Wkino

Hvordan trene en voksen hund


Det er viktig å trene hunden din, om små eller store. Dessuten hjelper det oppfører seg bedre, trene en hund vil forbedre sitt forhold med deg. Enda viktigere fortsatt, trene en hund som kommer, for eksempel, kan redde den fra å bli truffet av en bil hvis det noen gang unnslipper.

Trinn

Hvordan trene en voksen hund. Bruk aldri en choke kjetting.
Hvordan trene en voksen hund. Bruk aldri en choke kjetting.
 1. 1
  Bruk aldri en choke kjetting. De er grusomme og ikke bare vil hunden sannsynligvis ikke liker deg veldig mye, kunne choken kjeden gjøre unrepairable skade hundens nakke og hunder har dødd som følge av bruk choke kjeder.
 2. 2
  Låne og kjøpe bøker om hundetrening fra ditt lokale bibliotek og din lokale bokhandel. "Det er meg eller the Dog" av Victoria Stilwell, som bør være tilgjengelig på alle gode biblioteker og bokhandler, kan anbefales på det sterkeste.
 3. 3
  Få noen godbiter som hunden din liker. Ta små biter, slik at du kan gi den en for hver ting den gjør uten å bekymre deg hunden din får fett.
 4. 4
  Den aller viktigste kommandoen du kan trene hunden din skal komme. Fortell det til å komme når du mate den eller under noen annen omstendighet at det vil komme til deg uansett. Du kan også feste den til leiekontrakten sin og trekke på den samtidig fortelle det som kommer, også.
 5. 5
  Ta hunden på et bånd, til et sted du kan trene dem. Uttrekkbar leiekontrakten er generelt ikke en god idé, så strengen kan brekke lett. Du bør også sørge for at leiekontrakten er behagelig å holde bunched opp i hånden og har ikke blitt skadet.
 6. 6
  Når du starter din tur, gi hunden en kommando, for eksempel hæl eller gå. Du kan gi hunden en kommando for hver ting, men du bør alltid bruke den samme kommandoen.
 7. 7
  Hvis du vil at hunden skal fremskynde, gi den en kommando for å gjøre det. Hvis du ønsker å bremse ned, forteller det til. Hvis hunden trekker på leiekontrakten sin, gi en slepebåt på bånd for å få sin oppmerksomhet og fortelle den til å avta.
 8. 8
  Fortell hunden din til å sitte når du stopper. Hvis hunden ikke vet hvordan eller rett og slett nekter å, trekke på leiekontrakten sin og trykk ned på sin back end mens gjenta kommandoen.
 9. 9
  Etter det sitter, har det ligge ned. For å gjøre en hund ligge ned, trykk ned på sine skuldre mens den sitter samtidig fortelle det en kommando for å legge seg ned. Hvis det ikke fungerer, gå foran din sitter hunden og trekke forbeina ned. Hvis hunden din er fortsatt for sta, stå opp, gå til den ene siden av den, og trekk foran og bak beinet motsatte av deg mot deg. Hunden din vil bli snudd til bakken. Hvis du bruker den siste metoden er oppført, må du sørge for å gi den mye ros og noen godbiter. Ikke snu det hvis hunden din har ryggproblemer eller har en lang rygg.
 10. 10
  Hvis du kommer over noe som du ikke vil at hunden skal spise og det virker interessert eller hunden din er interessert i en person / pet går av, forteller det å la det være, og ros den når den slår sin oppmerksomhet mot deg.
 11. 11
  Hvis du ønsker å trene det ikke å tygge på noe, skjelle det når du tar det å tygge på det og fortelle den slippe. Hvis hunden din ikke vil la gå, skyve på sine kinn nær baksiden av kjevebeinet og prise det for å slippe det.
 12. 12
  Hvis hunden klatrer på møbler eller hopper på deg uten tillatelse, fortell det til å gå av i en skjenn måte og ros den når den gjør det. Hvis det er nødvendig, dytt den av møblene. Hvis den hopper på deg uten tillatelse, fortell det til å gå av og bevege kneet frem til å støte det.
 13. 13
  Ros hunden og gi den en godbit når den gjør det du ber om det, om du måtte gjøre det gjøre det du fortalte det, eller hvis det gjorde det på egen hånd.
 14. 14
  Arbeid med hunden din hver dag i minst et par minutter. Prøv å bruke en maksimal tid på en time på noen opplæring i tillegg til en fin tur, slik at hunden ikke blir irritert.
 15. 15
  Ikke rope på eller treffe hunden din som aggresjon ofte frykt. Hvis du treffer en hund for mye eller for hardt, blir han nervøs av hender nærmer seg. Så når et barn går å stryke hunden, er alt han ser den samme hånden som traff ham nærmer seg. Han er redd, og han tenker "Er denne personen kommer til å treffe meg i dag?" Så han biter dem.

