Wkino

Hvordan forberede en horse show

Alle som noensinne har vist en hest kjenner spennende, men noen ganger stressende tider, rett før du går inn i arenaen. Denne artikkelen vil forklare hvordan du gjør du og hesten din ser ut som vinnere før de nervepirrende øyeblikkene.

Trinn

Hvordan forberede en horse show. Klipp fetlocks på hestens ben nøye, samt lengre hår som vokser på hestens mule, ansikt, ører og hals.
Hvordan forberede en horse show. Klipp fetlocks på hestens ben nøye, samt lengre hår som vokser på hestens mule, ansikt, ører og hals.
 1. 1
  Bade hesten din for å få alle deler av hesten squeaky ren. Det er best å gi hesten et bad noen dager før showet for å gi tid til de naturlige pels oljer for å gå tilbake og gjøre ham eller henne glimt. Men hvis du allerede kjører ut av tid, bade hesten kvelden før, og pelsen din hest i noen glans-forsterke formelen etter at han eller hun er tørr - pass på å bruke dette rundt salen området selv, som du ikke ønsker noen slipping saler i hopping klasser. En annen fordel med bading hesten natten er før at det blir mindre tid for dem å rulle om osv. å gjøre seg skitten igjen.
 2. 2
  Klipp fetlocks på hestens ben nøye, samt lengre hår som vokser på hestens mule, ansikt, ører og hals. Men ikke trimme hester hvis de er tunge hester, for eksempel. Fresians, Clyesdales osv. Også alltid feste hesten en fin, ren ridesti - for lager hester, lengden på øret, men for lette raser om et øre og en halv. Klipping legger definisjon til hestens kropp form og forbedrer den generelle presentasjonen før dommeren. Dommeren vil alltid velge en stor ytelse over en middelmådig, og presentasjonen er en viktig del i å bedømme prosessen.
 3. 3
  Bestemme hva du skal gjøre med hans eller hennes manke. Stilen er hovedsakelig avhengig av hestens rase og disiplin (type) av showet eller klasse, men her er de grunnleggende stiler:
  • For engelsk hendelser som Hunter Under Saddle, Hunt sete equitation, hopping, eller Dressur, trekk hestens manke til om lag fire inches (bredden på hånden), og deretter flette det med garn som passer deg hester manen så det vil blande seg i. Den snor trekkes deretter oppover for å lage en løkke. Deretter, med den ekstra strengen (fra pyntebånd), tie av litt før midten av sløyfen, og skaper en knapp. Hvorvidt å flette halen er også avhengig av disiplin. Vanligvis gjør Hunter konkurrenter flette halen, men Eventing konkurrenter ikke gjør det, selv for Dressur. FEI regelverket ikke krever pyntebånd. Å flette halen, rett og slett gjøre en fransk flette, tar veldig små seksjoner fra sidene, som starter på toppen. Du bør flette ned til nesten slutten av halebeinet. Deretter holder pyntebånd regelmessig (ikke lenger en fransk flette) og enten sløyfe den under og sikre eller Pinwheel det.
  • Hvis du viser hesten i Saddle sete eller Park, la manen naturlig eller flette et bånd i foretop og første låse av manen avhengig av rase. Halene er vanligvis så lenge som de vil vokse og naturlig. Noen raser tillate kunstige utvidelser som skal brukes i halen, men noen har regler mot dem.
  • Hvis du viser hesten i vestlige hendelser som Western Pleasure eller Trail, banding hestens manke er en god idé. Banding har en tendens til å lage en tykk nakke vises tynnere og gjør hesten din vises velpreparerte og ferdig. Å band hestens manke, må du først forkorte det til en passende lengde, trolig rundt fire og en halv inches. Deretter kan du ta omtrent en tomme deler av håret og pakk en liten flette bindemiddel av noe slag stramt rundt det. Vær forsiktig, men ikke å pakke den for nær halsen som til den vil stikke opp som en mohawk. Gjenta banding prosessen til du har kjørt ut av manen. Prøv å holde bandet selv og ligger flatt. Hvis hesten er en lightbred permisjon manen naturlig
  • En manke tamer ville være en utmerket idé i å holde band intakt for en natt eller i traileren turen over.
 4. 4
  Engelsk og western ryttere ofte sand hestenes hover å gjøre dem glatte, deretter bruker hov polsk. Male svart hov polish på hestens rene svarte hover (bruk klar polish på hovene som ikke er svart). Dette bør alt gjøres på en ren hard overflate. Men forskjellige raser har ulike spesifikasjoner for dette. Appaloosas, for eksempel, ikke har lov til å bruke hoven polsk av alle farger, annet enn klar, og selv det er mislikt. Sjekk med din rase registeret for spesifikasjoner og regler.
