Wkino

Hvordan tilstanden din hest for utholdenhet ridning

Hvordan tilstanden din hest å gjøre utholdenhet ridning starter fra begynnelsen.

Trinn

Hvordan tilstanden din hest for utholdenhet ridning. Vurdere hvordan passer hesten din faktisk er.
Hvordan tilstanden din hest for utholdenhet ridning. Vurdere hvordan passer hesten din faktisk er.
 1. 1
  Vurdere hvordan passer hesten din faktisk er. Starter han puffing når du tar ham opp en kort bakke?
 2. 2
  Når du har vurdert hesten din, sporet ham inn på det aktuelle nivå.
 3. 3
  Fra og med den svært uegnet hest utfall dem i 5 - 10 minutter hver side annenhver dag i en uke, og deretter øke til 10 - 15 minutter hver side til en annen uke Vær forsiktig du ikke stresse hesten som utagerer kan være stressende for. hestens ledd.
 4. 4
  Etter to uker begynne å ri hesten din - Begynn sakte. Det kan være lurt å veksle ridning og utagerer for en stund. Arbeidet med overganger og sirkler.
 5. 5
  Skole i ca 20-30 minutter i en arena, så ta ham ut for en lett hack. Begynn med grunnleggende roadwork på tur med en liten mengde trav.
 6. 6
  Langsomt øke øvelse over den nye par uker før hesten din ikke blir sliten når trav i 15 menuetter rette.
 7. 7
  Erfarne utholdenhet trenere som har konsekvent hatt hester vinne "beste stand" gi hestene en fridag mellom ritt, og når treningen for større avstander bare ri tre dager per uke. Rikelig med hvile mellom gir sener, ledd og hest fysiologi en god sjanse for helbredelse og styrke og gir også en forfriskende mental utsettelse og har vist positiv fysiologisk og psykologisk.
 8. 8
  Begynne å introdusere bakkene - Bare svak de på første og gå opp dem. Etter noen dager starter forsiktig trav del opp. Fortsette å øke helt til hesten kan trave hele veien opp uten å bli for sliten. Deretter kan du øke hastigheten på trav.
 9. 9
  Jobbe litt på galopp. Gradvis utvide galopp tid før hesten er ikke lenger pusting og pesing. Det er svært viktig at du går sakte på dette stadiet. Deretter kan du begynne galopperer opp små til moderate bakker. Deretter vil du være i stand til å galoppere. Ikke galopp av deg selv og pass på at du alltid har en hjelm og en refleksvest på. Jeg vil råde hansker også, for å beskytte hendene. Begynn med bare noen få skritt, og deretter øker.
 10. 10
  Finn noen gode trail rides lokalt og se hvor lenge de er. Start på de kortere og se hvordan du og hesten din takle det - ikke gå helvete for lær og lade runde.
 11. 11
  Fortsette å øke hestens arbeid nivå - Du vil se en forskjell i ham. Hold langsomt økende til han er frisk nok til å gå for en lang avstand når som helst gangart, med pauser hver så ofte.
 12. 12
  Som hesten din får montør starte tidtakingen selv over avstander.

Tips

 • Pass på at du øker treningen veldig sakte. Hvis du ikke gjør det kan du ende opp med en sår eller stiv hest eller til og med en som har en ind av sykdom der alle sine lemmer bli lammet midlertidig.
 • Gi hesten din en fridag hver uke - dette vil bidra til å holde ham avslappet og lykkelig.
 • Husk at som hestens arbeidsmengden øker sitt fôr må også øke. Snakke med mate produsenter (de fleste har hjelpetelefon), og de vil være i stand til å anbefale egnet fôr og fôring beløp.
 • Ikke glem å spørre om hjelp hvis du er usikker på noe. Ikke risikere hestens helse.
 • Få dyrlegen til å sjekke hesten over før og under denne prosessen vil hjelpe deg å sjekke hvordan hesten kommer sammen helse klokt og unngå potensielle problemer.

Advarsler

 • Utholdenhet er om styrke og kondisjon på hesten din, ikke om fart. Hvis du prøver og galopp hele veien vil du ende opp med en veldig sliten hest, og du kan bli eliminert fra arrangementet.
 • Husk å varme opp og kjøle ned hesten - forstuet sener og ømme muskler er ubehagelig
 • Ikke spør for mye fra hesten din. Noen hester er ikke ment å være utholdenhet hester, akkurat som noen er ikke ment å være dressur stjerner.
 • Ikke rush denne prosessen. Komme i form er en langsom prosess for mennesker og hester en like. Jeg er sikker på at du ville ikke ønsker å kjøre opp en bratt bakke når du er uskikket

Ting du trenger

 • et hjerte monitor eller stetoskop er en god idé å se hvor lang tid det tar hesten til puls ned til 60bpm.
 • rumpe rug (valgfritt, men anbefalt, eller noe å sette over hans / hennes bakparten slik at de ikke stive opp)