Wkino

Hvordan ta vare på en skunk sprayet hund

Har hunden din vært sprayet eller vært i nærheten av en skunk? Ikke la dette valpen stinker opp huset ditt! Prøv følgende løsning for å få hunden din lukter rent på et blunk.

Trinn

Hvordan ta vare på en skunk sprayet hund. Bland om lag 3/4 av en stor flaske med hydrogenperoksid med ca 3-6 spiseskjeer natron.
Hvordan ta vare på en skunk sprayet hund. Bland om lag 3/4 av en stor flaske med hydrogenperoksid med ca 3-6 spiseskjeer natron.
 1. 1
  Ikke la vannet renne over hunden din. Dette bare øker stinker, og hvis hunden har tørr eller sprukken hud, kan spray komme inn i hans eller hennes hud, og forårsake brennende. Dette kan også føre til hudproblemer senere.
 2. 2
  Bland om lag 3/4 av en stor flaske med hydrogenperoksid med ca 3-6 spiseskjeer natron. Dette er for en liten hund. For en mellomstor hund, bruker dobbelt så mye, og tre ganger så mye for en stor hund.
 3. 3
  Skrubb løsningen forsiktig over hunden din. Ikke la i løsningen i mer enn fem minutter. I så fall kan dette føre til skade på dyrets pels, kan konsistensen bli påvirket, så vel som farge. Det anbefales å bruke engangshansker fordi tørr eller sprukket hud kan forårsake burring. Hvis du gjør dette utenfor, huset vil ikke stinke så mye, og det ville være bedre for alle.
 4. 4
  Hvis stinkende vedvarer, gjøre litt mer av løsningen, eller ringe dyrlegen for andre ideer.
 5. 5
  Du kan også prøve et meget effektivt produkt anbefalt til meg av min veterinær "doggicleen skunk spray". Denne enkle formelen blir kvitt skunk lukt på hunder svært effektivt uten sterke kjemikalier eller kostbare veterinær regninger.
 6. 6
  Prøv å holde hunden i bakgården, hvis du mangler et gjerde eller har et svømmebasseng, kan du prøve å holde ham eller henne i kjelleren (i hans eller hennes bur) eller et rom som du ikke vanligvis bruker.

Tips

 • Hvis huset var i umiddelbar nærhet til spray (dvs. skunk sprayet på verandaen eller under stiftelse), en effektiv måte å fjerne lukt innendørs (og bringe tilbake noen av sunn fornuft) er å bruke en eller flere "luft ionizers "som slipper ut ozon, men OBS: EPA gjenkjenner puste ionisert luft er skadelig for mennesker og dyr, så bare rense huset med det til tider når lokalene er fraflyttet
 • Også, hvis det over blandingen ikke fungerer godt, prøve å vaske hunden din i tomatjuice og skylling godt.
 • En sikrere løsning er "Biocide Systems 'Skunk 911 Hjem Kit og Skunk 911 Rescue Kit". De fjerne skunk lukt - ikke maskere det og er rimelig, non-invasiv og miljøvennlig.
 • Sett noen "live feller" ut eller kjøpe noen Coyote tisse, og sette den på en bomullsdott og sted rundt omkretsen av din bolig. Dette ikke bare holder stinkdyr ut, men vaskebjørn samt pungrotter.
 • Noen rapporterer at stinkdyr liker å grave i sine myke hage skitt for deilige ormer og larver, men det å plante en hekk av marigolds rundt omkretsen fraråder denne atferden
 • Stinkdyr søke menneskelig søppel (akkurat som disse dyrene i "Over the Hedge"), så det ville være en god ide å bruke søppeldunker med tettsittende lokk for å hindre slike fristende lukt fra å ringe til stinkdyr og andre dyr.
 • Hvis du legger en felle ut, kan du ringe fylket dyr ly å komme plukke opp fellen med skunk.
 • Bare "sniffing for en skunk" er ikke alltid en nøyaktig måte å fastslå om det er en i nærheten av huset ditt eller ikke, siden du kan gjøre med en som er "undiffused" (ville du navigere et minefelt ved å si " Det er ingen kratere her, så det må være trygt å ta et skritt! ")