 5. 5
  Sørg for at du ser din beste, nå som hesten er klar til start..
  For vestlige konkurranser, alltid ha et antrekk som gjør hesten din skiller seg ut og farge koordinerer med din sjabrak. Dette vil legge stor stil til din generelle presentasjonen. For en lokal show, kan en knapp opp vestlige skjorte, Nice Vis bukser, støvler og et belte være svært akseptabelt. Men for mer konkurransedyktige viser, vil alle være iført mer forseggjort plagg som form som passer silkies og vester, dyre chaps, etc. Hvis budsjettet ikke vil tillate deg å gjøre disse kjøpene, så lenge antrekket ditt utfyller deg selv så vel som din hest, da har du ingenting å bekymre seg for.
  • Mørke farger på lys hester og lysere farger på mørke hester har en tendens til å trekke mer oppmerksomhet til dem.
  • Det er ikke anbefalt å bruke en helt sort antrekk i utstillingsringen. De fleste av konkurrentene dine vil også være iført det og du vil ønske å skille seg ut blant alle andre. En dyp lilla eller midnight blue er et flott alternativ.
  • Dine chaps, støvler og lue vil se veldig glatt hvis matchet i samme farge, så det ville være en god idé å gjøre det.
  Når du har din antrekk sammen, sette sammen en prøvetur for å sørge for at alt stemmer, kramper, og er komfortable så du har ingen overraskelser på show dag. For jakten sete bør du være iført en mørk og / eller tradisjonell coat (marine, svart, jeger grønn, brun, grå, brun, kobber... dette avhenger delvis på dagens mote for den enkelte rase, samt regler fastsatt av din rase og / eller divisjon regler) og knebukser som komplement, vanligvis en lys nøytral eller hvit farge. Din skjorte bør ha et lager krage og pin, eller en ratcatcher krage, og støvlene dine bør være svært skinte, og hanskene skal samsvare bootsene, svart er den anbefalte fargen. Hansken skal lykkes holde noen nakne kjøtt fra å bli sett mellom hendene og ermet på jakken din. For sadelsetet trenger du en full dress: day frakk og matchende bukser med shined Ridesko og enten et derby lue for de kvinnelige ryttere, eller en fedora for de mannlige ryttere, som aksenter ditt antrekk. I sadelsetet må du se mer profesjonell så det et antrekk som er en farge som fungerer for deg og hesten. Den vest, skjorte, slips og dress bør alle være komplementære, både til deg som rytter, samt hesten. Men bare de ridebukser og dagen strøk må samsvare nøyaktig. Disse bør kjøpes som et sett, som forsøker å matche stoffer med ulike klesplagg kan være et mareritt. Igjen er sorte hansker som ikke tillater håndleddene vise til enhver tid anbefalte. # Noe å tenke på, spesielt for vestlige ryttere: Bright dristige farger som rødt, rosa og blues få deg til å skille seg ut i mengden. Dette har sin undergang likevel. Hvis du er ny til sporten, eller ha en grønnere hest, kanskje du ikke vil at alle av dommerens oppmerksomhet på deg. Noen ganger er det bedre å blande i. På den annen side, hvis du er sikker på dine ferdigheter og ferdigheter av din hest, men lider forbannelsen av bukta hest (forbannelsen der du ri en bay hest i et hav av andre bay hester), kan en lys fet farge utgjøre hele forskjellen.
 6. 6
  Bruk riktig tack for ditt fagområde.
  For de vestlige hendelser, bruker du en komplett lær hodelag, western salen, og sjabrak. Antrekket ser veldig satt sammen hvis tøylene, headstall og sal er i ett skinn farge. Lettere olje farger gjør mørke hester skiller seg ut, men mørkere farger kan se like bra avhengig av din spesielle hestens farge. I Saddle sete, trenger du et kutt tilbake sadel og en Weymouth eller pelham ('full') hodelaget med 2 sett med tøyler for de fleste raser, men Tennessee Walking Horses har lov å ha bare ett sett med tøyler.
 7. 7
  Sjekk med ditt show krets regelverk, noen biter, hjelpemidler og biter av tack er forbudt. For eksempel har 4-H strenge restriksjoner på hvilke typer biter som brukes, og noen ridning klubber eller foreninger tillater ikke figur-åttere, trekker tøyler, osv.
 8. 8
  Husk å varme opp før klassene dine, og sørg for at du har det gøy på messen.

