Wkino

Hvordan ta vare på en ape

Monkeys er ikke den felles hus kjæledyr, men de er morsomme å ha rundt! Hvis du har tid og tålmodighet og sted å ønske velkommen en ny type kjæledyr, kan du prøve å lære om aper. Hvis du føler at du kan få plass til denne typen nye venn, så kanskje det følgende vil lære deg noe om å eie en. Selv må du ha en lisens for apekatter hvis du bor i USA og andre land. Mange aper er kjøpt ut av det svarte markedet, men folk kjøper dem ikke engang vet det. Lisensen kan koste mer enn 1000 dollar. Så vær sikker på at du ikke har en ape som en ulovlig kjæledyr, hvis du gjør det, slå den over til den lokale dyrehagen.

Trinn

Hvordan ta vare på en ape. Surf på nettet for en art du kanskje vil like.
Hvordan ta vare på en ape. Surf på nettet for en art du kanskje vil like.
 1. 1
  Surf på nettet for en art du kanskje vil like. Edderkopp, Ekorn og inneholder apekatter har best temperament. Spider monkeys varierer 18-25 pounds og capuchins mellom 4-8 pounds. Det er best å kjøpe en primat og heve dem fra en baby.
 2. 2
  Ta med din ape hjem, leke med dem og sørg for å studere sine handlinger til slutt forstår hva de ønsker. Inntil du lære sitt språk, og de lærer deg, holde å sette forsyninger som mat eller leker foran dem inntil de roer seg ned. Den beste maten for aper er nøyaktig hva du spiser. Frukt, grønnsaker, pasta, brød og ris. Ikke gi dem sjokolade, avokado eller andre hundefôr.
 3. 3
  Deretter begynne å trene en apekatt. Sier deres navn ofte når fôring, eller tilby dem et leketøy. Også, sier navnet sitt når klining og elske dem. Når de reagerer på navnet deres, gi dem en godbit og rose dem. Når du sier en kommando, handle ut hvordan du vil at apen til å handle! Så hvis du sier "dansen" starter hopper rundt! Når de lærer et triks, gi dem godbiter og ros ham / henne! Starte med enkle kommandoer som "sitt" og "stay". Vanligvis aper er ikke "luringer". Sitt ville være en god kommando, men får en apekatt å bo på ett sted i mer enn noen få sekunder ville være litt av en prestasjon.
 4. 4
  Bade din ape i dusjen med deg - Daily. Du kan bruke vanlige såper og sjampo. Når du børster, bruk en gummi børste for kort hår og en ledning for lang. Du kan bruke lus sjampo hvis du føler at de har blitt utsatt for. Bruk varmt, ikke varmt vann. Bruk små og trygge saks hvis hår klipping er nødvendig.
 5. 5
  Lær din ape å være stueren. Hvis du har kjøpt en baby, alltid holde dem i en bleie og enda en t-skjorte eller andre "klær". Som din ape blir eldre, kan du lære dem å bruke toalettet. Dette er tidkrevende, men det kan gjøres. Spille som om de var et menneske! De elsker å høre stemmen din og de liker ting som er blanke, musikalsk, og myk. Du kan finne ut akkurat hvor sosiale de er ved å sette dem foran et speil for å se hvordan de reagerer.
 6. 6
  Til slutt, ha det gøy med dem, men husk at det er mer enn bare et kjæledyr, er det en følgesvenn som du ikke kan få bare for å vise frem til venner.

