Wkino

Hvordan du velger en pet sitter

Vi må alle forlate vår elskede hund bak noen ganger, enten det er for slike grunner som å ta en ferie, en tur i arbeid, opplever sykdom og så videre. Finne den rette pet-sitter er avgjørende for å holde kjæledyr (e) glad når du er borte fra hjemmet.

Trinn

Hvordan du velger en pet sitter. Spør venner, naboer og familie for forslag.
Hvordan du velger en pet sitter. Spør venner, naboer og familie for forslag.
 1. 1
  Spør venner, naboer og familie for forslag. Noen ganger kan en pålitelig og troverdig sitter er rett under nesen i form av naboens tenåringer eller den pensjonerte par over gaten. Hva bedre mennesker enn de du allerede vet, tillit og er i nærheten av hjemmet ditt? Du kan også be dem om å holde et øye med ting for deg hvis du er heldig nok til å få slike folk. Hvis du ikke kjenner noen nær deg kontakte en landsomfattende etablert franchise som Fetch! Dyrepass som har et lokalt eid og drevet virksomhet. De er limt og forsikret i tilfelle av et problem.
 2. 2
  Besøk lokale pet-groomers fordi de er en stor kilde til informasjon! Ikke vær redd for å nærme seg dem, selv om du ikke bruker ofte besøke deres butikk.
 3. 3
  Følg anbefalingene. Hvis du ikke får noen fra din nærmeste krets, men de gir deg forslag, følger disse opp. Folks anbefalinger av word-of-munn er en veldig god indikasjon på at pet-sitter de er kjent med er bra. Hvis ingen har noen forslag, bruker telefonkatalogen, internett annonsering nettsteder (for eksempel Craigs List, en vanlig online oppslagstavle på en lokal kjæledyret side) eller meldinger i din lokale butikker lette etter noen. En annen mulig kilde til hjelp er din lokale veterinær eller en lokal pet klubb.
 4. 4
  Intervjue potensielle pet-sitter med et øye for å se deres interaksjon med kjæledyret ditt (s). Observer hva en potensiell sitter ikke ved første inn i ditt hjem. Potensialet sitter interaksjon med kjæledyret ditt på "intervju" møtet er svært viktig. Se å se om han eller hun kjæledyr hunden, ignorerer din katt eller scowls på undulaten din. Disse første reaksjonene kan være et viktig tegn til deg om hvordan de vil behandle kjæledyret ditt mens du er borte.
 5. 5
  Stille spørsmål. Du fortjener å vite nivået av kompetanse og entusiasme av kjæledyret-sitter. Noen spørsmål er:
  • Har du gjort pet-sittende før? For hva slags dyr?
  • Har du andre kjæledyr du for øyeblikket sitter?
  • Har du en stille tid for å besøke kjæledyr som du bryr deg om? (Du trenger å vite at de har tenkt å være vanlig, punktlig og bruke litt tid på å ivareta kjæledyret ditt, spesielt for slike husdyr som katter og hunder som vil kreve gangtid, spilletid og generell "holde selskapet" tid til å avverge ensomhet osv. )
  • Forstår du spesielle matbehov av kjæledyret mitt (e)? (Hvis ikke, fastslå hvordan flittig sitter handler om å følge skriftlige instruksjoner.)
 6. 6
  Be om referanser. Quiz ditt potensial sitter på andre pet-sittende stints. Spør henne eller ham for telefonnumre eller e-post hvis det er mulig, kan du kontakte disse referansene og dobbeltsjekke på tjenestene.
 7. 7
  Observer kjæledyret reaksjoner. Etter sitter forlater, er kjæledyr lykkelig? Opphisset? Sint? Ro? Skvetten? Dette vil være mer opplagt for noen dyr enn andre, men hvis du vet kjæledyret ditt godt, vil du sannsynligvis se noen relevante tegn.
 8. 8
  Test dine egne følelser. Visste du gel med sitter? Fikk du følelser som du kan stole på denne personen med kjæledyret ditt, og at personen kom over som ansvarlig og dyr-loving? Stol på instinktene dine. Hvis du ikke er fornøyd med det du så, eller du føler deg ukomfortabel, holde utkikk.
 9. 9
  Enige om en rettferdig pris. Dette er ikke tiden for å prute - være klar over hva de går satsen for pet-sitter i ditt område og være forberedt på å betale den. Noen kjæledyr stedfortreder kan kreve mer for kvalitet omsorg. Det er viktigere å få god omsorg for ditt kjæledyr (s) enn å være søker et røverkjøp. Til gjengjeld kan du kreve skriftlig bekreftelse av forpliktelser pet-sitter må oppfylle. Og ja, dette inkluderer naboer og venner sitter for deg. De gjør deg mer enn en stor fordel - de har omsorg for en dyrebar medlem av familien din.
 10. 10
  Snakk med voksne. Hvis du vurderer å ha barna pet-sitte kjæledyrene dine, så bør du snakke med foreldrene først. Still spørsmål som:
  • Er barnet ditt ansvar?
  • Har barnet ditt elsker dyr?
  • Vil barnet ha tilsyn av voksne hvis de skulle pet-sitte?
  • Vil du virkelig vil at barnet skal gjøre dette?
  • Vil du hjelpe dem når de trenger hjelp?
 11. 11
  Du bør spørre disse spørsmålene og mer hvis du vil ha barn til pet-sitte kjæledyret ditt.

Tips

 • Hvis du har en renere, ikke vær redd for å spørre om han eller hun kan være interessert i noen side arbeid å ta vare på kjæledyret ditt mens du er borte. Noen rengjøringsmidler er mer enn glade for å supplere sin inntekt å gjøre dette og de er som regel allerede er kjent med ditt kjæledyr (e) og kjenner hjemme også. For noen mennesker, er dette en fin måte å opprettholde kontinuitet for kjæledyr.
 • Det kan bidra til å forberede en daglig sjekkliste over oppgaver som pet-sitter kan krysse av hvert besøk. Dette er spesielt nyttig hvis medisiner, spesielle diettbehov eller en øvelse tidsplan er involvert. Det er ikke bare forsikrer deg, men er en enkel måte å minne pet-sitter de eksakte oppgavene.
 • Det er nyttig å berolige en potensiell pet-sitter som noen out-of-pocket utgifter som veterinær avgifter, ekstra mat, kattesand utskiftninger etc. vil bli dekket av deg på presentasjon av kvitteringer. Du ønsker kanskje å legge igjen en liten mengde kontanter for dette formålet, men knytte sine utgifter til presentasjon av kvitteringer.
 • Mange pet-stedfortreder vil kreve full eller delvis betaling på forhånd avhengig av deres erfaring nivå. Aldri betale hele beløpet på forhånd hvis du ikke er komfortabel for åpenbare grunner, men ikke unner en delvis betaling på forhånd som et mål på god tro. Igjen, sjekk deres referanser! Du ønsker ikke å gå glipp av best mulig omsorg for ditt kjæledyr (e).
 • Mange gode, erfarne kjæledyr stedfortreder har blitt lurt av folk som delvis betale på forhånd, men senere nekter å betale mellomlegget. Disse stedfortreder kan kreve full betaling på forhånd.
 • Kontakt, (møte om mulig) sine referanser!

Advarsler

 • De fleste pet-stedfortreder er gode mennesker, men noen er virkelig ille, uerfaren, eller bare uansvarlig.
 • Være klar over noen mennesker som bare ønsker å tjene litt ekstra penger og vil ikke engang ta vare på kjæledyret ditt.
 • Ikke la barna pet-sitte med mindre de er accopanied av en voksen til tider.