Tips

 • Før klassen din, ta et dypt pust og gå over bare de viktigste tingene å huske. Hvis du prøver å tenke på det for mye, vil du bli overveldet.
 • Ikke se ned på hesten din mens du sykler, skaper dette en defeatist utseende. I stedet ser rett fram og har alltid et smil på ansiktet ditt. Mest sannsynlig når dommeren ser deg, vil et smil komme til dem også.
 • Hold deg ro og kontroll. Dommere liker ikke å se hestene fungerer ordentlig, og de absolutt ikke ønsker å se rytteren panikk.
 • Hvis du skal ta opp hestens hover med permanent tusj eller svart skokrem, ikke bruk mye. Hvis du kan, prøv å ikke bruke noen i det hele tatt, inkludert alle ikke utrette hest produkter. De er ikke ment for hester føtter og kan skade dem ved å gjøre dem sprø og gjøre hestens hover snap, crack, etc. I stedet kjøpe en god tin av showet hoven polsk, og dette er ment for bruk på hestenes føtter i show. Din lokale saddlery bør definitivt selge den. Husk, ingen hover, ingen hest.
 • Hvis du har en hvit hest, deretter kritt eller babypudder er alltid et nyttig verktøy, og fungerer veldig bra på hvite ben.
 • Alle walisisk fjellet ponni / cobs de bør stå som en nautral som Mulig trimming av nesen og haken er akseptabelt.
 • Før en grime klasse, trav hesten rundt, tilbake ham opp, og snurre ham rundt for å sørge for at han er våken. Et varsel hesten ser bedre enn en som er å sovne.
 • Rengjør alle tack før du legger for å gå til showet ditt. I noen disipliner, dommere telle for noe skittent i utstillingsringen, inkludert støvlene dine.
 • Ikke bekymre deg om de andre konkurrentene. Opptre som om du var ridning alene i hjemmet arena. Det vil roe nervene, og oppfordrer deg til å ta hensyn til din egen ridning. Selvfølgelig, være på vakt, og unngå å kjøre inn i de andre rytterne i ringen.
 • Bruk alltid langt hår i en lav hestehale, tubeskjerf, eller vise bue mens de viser, med mindre du viser jeger / genser eller dressur. For mer konkurransedyktige viser, bør alle hår absolutt være under hjelmen, eller stram til et ryddig, stram bun i et hårnett på baksiden av hodet ditt, så vidt under din lue eller hjelm.
 • Hvis du mister en stigbøyle i en glede klasse, vente til dommeren ikke er ute etter å fikse det.
 • Før du går inn i ringen for en hoppende klasse si kurset (hoppene i rekkefølge) høyt fra minnet for å være sikker på at du vet det. Going av kurs er grunn til eliminering.
 • før du går inn i utstillingsringen gjøre en siste pensel for å sikre at du har alt.
 • Hvis klipping ponni for showet sesongen, klippet dem to uker før første show, på den måten et sunt nytt strøk vil vokst i, og det blir ingen synlige streken markerer fra Clippers.