Tips

 • Ta ham / henne med til veterinæren regelmessig og ta notater på noe veterinæren forteller deg.
 • Ikke sette ape i situasjoner der han / hun kan være lurt å bite. Hvis du har besøkende, holde ape i bur og fortelle folk om å ikke komme for nær.
 • Ikke holde en ape som er mer enn en liten brøkdel av vekten din. Hvis du ikke klarer å enkelt plukke opp ape, han / hun er for stor for deg, og du kan få baken sparket når han / hun blir eldre.
 • Dessverre er det mange mennesker finner ut på den harde måten at mens små apene er det gøy mens de er små, historien endres etter hvert som de blir eldre. Apen er som en to-åring som aldri vokser utover to. Apene er ikke så lett å kvitte seg med fordi det er nok av eldre apekatter rundt og ikke mange tilfluktsrom. Folk som kjøper aper ønsker de små. Monkeys ikke justere så bra med nye mennesker. Derfor, med mindre du har planer om å holde dette ape for det hele livet, 40 år eller mer, er det best å velge et annet kjæledyr.
 • Monkeys er elskelig og når bundet til deg, er det en levetid bindingen.
 • Husk at når du har din ape rundt andre mennesker, de trenger å føle seg trygge. Kjæledyret ditt ape sannsynligvis ikke vil ønske å bli holdt av andre, selv om de er din venn, de er fremmede for ditt kjæledyr ape.
 • Når du vasker din ape, er det best å bruke Johnsons bedre fordi noen såper kan forårsake hudirritasjon. (Utslett)
 • Være fast når beroligende din ape slik at han / hun vet du er herre. Straffen må passe forbrytelsen. Hvis ape biter deg må reagere umiddelbart. Du må være fast og ikke gå over. Monkeys er ville dyr. De trenger å vite at det er en høy kostnad forbundet med å bite deg, slik at de vil være mindre sannsynlig å gjøre det igjen. Ikke treffer din ape, ville det ha samme effekt som å slå barnet ditt, bare en fast, skarp nei! Som fulgte etter en tid ut i pet carrier. Husk, de har korte oppmerksomhet spenn og de er sannsynlig å glemme det innen fem minutter. Så fem til ti minutter bør være den maksimale tid i pet bærer. Hvis biting fortsetter og deres er ikke en helt god sak, slik som de ble innesperret eller redd, så straffen må få litt mer bryte, men ikke fornærmende. Konsekvensene av biting er svært alvorlig, så ikke handle som om det er normalt og ingenting. Du har kanskje blitt vant til å ha to ører, og se gjennom to øyne. Unnlatelse av å disiplinere ape kan bety at en gang i fremtiden han / hun biter feil person og som eier, ender du opp med å miste ape, komme i trøbbel, eller å være på feil ende av noen søksmål, eller verre, alt av de ovennevnte. Du ikke gjør noen noen tjeneste ved å være myk når kjæledyr ape biter.
 • Hold en liten "kulere" buret for å sette ape i om han / hun biter. Buret bør være omtrent på størrelse med et kjæledyr carrier. Du kan bruke ditt kjæledyr carrier hvis du vil. Apekatten er ikke til å være i det for lenge. Akkurat nok til å "kjøle seg ned".
 • Erfaring har lært at dette pet er ikke for alle. Hvis du jobber heltid, har barn og er en travel person, dette kan ikke være kjæledyret for deg!
 • Monkeys er mest gøy når de er unge, når de vokser opp de tar på personligheter av sine egne som du kanskje ikke liker. De er ville dyr. De er ikke som katter og hunder. Det kan være lurt å planlegge på å få en ny ape som en ledsager til den første.
 • Vær også oppmerksom på at du er helt ansvarlig for hans / hennes handlinger! Så vær kjærlig, mild, men likevel fast! Det er veldig viktig for deg å være alfa.. hvis din ape skjer med bite noen kan det føre til at du mister dem eller søksmål eller begge deler! Vær forsiktig med å ha apekatter rundt fremmede! De bite når de er redd eller nervøs, så prøv å unngå slike situasjoner før de er komfortable!
 • Du kan spare penger på bleier ved å endre din ape bare annenhver dag. Noen mennesker gjør en mandag - onsdag - fredag ​​skiftende tidsplan.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at ape handel er noe av en skitten business. Folk vil ha baby aper og vil betale tusenvis av dollar for dem. Babyene er dratt fra sine mødre rett etter fødselen. Dette er svært traumatisk for mor og baby. Når du får din baby du vil heve det som best du kan, men som apekatten blir eldre han / hun begynner å opptre som en forferdelig to år gammel og er ikke like morsomt lenger. Monkey er levende til å være omtrent 40 så hva som skjer med ape når du ikke ønsker det lenger? Det var ikke ute i naturen, så hvis du slipper ape det aldri ville overleve? Den uønskede ape er i en tøff spot med få alternativer.
 • Finn en veterinær før du får en ape, er et eksotisk kjæledyr den eneste veterinæren for å ta vare på ape, men disse koster tusenvis av dollar.
 • Kjenn kostnader og straff ved å eie en ape ulovlig. Hvis du har en ape, og du ikke har en lisens, gå til den lokale dyrehagen og forklare at du ikke gjorde det, og du vil ikke bli prøvd for avgifter.
 • Vær forberedt på å ofre tusenvis av dollar bare for å holde ONE ape i sunne forhold.
 • De fleste aper er omsatt gjennom det svarte markedet og vil være svært skitne, bærer sykdom og så videre, sørg for at du ikke er bitt av en når du først får denne skapningen.
 • Du må ha en lisens for ape fordi det er ulovlig å eie eller ta vare på en uten lisens.

Ting du trenger

 • Mat
 • Leker (hunden leker, fugl leketøy, osv.)
 • Bleier
 • A gymnastikk med klatring leker
 • Berikelse
 • Trær i hagen din
 • En sterk og stor (6 'med 6' fot bred i alle fall 12 fot høy) bur med en hengelås. Monkeys bør ikke stå alene i et hus.
 • Ikke glem de trenger massevis av kjærlighet!
 • Er apekatter svært sosiale vesener, de virkelig trenger kameratskap. Du er ikke sannsynlig å ønske å være med dem døgnet rundt. Det er best å planlegge på en annen ape som en følgesvenn.