Wkino

Hvordan trene en pit bull

Pitbuller har fått et dårlig rykte for å være for aggressiv, men en godt trent pit bull kan være en søt og lojal følgesvenn. Trening enhver hund er viktig for deres egen trivsel, men på grunn av feilinformert media dekning av denne rasen, pitbuller må være stor rase ambassadører. Husk, det er ikke en dårlig hund, men en dårlig eier. Følg disse trinnene for å trene en pitbull.

Trinn

Hvordan trene en pit bull. Bruk positiv forsterkning.
Hvordan trene en pit bull. Bruk positiv forsterkning.
 1. 1
  Bruk positiv forsterkning.
  • Fokus på undervisning snarere enn resultatet. Det kan ta en pit bull litt tid å fange på treningen din.
  • Gi hunden en kommando. Belønne pit bull med ros og hans eller hennes favoritt godbit hvis hunden lytter til din kommando.
  • Unngå å bruke korreksjon eller si "nei" hvis pit bull ikke fanger på en gang. Bare svare på hunden med en belønning - hvis hunden din gjør det du spør.
 2. 2
  Etablere dominans. Hunden din bør innse at du er lederen og at hunden må adlyde deg. Pitbuller trenger en leder eller de vil prøve å bli den dominerende, alfa hund.
  • Gi hunden ros så han vet at du eier ham. Gi ham denne ros raskt, men ikke dra ut ros.
  • Hvis pit bull gjør noe galt, skjelle ham, men gjør det raskt, uten å dra den ut.
  • Gi og nekte pit bull tillatelse til å gjøre ting som å spise, hoppe på sengen, eller gå utenfor. Du gjør dette for å demonstrere dominans.
  • Når du skriver inn i huset, skal hunden følge deg, slik at du kan gå først.
  • Din pit bull bør adlyde deg på din første kommando hvis du har etablert dominans.
 3. 3
  Bruk en kasse. Pitbuller, som andre hunder, som å ha sin egen lille området som tilhører dem. Denne kassen skal aldri brukes som straff, men heller som et sted for pitbuller å sove eller å gå til hvis de føler seg overveldet.
 4. 4
  Leash trene hunden din. Tren dine pit bull til å adlyde deg selv når leiekontrakten er løs i stedet trukket stramt.
  • Dette gjør at hunden skal ha frihet til å utforske og gå på do, men hunden er fortsatt innen rekkevidde.
  • For å trene, må hunden lære at leiekontrakten skal være slakk til alle tider. Hvis han setter spenning i bånd, snu og trekke ham i motsatt retning. Dette vil lære ham å følge deg og ikke prøve å lede veien.
  • Hvis hunden din er å holde kobbelet slakk, prise ham eller gi ham en godbit så han vet han gjør det han skal.
 5. 5
  Gi dine pit bull masse mosjon. Hvis pit bull føler seg innestengt eller har for mye energi, kan han eller hun bli aggressive. Ta din pit bull på mange turer hvis du ikke har en stor bakgård å kjøre i.
 6. 6
  Sosialisere pit bull. Kanskje den viktigste delen av treningen enhver hund, men særlig pitbuller, er sosialisering. Starte når hunden er en valp for de beste resultatene, men en hund i alle aldre kan bli sosialisert. Ta din pit bull ut slik at den kan kommunisere med andre hunder og mennesker. Dette vil holde hunden vennlig, som det vil bli brukt til andre dyr.
 7. 7
  Lære den forskjellen i venner og fiender, er dette sannsynligvis den viktigste delen i å trene hunden din, slik at den vet når man skal beskytte og angripe, og når man skal tillate folk å nærme seg. Gjør dette ved å invitere en venn en dag, og så noen dager senere late den samme vennen har til å treffe deg (Pass på at din venn har noen polstring på ham / henne!) Riktige svar skal vises. Gjenta dette flere ganger til ønsket svar.

Tips

 • Ikke være gal mener og treffe hunden din, kan dette resultere i aggressivitet senere i livet.
 • Bor avslappet under trening vil hjelpe din pit bull være avslappet også, spesielt hvis han eller hun har utstilt tegn på frykt tidligere.