 • Det anbefales å bade hesten kvelden før et show, ikke noen få dager før.
 • Sørg for at antallet kan sees til enhver tid slik at ringen steward eller dommer ikke trenger å be deg om å justere noe for synlighet. Det bør være festet til baksiden av din frakk eller vestlige skjorte, på nivå med midten av ryggen eller på begge sider av salen pad.
 • Alternativt sette ned gummi eller tunge skum matter på bakken i din grooming område, slik at hoven svart for å tørke. Når hoven svart er helt tørt, kan skitt tørkes av med en tørr klut.
 • Mens på en dag lange showet, ikke sitte på hesten din. Gi ham en pause, gå av og finne deg en stol. Han vil være mer sannsynlig å drikke, slappe av og være frisk for din neste klasse hvis du går av ryggen.
 • Vær trygg før du går inn i din klasse. Hesten din vil føle din nervøsitet og vil ikke utføre så godt.
 • Når dommeren ber deg om å sikkerhetskopiere på slutten av en glede klasse, prøve å flytte hendene så lite som mulig.
 • Sørg for at spurs vil holde seg på støvlene dine. Hvis du mister dem, vil du ha en hard tid å finne dem og hesten din kanskje ikke gir så gode resultater. Hvis spurs er slip ons, skrive navnet ditt på dem med sprittusj og sette et klistremerke på dem med showet ditt nummer.
 • Hvis hesten din er hvit, bør du vurdere å kritting dine hester bena, og massere det inn, så det gjør bena ser hvitere.
 • Ser ut som du allerede har vunnet klassen selv om det er bare begynnelsen.
 • Sørg for at din pony fetlocks, ridesti, snute og ører er avkuttet. Sett rytter sminke tilgjengelig fra saddleries på hestens mule, og nær øynene å gjøre det skinne. Pass på at alt støv har blitt renset fra hesten din. Do-not-bruk noen form for skinne olje på noen del av hesten, støv samler seg på det.
 • Spray hårspray på pannen og på innsiden av hatten din før du setter den på. Det vil gjøre det pinne. Deretter festes lue med Bobby Pins. Et annet alternativ er å bruke snekker tape, det er tosidig, og vil holde hatten på under noen omstendighet.
 • Når du går inn i en grime klasse, riste ledelsen kjeden på hestens grime for å få ham til å lytte og gjøre hans hode gå ut og ørene perk opp.
 • Hvis du er i en nytelse klassen, viser at hesten din er en glede! Horse show er ment å være morsomt!
 • Hansker er å foretrekke i mange typer av klasser. For noen dressur og feltritt nivåer de er pålagt. I vestlige showmanship og rir klasser, de ser flott ut hvis de samsvarer med buksa.
 • Hold alltid en løs tøyler mens i Vest nytelse og når du passerer andre ryttere tillate god plass til minst to hester.
 • * Pass på at vann er alltid tilgjengelig for å hesten din til enhver tid, med unntak av tiden tilbrakte kjøling etter en klasse eller trening.

