinkende mini-lys og silke blomster. Bruk orkan stearinlys for belysning.
 6. 6
  Husk gjestenes komfort og sikkerhet. Gi plass for eldre samt solkrem og insektmiddel bare i tilfelle. Hvis noen av gjestene har bevegelighetsvansker erkjenner at det er nesten umulig å presse en rullestol i sanden, og det er svært vanskelig for personer som har vanskeligheter med å gå å forhandle sand også. Mange strender har gangveier eller plattformer. Bruk disse tilsvarende.
 7. 7
  Takke gjestene for å dele dagen med å presentere dem med strand bryllup favoriserer som personlig sand-dollar, skjell lys eller hawaiisk silke leis.

Tips

 • Husk, avhengig av tid på året, kan stranden være veldig varmt, selv i tidlig kveld. Velg din brudekjole tilsvarende.
 • For en større, mer formell strand bryllup med mange gjester, kan det være lurt å velge et nærliggende havet foran hotellet eller restauranten med en utendørs dekk for å imøtekomme mottaket etter din strand side seremonien.
 • En uformell frisyren fungerer best for stranden bryllup. Hvis dagen er breezy, vil håret ditt ser vakkert naturlig og "bustete" i motsetning til jakt 'messed up'.

Advarsler

 • Selv om det er har mange bryllup selskaper som all-inclusive beach bryllup pakker, ikke vent til siste øyeblikk å prøve å bestille en! Sant, disse pakkene eliminere mye av tid og planlegging som normalt kreves av et bryllup, men de er også veldig populært. Hvis du klippe det for nær, kan du bli skuffet over å finne den dagen ditt valg allerede booket. Gi deg selv ikke mindre enn seks måneder og mer hvis mulig å bestille ditt bryllup pakken.
 • I tillegg til å vurdere varmen, husk at noen områder er utsatt for orkaner eller bare ekle stormer på visse tider av året. Planlegge deretter.