Wkino

Hvordan trene en yorkie

Stor personlighet og øye-tiltalende cuteness bidratt til å gjøre den lille Yorkshire Terrier en av de mest populære hunderaser i verden. Til tross for sin størrelse, er den territorielle og intelligent Yorkie en første-rate vaktbikkje. På grunn av sin unike atferdsmessige trekk, er trening Yorkshire terrier i minst de grunnleggende lydighet kommandoer nødvendig for å hindre disse hundene fra å bli ukontrollerbare kjæledyr. Eiere som ønsker å trene en Yorkie finner en ivrig elev som griper mest grunnleggende kommandoene innen 8 til 10 dager.

Trinn

Hvordan trene en yorkie. La hunden din få vite at du er sjefen.
Hvordan trene en yorkie. La hunden din få vite at du er sjefen.
 1. 1
  La hunden din få vite at du er sjefen. Vise autoritet under lydighet leksjoner. Sett klare grenser om hva hunden får lov til å gjøre og hva som er forbudt.
 2. 2
  Hold økter kort når du trener yorkies. Trene en eneste kommando til enhver tid.
 3. 3
  Bruke mat godbiter som belønning når du trener. Gi en godbit og verbal ros når hunden reagerer riktig på kommandoer.
 4. 4
  Velg et lettvekt krage. Kragen bør være løs nok til at du kan innfelt en finger eller to mellom stroppen og Yorkie hals. La Yorkie å bære krage for noen dager for å bli kjent med den før du introduserer ham til et bånd.
 5. 5
  La yorkie streife på en lang bånd før du ringer hans navn og bestilling "komme." Følge dette med en rask, men skånsom rykk på leiekontrakten. Gjenta kommandoen ved hjelp av ulike distanser.
  • Ta av leiekontrakten når hunden lærer å adlyde "come"-kommandoen, og lære ham å komme når sluppet løs.
 6. 6
  Bestill din hund til "heel" og sleng låret under lydighet leksjoner å trene ham til å gå ved siden av deg med hodet av beinet.
 7. 7
  Ordne yorkie i sittende stilling, for "stay", og deretter gå bort fra ham. Dersom han adlyder, gi ham en godbit og verbal ros mens han fortsatt sitter.
 8. 8
  Trene hunden din til å legge seg ned ved å flytte en godbit fremover og deretter nedover over ansiktet hans. Denne manøveren krever ham til å slippe ned for å nå godbiten.
 9. 9
  Bestill yorkie til "la det" etter å kaste en godbit på bakken. Gå ham forbi godbit, men ikke la ham plukke den opp. Dette er en viktig del av opplæringen som kan hindre hunden fra å spise noe farlig eller plukke opp et forbudt element, som en sko.
 10. 10
  Hjelp hunden din bli en lydig og hyggelig følgesvenn ved å lære andre grunnleggende kommandoer som "sitt", "hente", eller "mister det."

Tips

 • Etter trening er fullført, må du kontrollere at alle familiemedlemmer bruke identiske kommando ord. Dette vil hindre hunden fra å bli forvirret etter at han mestrer de grunnleggende kommandoene.
 • I tillegg til Word-kommandoer, kan trening Yorkshire terrier inkludere får dem til å svare på håndsignaler, fløyter og andre signaler.
 • Bare gi dem hunden godbiter!

Advarsler

 • Aldri lokke din Yorkshire Terrier til deg med et falsk løfte om kjærlighet og deretter straffe ham for dårlig oppførsel. Dette skaper mistro og forvirring hos hund.
 • Aldri truffet en Yorkie. Bruk en streng tone i stemmen for å vise misnøye hvis hunden oppfører seg dårlig.

Ting du trenger

 • Mat behandler
 • Long bånd
 • Lette krage