Advarsler

 • Ikke børste hestens hale i løpet av sesongen, i stedet holde den i en hale bag og sette coco smør på det hver uke, dette fører halen å bli rik og tykk og når showet sesong kommer sammen børste halen før showet en gang, vil du ha den beste pyntebånd halen og den tykkeste halen på messen! Også unbraid og gre halen og manen regelmessig gjennom hele off-season, for å unngå en marerittaktig katastrofe kommer våren og showet sesongen når du kan oppdage en stor floke.
 • Aldri klage på dommeren på hvorfor du ikke plassere slik du ville. I stedet prøver og be om grunner til at du har plassert den måten du gjorde, det gjør et bedre inntrykk, og gir deg mer kunnskap om svakheter du må henvende seg som rytter.
 • Ikke påfør strøk skinne produkter til det visne slutten av manen. Dette kan gjøre tøylene glatt mens ridning som gjør det svært vanskelig å holde på dem, spesielt hvis hopping.
 • Ikke bli for nær andre hester i arenaen som de kan skade deg eller din hest som de sparke ut. Hester iført en rød sløyfe på halen deres indikerer at de kan sparke, og hester iført et grønt bånd er ung eller uerfarne.
 • Vis Sheen faktisk tørker ut hår, så det er best å ikke bruke dem til man eller hale, da det kan føre til at hårene til å bli sprø og bryte enkelt. For man og hale, er et godt produkt å bruke Cowboy Magic. Det forhold hårene og gjør man og hale veldig sunt og glansfullt.
 • Ikke bruk noen glans-forsterke spray til områder der salen går. Det vil føre til at salen til å skli mye.
 • Ikke påfør Show Sheen på manen eller halen før pyntebånd, er det for vanskelig å flette som manen blir glatt.
 • Ikke klipp hår eller fjær av en rase som er ment å være hårete (som innfødte raser) og har fjær. Shires, Clydesdales, Friesianer falt Ponies, Gypsy Vanners, arabere, og flere andre raser skal ha fjær. Klippe den av vil få deg til å miste poeng, spesielt i rasen ring.
 • Hester kan bli skremt lett på utstillinger. så hvis det er din første gang eller hesten din er ikke helt tilpasset showet grunnlag, kan de trekke tilbake på tilhengeren din, så hold øynene på dem!
 • Hvis du må bandet ditt hester manke eller hale, aldri bruke balsam, eller vise glans, i manen, som bandene vil lett falle av.
 • Alltid binde hesten opp med en grime og leietau-husk å bruke en quick release knute.
 • Bruk skokrem rundt hester øyne og snute, søker med en fuktig svamp. Da gjelder vaselin (vaselin) over skokrem, og du vil ha en vakker hest. Denne type makeup er makeup for gråtoner bare!
 • Ved endring for klasser, ikke binde hesten opp med tømmene. Hvis de trekker seg tilbake og bryte dem du ikke kan vise. Også hvis en hest trekker tilbake det kan alvorlig skade tennene, og det har vært tilfeller der hester har brutt tennene på den måten.

Ting du trenger

 • For hesten:
  • Mate
  • Bøtter, ett vann, ett fôr
  • Hay
  • Sengetøy
  • Snaps å henge bøtter
  • Vifte og skjøteledninger
  • Gummimatter for stall gulvet
  • Vis Halter
  • Vis Bly
  • Saler
  • Salunderlag
  • Omkrets
  • Hodelag
  • Hodelag Bag (for show hodelag og vise grime)
  • ekstra sett med tøyler (i tilfelle ett sett pauser)
  • Saddle Rack
  • Bærbare Tack Racks
  • Tack Box
  • Lett Sheet (værforbehold)
  • Sleezy
  • Hoof Pick
  • Hard Brush
  • Soft Brush
  • Face Brush
  • Hair Brush eller mankam
  • Horse Shampoo og Balsam
  • Showsheen / Cowboy magi
  • Hoof Svart eller Clear
  • Fly Spray
  • Lunge Linje
  • Lunge Whip
  • Splint Boots
  • Gummistrikk
  • Braid Kam
  • Clippers
  • saks
  • våtservietter
  • Wraps
  • Vet Wrap (bare i tilfelle)
  • svamp
  • håndklær
  • svetteskraper
  • liten bøtte å inneholde vann til svamp ned din hest ikke drikkes!
  • Grunnleggende hest førstehjelp forsyninger
  • Muck Bucket / Fork
 • For deg:
  • Vis Jacket
  • Vis Shirt (shirts bli svett raskt, ta med reservedeler!)
  • Krage Pin
  • Knebukser eller jodhpurs (ekstramateriale er god, i tilfelle ett par blir for svett eller skitten)
  • Rene, skarpe, strykes blå jeans eller viser bukser
  • Vestlige Event Show skjorter (nakke skjerf, kjede, hvis nødvendig)
  • Kleshengere og renseri Vesker (Bidrar til å holde klærne rene og urørt)
  • Western Hat (artisteri)
  • Hat boks
  • Belte
  • Chaps
  • Hjelm
  • Lint Roller
  • Vis Boots (Pass på at de holder skinte, unscuffed, og i god stand!)
  • Spurs (godt utstyrt)
  • Hair Nets
  • Hair Ties
  • Bobby Pins
  • Hårspray
  • hansker
  • regntøy
  • Noe ekstra du trenger for uforutsette problemer / hendelser
  • kan du også ønsker et hårnett eller hår baugen