Tips

 • Alltid belønne hunden noen måte dersom den gjør det du vil den skal, spesielt når du først trene det.
 • Hvis du trene hunden din på en sikker, inngjerdet av området, kan du kaste en leke hunden liker spesielt godt og hente det ha som belønning.
 • Hvis du ikke har mye tid, ha hunden sitte og ligge ned eller noen andre raske ting for hvert måltid.
 • Hvis hunden klarer å rømme fra deg og vil ikke komme til deg når du forteller det til, ikke jage den. Hvis du gjør det, vil det synes at du er mer eller mindre leke sisten, og det vil bare kjøre raskere. I stedet kjører motsatt vei mens ringer det pent så hvis du ønsker å leke med den. Det vil deretter snu og jage deg.
 • Hvis du mate hunden din tørr mat, kan det noen ganger virke for sine godbiter.
 • Hvis hunden løper vekk, ikke straffe det. Du bare kan straffe den når den har kommet tilbake, slik at det vil synes du er å straffe den for å komme tilbake.
 • Hakket opp noen hunder favoritt godbit, men hver hund har unike smaker, så eksperimentere med ulike matvarer for å se hva hunden din liker best.
 • Aldri skjenne hunden din for ikke å gjøre hva du vil den skal, bør du bare skjenne den hvis den gjør noe den aldri burde, slik som å tygge på møbler. Hvis hunden ikke gjør som du vil ha det til, forsiktig korrigere det og prise den når den er i riktig posisjon eller oppfører seg ordentlig.
 • Hvis hunden din er altfor entusiastisk og biter fingrene mens du tar en godbit, kan det være lurt å prøve å gi godbiter til det på en gaffel.

Advarsler

 • Bruk aldri en choke kjetting, et sjokk krage eller alpha ruller. Det er dokumentert at ulvene ikke bruker alfa roller, bøller bare menneskelig å gjøre det! Selv om en profesjonell trener anbefaler denne type trening, er det ikke tilrådelig å følge dette rådet som det er mange profesjonelle hundetrenere der ute som helt misliker disse grusomme og utdaterte metoder.
 • Hvis du har en stor hund, må du close-toed sko med gode såler, slik at du ikke får vondt hvis hunden trår på deg eller miste balansen / bli dratt hvis hunden trekker for hardt.
 • Aldri sette løkken på bånd rundt håndleddet. Hvis du gjør det, kan armen bli alvorlig skadet hvis hunden yanks hardt på bånd.
 • Alltid sørge for at bakken er ved en temperatur som er kult nok for deg å holde hånden din på den i 10 sekunder uten å bli brent, slik at hunden ikke blir brent.

Ting du trenger

 • Et "nei-pull" sele
 • En sterk bånd
 • God behandler og / eller et leketøy hunden din elsker
 • Valgfritt: en fløyte eller klikkertrening for å bidra til å få oppmerksomhet
 • Valgfritt: en gaffel