Wkino

Hvordan trene en redd hund til å gå ned trappa

Er du lei av hunden din å være redd for trappen og nekter å klatre i dem? Les disse trinnene, og denne atferden kan stoppe.

Trinn

Hvordan trene en redd hund til å gå ned trappa. Begynn nederst i trappen, hvis mulig.
Hvordan trene en redd hund til å gå ned trappa. Begynn nederst i trappen, hvis mulig.
 1. 1
  Begynn nederst i trappen, hvis mulig. Dette vil være enklere for hunden din, og det vil ikke være så redd for å falle ned trappen. Hvis det er ingen trapper i huset ditt, så gå til en nærliggende park eller et sted at hunden er komfortabel i. Sørg for at hunden din vet dette stedet, fordi hvis ikke kan han bli lett distrahert i dette nye miljøet.
 2. 2
  Lek med hunden din rundt trappa. Sitte med hunden din på trappene med hunden legger seg ned på bakken, for eksempel. Hvis hunden din er helt forferdet av trappen, så kan du ikke ønsker å spille ved siden av trappen med en gang. I stedet kan du sitte ca 5 meter unna trappa på den første dagen, deretter sitte en fot nærmere hver dag. Hvis hunden din er allerede brukt til trappen (dette vil trolig være tilfelle hvis du prøver å få hunden til å gå opp trappene i huset ditt) så kan du gå til neste trinn.
 3. 3
  Sette bånd på hunden din. Hvis hunden din stoler på deg nok og vil følge deg til slutten av jorden, så du kanskje ikke trenger i bånd. Hvis hunden din er redd for trapper, så du vil definitivt trenger leiekontrakten.
 4. 4
  Ta ut noen av hundens godbiter.
 5. 5
  Gå til kanskje den femte trapp. sette en hund bein på tredje trappetrinn.
 6. 6
  Oppmuntre hunden til å komme ned. Selv om dette fungerer for noen hunder, det fungerer ikke for alle. Noen dyr trenger mye står på tid og noen bare vil aldri gå.

Tips

 • Dette kan ta noen dager å gjennomføre, så vær tålmodig! Ikke bekymre deg, det lønner seg.

Advarsler

 • Ikke tving hunden til å gjøre noe det ikke vil gjøre. Dette kan føre til at hunden til slutt slå på deg og skade deg, og mange uskyldige mennesker.
 • Hvis hunden din viser tegn til aggresjon, stopp. Tegn til aggresjon inkluderer growling, blottet tennene, setter ørene tilbake, og knipser.
 • Ikke forsøk å trene hunden din når du er i dårlig humør eller etter en kamp. Husk at hunder ane dine humørsvingninger og kan bli like trist eller sint.
 • Gi hunden en pause hver gang en stund. Ikke stress hunden ut for mye, for da blir det ikke vil fungere, og du vil begge være i dårlig humør.

Ting du trenger

 • En hund som er redd for trapper
 • Stairs