Wkino

Hvordan skrive en morsom forlover tale

Det finnes en rekke taler gjort på en bryllupsdag som spenner fra dyptfølt til humoristisk. The Best Man forventes å injisere litt humor inn i forhandlingene så mye kan veie på hans skuldre. Følg disse enkle trinnene for å gi en morsom Best Man tale.

Trinn

Hvordan skrive en morsom forlover tale. Skissere et omriss av de morsomme historiene du husker fra vennskap, hvis du har problemer med å komme opp med en passende historie så ikke fortvil det er mange kilder for å hjelpe deg.
Hvordan skrive en morsom forlover tale. Skissere et omriss av de morsomme historiene du husker fra vennskap, hvis du har problemer med å komme opp med en passende historie så ikke fortvil det er mange kilder for å hjelpe deg.
 1. 1
  Skissere et omriss av de morsomme historiene du husker fra vennskap, hvis du har problemer med å komme opp med en passende historie så ikke fortvil det er mange kilder for å hjelpe deg. Snakk med andre Groomsmen og bestemme på hvilken historie du ønsker å fortelle til flau Groom. Dette bør være en novelle.
 2. 2
  Bestem deg for en engasjerende åpning linje. Ikke gå med "Hei jeg er.." alternativet i stedet prøve å åpne med en linje som vil sette tonen for resten av talen din.
 3. 3
  Takk bruden og brudgommen og si hvor glad og stolt du er å være der.
 4. 4
  Ros bruden og brudepiker sammen med mødre av bruden og brudgommen, nevne hvor flott de ser (ikke tid til å være morsom her folkens!).
 5. 5
  Rote det gøy på brudgommen med en rask one-liner langs linjene av: "Jeg trodde aldri jeg skulle se den dagen da John giftet seg, før Sarah kom inn i Johns liv sin idé om en romantisk kveld var en levende lys fotballstadion. "
 6. 6
  Fortell din morsom historie, begynner det med noe erting som "ikke mange av dere kanskje vet dette, men..."
 7. 7
  Bruk rekvisitter, noen av de morsomste beste mann taler innebære rekvisitter. Props er en flott måte å bringe latter til en Best Man tale, kan et eksempel være: Kunngjøring til gjestene at brudgommen hadde to ambisjoner i livet, en han fullførte i dag i å gifte seg med en vakker kvinne, så si "og jeg er glad for å hjelpe Groom oppnå sitt andre ambisjoner ", deretter avduke en leke wrestling belte fra under setet, hold den værs da overlate det til Groom sier" mine damer og herrer, avduke jeg den nye verden bryting mester ", til høy latter mens Groom vrir.
 8. 8
  Nevne hvor beæret du skal være forlover og inkluderer henvisning til de andre Groomsmen. Skriv om hvor godt matchet de er og deres kompatibilitet.
 9. 9
  Les noen fakser / e-post som kan ha kommet, inkluderer et par morsomme de som du skrev selv, disse er alltid godt mottatt.
 10. 10
  Toast bruden og brudgommen. Be alle om å være rettskaffen i å bli med deg å ønske bruden og brudgommen en toast. Din toast bør være oppløftende, kan et eksempel være: "Måtte de leve lenge, ler ofte og elsker alltid."

Tips

 • Har en pakke med drops i lomma fordi som Best Man vil du få opp nært og personlig med mye folk på dagen for bryllupet.
 • Selv om du gir en morsom Best Man tale alltid ender med en oppløftende toast heller enn å prøve å gå for komedie tilnærming.

Advarsler

 • Ikke banne eller bruke noen form for grov språkbruk.
 • Ikke ta opp ex kjærester (eller koner for den saks skyld!) Eller utdrikningslag.