Wkino

Hvordan trene en valp å ikke bite

Har din valp bite? Enten det er i morsomme eller i sinne, er et sett med nål-skarpe tenner begravd i hånden ikke mye moro! Her er hvordan du kan bryte denne syklusen uten å bryte din valp ånd.

Trinn

Hvordan trene en valp å ikke bite. Ikke bekymre deg for mye om valpen "munn" deg i hjel!
Hvordan trene en valp å ikke bite. Ikke bekymre deg for mye om valpen "munn" deg i hjel!
 1. 1
  Ikke bekymre deg for mye om valpen "munn" deg i hjel! Det er alle en del av hans / hennes vokser opp prosessen, og med riktig oppmuntring, vil opphøre som han / hun modnes. Men ikke forveksle munn med biting. Hvis tennene blir brukt, så de trenger å vite det er ikke akseptabelt. De fleste valper bite bare for å spille. Den eneste grunnen til at de holder biting er fordi de feiltolke din reaksjon.
 2. 2
  Innse at konsistens er nøkkelen. Hver gang valpen biter, si "NEI!" med en sterk, skarp røst. Så bare gå bort og ignorere ham / henne. Hvis de ikke ser ut til å få beskjed om at de biter for hardt og det gjør vondt, neste gang de bite, faktisk bjeffe. Det kan virke dumt, men valper i et kull vil rope ut om et søsken uhell biter for hardt. Dessverre kan mange mennesker ikke gjør bjeff støy nær nok til the real thing.
 3. 3
  Når han / hun har roet seg ned, snakke med ham / henne forsiktig og strøk ham / henne rolig. Hold hånden din vekk rundt hans / hennes munn. Tummy kiler er en flott måte å koble med valpen mens resterende så langt borte fra hans / hennes munn som du muligens kan! Hvis de bite igjen, bare gjenta trinnene ovenfor!
 4. 4
  Aldri spille omtrent med en valp som er tilbøyelig til å bite. Røff lek vil bare oppmuntre denne atferden og etablere det sterkt i valpens tankene.
 5. 5
  I tilfeller hvor dette problemet er usedvanlig sterk eller vedvarende, holde et vann sprayflaske hendig. Følge din fast "NEI!" med en skvett vann i valpens ansikt. Han / Hun vil ikke bli imponert. Må ta vare å sette munnstykket til spray og ikke jet. Du vil bare skremme valpen - ikke ta hans / hennes øyne ut!
 6. 6
  Alltid prise god oppførsel med masse milde kjærlighet og kos - og kanskje noen smakfulle godbiter også!
 7. 7
  Hvis han / hun ikke stopper, så gå til en lokal hund oppdretter for noen faglige råd!
 8. 8
  Du kan også sette smør på hendene slik at valpen er mindre sannsynlighet for å nappe, og i stedet slikke.

Tips

 • Hjelpe deg valp sosialisere så mye som mulig. La ham / henne til å treffe andre hunder og mye og mange mennesker. Introdusere ham / henne til alle slags nye opplevelser mens han / hun er fortsatt veldig ung. Melde ham / henne i lydighet trening klasser og la ham / henne lære hans / hennes plass i familien struktur. Husk, du er nå valpens foreldre - det er ditt ansvar å oppmuntre ham / henne langs veien til å bli et lykkelig, sunt, godt tilpasset venn av familien.
 • Ofte, hvis en valp er fjernet fra sin mor for tidlig, vil de ikke ha lært når en "bite" er å spille bare, eller om det er for sterk / smertefullt å være leken. I denne situasjonen, noen ganger kan du erstatte de tapte læring valpene får veldig tidlig. Når du valp lett nips som leken, FØR litt styrke / smerte er faktisk så sterk som å virkelig føle smerte, gjør en høy pitched squeaky kort bjeff øyeblikkelig bittet er for mye, kan bidra til å sette de riktige grensene fra OK munn til uakseptabel biting. Hvis du merker andre valper, se etter lyder som ville være den menneskelige tilsvarer "au! Det er for sterk! Det gjør vondt"

Advarsler

 • Hvis du bruker en sprayflaske valpen kan være redd for noen squirting lyder og / eller vann.
 • Seriøst, vær forsiktig når du sprayer kjæledyret ditt, hvis det er en eksplosjon av vann i stedet for en tåkete spray det kan virkelig skade valpen og forverre ham / henne enda mer da han / hun allerede er.
 • Hvis du ikke har sørget for at valpen kommer fra gode lager med lyd temperament, kan du ha et problem på hendene. Hvis du legger merke til ekte aggresjon i din valp - ta kontakt med veterinær, som vil sjekke om det er en medisinsk grunn for valpen atferd. Han / Hun kan også anbefale valpen ser et dyr terapeut.