Wkino

Hvordan å kle på en øving middag

Et bryllup øving er en hendelse vanligvis holdt kvelden før et bryllup der bruden, brudgommen og bryllupsfesten praksis for bryllupet. Øvelse gjør at bryllupsfesten til å bli kjent med seremonien og layout av plasseringen, og gir bruden og brudgommen mulighet til å dele noen siste-minutt detaljer om bryllupet. Vanligvis bruden, brudgommen, deres foreldre, bryllupsfesten, liturg og eventuelle lesere, sangere eller musikere delta i bryllupet øvelse. Etter øving er vanligvis en øvelse middag, som er en festmiddag tradisjonelt arrangert av brudgommens foreldre. Under en øvelse middag, får bryllupsfesten bedre kjent, og ofte venner og familie toast bruden og brudgommen. Tradisjonelt, bruden og brudgommen stede takk gaver til bryllupet fest på øving middag. En øvelse middag kan være en formell eller uformell hendelse, avhengig av bruden og brudgommens preferanser, så det anbefales antrekk varierer. Bruk disse tipsene for å kle på en øving middag.

Trinn

Hvordan å kle på en øving middag. Bestemme riktig øving middag antrekk som angitt på invitasjonen.
Hvordan å kle på en øving middag. Bestemme riktig øving middag antrekk som angitt på invitasjonen.
 1. 1
  Bestemme riktig øving middag antrekk som angitt på invitasjonen. Dress for en øving middag basert på instruksjonene på øving middag invitasjonen. Mange invitasjoner inkludere informasjon om den foreslåtte antrekk.
  • Bruk en formell påkledning hvis invitasjonen indikerer "black tie". Menn bør bære en smoking til en svart slips hendelse, mens kvinner bør bære en cocktail kjole eller lang aftenkjole.
  • Kle deg for en "formell" eller "black tie valgfritt" øving middag. En formell eller svart slips valgfri hendelse indikerer at den foreslåtte antrekk er litt mindre formell enn en svart slips hendelse. Menn kan bære en smoking, men kan også bære en mørk dress og slips. Kvinner kan bære en cocktail kjole, dressy dress eller aftenkjole.
  • Kle deg for en "beach formell" hendelse. Hvis invitasjonen heter det at øving middag er stranden formell, være forberedt på en elegant arrangement som ble holdt utendørs. Gjester bør kle for elementene, inkludert sol og sand. Menn kan bære en lett dress med en lin skjorte, eller khaki eller lin bukser med bomull button-down skjorte. Ties vanligvis ikke kreves ved stranden formelle begivenheter. Kvinner kan bære en te-lengde eller kne-lengde sundress.
  • Velg riktig antrekk for en "semi-formell" eller "pent hverdagsantrekk" øving middag. For menn, indikerer semi-formelle antrekk med dress og slips. En mørk dress er anbefalt for kveldsarrangementer, mens lysere farger kan være hensiktsmessig for en dagtid hendelse. Men som de fleste øving middager blir holdt i kveld, blir mørkere farger anbefales. Kvinner kan bære en cocktail kjole eller en dressy skjørt og topp til en semi-formell middag.
  • Kle deg for en "casual" hendelse. Mens casual kjole til noen mennesker kan bety jeans og shorts, i de fleste tilfeller som ikke er passende antrekk for en øvelse middag med mindre spesifikt angitt på invitasjonen. Menn bør bære kjole bukser med en polo eller button-down skjorte til en uformell generalprøve middag. Kvinner bør ha en kjole eller skjørt eller bukser med en dressy bluse.
 2. 2
  Spør brudgommens familie om foreslått antrekk. Spørre om riktig antrekk når du RSVP til øving middag. Tradisjonelt, brudgommens foreldre vert øving middag og sende invitasjoner til arrangementet. Når du RSVP, be brudgommens foreldre om den foreslåtte antrekk.
 3. 3
  Vurdere øving middag arena for å bestemme passende antrekk. Lokalet vil gi et hint til formalitet av hendelsen. En middag på en fire-stjerners restaurant kan kreve semi-formelle antrekk, mens en utendørs grill kan kreve casual antrekk. Hvis du er ukjent med øving middag spillested, forskning det på nettet for å gi deg en ide om den foreslåtte antrekk.
 4. 4
  Bestem passende antrekk basert på øving middag menyen. Hvis spesifisert på invitasjonen, kan den type mat som serveres indikere formalitet av hendelsen. For eksempel kan en clambake på stranden foreslå casual antrekk, mens en fem-retters måltid kan foreslå semi-formelt antrekk.
 5. 5
  Vurdere temaet for bryllupet når du velger øving middag antrekk. Bryllupet tema kan indikere hensiktsmessig øving middag antrekk. Generelt, velg øving middag antrekk som ligner på bryllupet antrekk, unntatt mindre elegant. For eksempel vil en strand bryllup sannsynlig har en avslappet atmosfære på øving middag, som ville foreslå sundresses for kvinner og slacks med poloshirts for menn. En veldig tradisjonelt bryllup kan foreslå klassiske semi-formelt antrekk for øving middag, for eksempel dresser for menn og cocktail kjoler for kvinner.

Tips

 • Hvis du fortsatt er usikker på om den aktuelle øving middag antrekk etter vurdering av spillested, meny og bryllup tema, antar kleskoden er semi-formell eller pent hverdagsantrekk.
 • Velg komfortable sko for øving middag. De fleste gjestene som er invitert til øving middag også er involvert i selve bryllupet øvelse. Dette kan bety ganske mye stå og gå før middag. Velg sko som er komfortable og passer for antrekk.
 • Ta med en lett jakke eller genser til sommeren hendelser, når dagtid og kveldstid temperaturer kan variere.

Advarsler

 • Ikke upstage bruden eller brudgommen. Øving middag er en feiring for bruden og brudgommen, og oppmerksomheten bør være fokusert på snart-å-være-ektepar. Ikke bruk klær som vil ta oppmerksomheten bort fra bruden. Ikke ha provoserende antrekk, og unngå å kle mer formelt enn bruden. Klassiske, enkle stiler er mest hensiktsmessig for øving middager.