Wkino

Hvordan trene en uskikkelig labrador

En kort guide for å hjelpe deg å unngå en re-vedta filmen "Marley and Me" i ditt eget hjem! Noen enkle tips og råd om hvordan å trene en Labrador.

Trinn

Hvordan trene en uskikkelig labrador. Det finnes ikke noe slikt som en "slem" labrador!
Hvordan trene en uskikkelig labrador. Det finnes ikke noe slikt som en "slem" labrador!
 1. 1
  Det finnes ikke noe slikt som en "slem" labrador! Konseptet 'naughtiness' er en human karakterisering anvendt feil til et dyr. Labrador er en Labrador og gjør det labradorer gjør. Han eller hun vil gjøre Labrador ting på en Labrador mote til du sympatisk lærer det å leve i harmoni med deg og din familie.
 2. 2
  Appellere til labrador buk. De fleste hunder er stadig sulten. Hver Labrador er alltid sulten. Bevæpnet med denne informasjonen, trening en Labrador er mye enklere enn du kanskje tror! Hvis din Labrador er gnager gjennom sofa din, oppmuntre ham til å plukke opp sitt spill leketøy og belønne ham med en godbit samt gjøre en stor oppstyr om ham / henne. På den måten vil de lære å forstå hva som er et leketøy de får lov til å leke med og hva som er et møbel du er egentlig ganske glad for. De behandler kan gradvis vike for ros og deretter din Labrador har lært å ikke spise din sofa. Uansett hva du gjør, ikke mate hunden sjokolade beregnet på konsum, er det ikke bra for dem!
 3. 3
  Trening, trening og mer trening. Labradorer trenger for å spille, og de må bli grundig gått. Hvis du ikke gjør dette, blir de lei og destruktive i et Marley and Me mote. Dette betyr ikke at du trenger å eksos selv ved å gå på tjue mil fotturer hver dag. Du kan kjøpe en tennisball og thrower (betyr at du trenger ikke engang å bøye seg ned for å plukke opp ballen!) For et par pounds og som vil holde dem underholdt i timevis. En sliten ut Labrador vil være mindre tilbøyelig til å hjelpe ham eller henne selv til maten i skap.
 4. 4
  Ikke forelese din labrador. Fortelle din Labrador at spisestuen stolen han har tatt en fancy gumlet på pris x antall pounds og det var den siste på lager etc etc vil bety absolutt ingenting for dem. Dine kommandoer må være enkelt, og du må være konsekvent. "Nei", "Drop", "Vent" er bra, ikke "slutte å gjøre det, oh for pokker", "Oi, slutte å spise mine sko" vil ikke fungere som de er for komplisert.
 5. 5
  Vær klar og kommanderende. Skriker på noen hund generelt ikke fungerer, går dette for labradorer spesielt som er en hissig rase av natur. Hvis du rope på Labrador din vil han / hun tror det er et spill, og begynner å få over glade betydning budskapet om din kommando har gått tapt. Du må være fast i dine kommandoer, men ikke ute av kontroll eller over toppen. Labrador vil bli lykkeligere som han / hun vil vite hva du vil de skal gjøre.
 6. 6
  Være betimelig. Formaner en Labrador 10 minutter etter at den har skitnet teppet er ineffektiv. Hvis du trenger å ha ord med Labrador din, må det gjøres i løpet av handling eller i løpet av få sekunder for at det skjer. De vil ha glemt hendelsen i løpet av sekunder slik at atferden må tas opp der og da.
 7. 7
  Positivt belønne den atferden du ønsker å oppmuntre. Det er lett å påføre menneskelig moral og motivasjon til Labrador din. Det enkle faktum i saken er at Labrador "bare er" og "bare gjør". Spise ermet av det beste arbeidet skjorte er ikke en bevisst handling skal kjøre det er eieren sint, det var bare det og det var chewable. Også belønne atferden du ønsker å oppmuntre er en million ganger mer effektivt enn å straffe dårlig oppførsel. I dette eksempelet, snarere enn å bli oppgitt over Labrador din, er det mer effektivt å oppmuntre ham til å tygge hans spill leketøy og belønne ham / henne med ros for det.
 8. 8
  Coache familien. Hvis du bor i en husholdning med mer enn én, din familie trenger også trening. Forklare folk som bor i, eller besøke huset ditt, som du gjør eller ikke oppmuntre Labrador å gjøre visse ting. Hvis du har en regel om at du ikke tillater noen å mate din Labrador ved middagsbordet da alle må rette seg etter denne regelen, ellers vil hunden bli forvirret.
 9. 9
  Ansett kunsten distraksjon. Hvis din Labrador har tatt til a) Utsetting seg på forbipasserende eller andre hunder eller b) Barking på folk og andre hunder så må du ansette distraksjon teknikker. Du må midlertidig avbryte Labrador strøm av tanken. En enkel stempel av foten er vanligvis nok til midlertidig forstyrre din Labrador fra barking nabolaget ned og deretter raskt belønne ham eller henne for den påfølgende stillhet. Dette så oppfordrer positivt den gode oppførselen ikke bjeffer ustanselig på den redde uvettig Jack Russell din Labrador har besluttet å bli venner.
 10. 10
  Være den øverste hunden. Profesjonelle hundetrener tips som synes å fungere i dette gjelder er: 1) Aldri la en hund gå før du inn i et rom 2) Aldri bøye eller knele ned for å kommunisere med Labrador din gjør det fra en stående posisjon 3) Aldri la hunden prøve å komme over deg i høyden. Alle disse tipsene er laget for å sørge for at din Labrador ser deg som the Pack Leader!
 11. 11
  Nyt labrador. De er fantastiske hunder, være rettferdig mot dem, være konsekvent og være klart.

Tips

 • Kokt nyre er et veldig billig alternativ til å kjøpe hunden godbiter, det har også fordelen av å være veldig lett å hogge opp! Sett i en plastpose selv eller du vil ende opp med et gedigent smelling lomme.
 • Hvis din Labrador har kjørt av og skremte deg sanseløs, ropte på ham / henne når de endelig kommer tilbake til deg er å lære dem at det å komme tilbake til deg = en fortelle. Riktignok vanskelig å gjøre hvis du har vært panikk, men du trenger å prise den siste handling som din Labrador gjorde som var å komme tilbake til deg, vil de ha glemt at de kjørte ut i første omgang.
 • Hvis du er ute for en periode og hunden er alene, kan du kjøpe leker som din Labrador er nødt til å jobbe for å få mat ut av. Dette vil holde dem underholdt og dermed lagre møbler og andre chewable elementer. Bedre fortsatt ta Labrador med deg, kan det være en biltur for oss, men for dem er det en spennende verden full av nye ting å se på.

Advarsler

 • Hvis du har gitt et bein til Labrador din å tygge på. Aldri forstyrre det eller prøve å ta den av dem. Labradorer har strålende temperament så er ideelle familie dyr, men selv fortsatt når en hund har et bein du la det være.
 • Godbiter for den atferden du ønsker å oppmuntre bør bare brukes som utgangspunkt tiltak, bør dette da vike for prise ellers risikerer hunden å bli overvektige.