Wkino

Hvordan trene eller hjelpe en valp slutte å gråte når den er låst opp eller utenfor

Noen ganger hundeeiere rett og slett ikke kan ha sin hund inne eller gratis å vandre rundt i huset, men en gråtende hund vil bare frustrere deg og dine naboer. Hunder elsker å være sammen med sine eiere og separasjonsangst er et stort hinder å overvinne. Denne angsten er derfor de fleste hunder gråte og hyle når de står utenfor eller alene. Det kan stoppes.

Trinn

Hvordan trene eller hjelpe en valp slutte å gråte når den er låst opp eller utenfor. Trening for å roe ned.
Hvordan trene eller hjelpe en valp slutte å gråte når den er låst opp eller utenfor. Trening for å roe ned.
 1. 1
  Trening for å roe ned. Pass på at hunden får nok daglig mosjon basert på sin størrelse og energinivå. Hunder blir stresset når de ikke er aktive nok, og dette vil starte dem gråte.
 2. 2
  Gi hunden en lun plass av sine egne. Det er svært viktig å bruke en kasse, hund hus, igloo, eller noen varm, behagelig ly utenfor der hunden kan hvile. Sette hunden er "inni" seng eller tepper samt sine brukte leker i ly slik at området lukter dem og de vil gjenkjenne den som sin egen. Erkjenne at dette nye stedet ikke kan virke som hjem til hunden din, så ta litt tid å forsiktig lære dem å gå inni den.
 3. 3
  Øv mens du er hjemme. Begynn å låse hunden utenfor i korte perioder (1-5 minutter å starte, deretter gradvis lengre). Ignorere gråt! Du må trene hunden at noe godt vil skje når de gråter. Hvis du gir inn og gå ut med hunden eller tillate dem å returnere inne da du gir positiv forsterkning til uønsket atferd (dvs. hunden "får tilfredsstillelse" av din erkjenne klynking.)
 4. 4
  Ros god oppførsel! Dette er en stor nøkkel til å trene en hund. Når en tildelte tiden er ute (husk å starte små!) Gå ut med hunden og prise dem voldsomt med oppmerksomhet og klining, og kanskje til og med litt mat eller godbiter. Hunden vil til slutt gjøre en tilkobling som om de er rolige og veloppdragen utenfor, vil de bli belønnet snart nok.
 5. 5
  Sakte øke tiden alene. Fortsett treningen ved å forlenge tiden utenfor til hunden forblir stille utendørs i minst en time. Nå hunden bør være i stand til å bedre avtale med separasjonsangst når venstre utenfor eller alene, og forhåpentligvis roe ned og ta en lur i stedet. Og gi hunden noe å tygge på eller leke med når de er alene.

Tips

 • Lære hunden å bruke en kasse eller hund-huset. Det gir dem et hi å trekke seg tilbake til.
 • Aldri gi i. Hunden din vil elske deg uansett hva! Ikke forsterke atferd du ønsker å utrydde ved å projisere menneskelige følelser og følelser på valpen. Dette vil bare lære dem at du kan bli overbevist til å gjøre hva de vil.
 • Pass på at hunden har massevis av tygge leker, kosedyr, vann og mat (hvis igjen alene i lengre perioder).
 • Barking er mer utbredt i visse raser som jakthunder og terriere. Noen ganger vil du bare nødt til å forholde seg til støy.
 • Hvis du er veldig frustrert og vil bare ha valp eller hund til å være stille raskt (og det kan være tider når du må), ikke kjefte på hunden, men prøv å gi en plutselig lyd. For eksempel en fast, men mild "tch!" Dette vil hush valp eller hund uten å skade sine følelser. Det bare forteller dem at du er sjefen og du trenger dem stille. Det tar tid for dem å høre om.
 • Mens treningen din valp har leker eller godbiter for god oppførsel..

Advarsler

 • Roping på hunden som de bark eller sutre er det verste du kan gjøre. De forstår ikke dine ord, bare tonen og energi gir av og til dem du bjeffer selv, noe som gjør det greit for dem å gjøre det så godt.